Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2023 10:29 - Днешните османци са множеството НПО-та, финансирани от чужди сили и държави, така и от правителства
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.09.2023 10:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КАКВА НЕЗАВИСИМОСТ? КАКЪВ ПРАЗНИК? БЪЛГАРИЯ Е НА РЪБА НА ПРОПАСТТА! На днешния ден преди 115 години нашите прадядовци са заявили създаването на новата Българска империя.
С окончателното отхвърляне на зависимостта от османска Турция на 22.09.1908 те поставят началото на борбата за нова България на три морета!
Неслучайно церемонията е в църквата Свети Четиридесет мъченици - храмът, в който в 8 века по рано цар Иван Асен втори за последно обявява България от Черно до Адриатическо море.
Затова княз Фердинанд приема титлата Цар (Цезар - император) а не крал, както в Сърбия, Гърция или Румъния.
Трябва ли да празнуваме днес? Не!
Мисля, че трябва да плачем. Тогава българите са били други хора, всички българи, а не само елита.
Представата какво сме били преди век и какво сме сега може единствено да напълни сърцата ни с мъка и очите ни със сълзи.
Още повече мъка и сълзи предизвикват днес факта, че по някакъв начин ние сами сме допуснали да се превърнем в днешната развалина. Всички ние сме го допуснали. Съвремието ни е пълна трагедия.
В новата си история България не е била толкова на ръба на оцеляването си както сега. Тя не само, че изобщо не е независима, защото чужди посланици, тайни служби, ложи и братства диктуват съдбата и, а и е напълно разложена и като държава и като общество. Ситуацията е сравнима единствено с времената преди османското нашествие в 14 век. Тогава, в периода 1348-1369 чумата няколко чумни вълни покосяват половината ни население, а другата половина, заедно с елита, е изпаднала в пълен морален, етичен и волеви ступор, в отчаяние, безверие и усещане за смърт.
Приемали са чумата за Божие наказание, с което не могат, а и не бива да се борят.
По същия начин са приели и турското завладяване, което буквално нулира народа ни за половин хилядолетие.
Приемат ислямското нашествие за поредно Божие наказание, с което нито могат, нито искат да се борят.
Чумата и османците извършват в края на 14 век истински геноцид над българския народ. Населението се стопява няколко пъти, културата ни е унищожена напълно, заедно с държавата и националното ни самочувствие.
Направо е чудо как сме успели да оцелеем... Днес виждаме подобна ситуация.
Чумата са насила налаганите от нашите "европейски и американски партньори" глобалистко- либерални "ценности", които буквално убиха всякаква нормалност у милиони българи.
Егоизмът, алчността и придружаващата ги простотия буквално ни унищожиха. Унищожиха душите и умовете ни, но ни унищожиха и буквално.
Тази чума ни намали с три милиона и продължава да ни намалява.
Особено в София и няколкото ни големи градове расте поколение уж българи, които, обаче не се приемат за такива. Те почти не споменават понятието България.
Пътувайки някъде казват: тръгнах от София или връщам се в София. Географски субект за тях е София, а не България. И това е така, защото им е втълпено, че понятието "България" е приоритет на тъпите и необразованите, че е нещо от миналото. Същите млади хора говорят на странна смесица между български и английски, усещат се космополити и се подиграват на такива "просташки" начинания като знамето на Рожен или ваденето на кръста на Йордановден.
Тези младежи са физически живи, но за България са мъртви. Чумата ги е повалила.
Те вече трудно ще станат пак българи. На снимката под текста виждате писание именно на такъв. Като пандемия върви и паралелна подмяна на историята ни и заличаването на българската идентичност.
Тук освен медиите главна роля играе и образованието, което отдавна е във властта на чумата. Системно се унищожават историческата памет, както и българската култура и изкуство.
За разлика от 14 век никой не приема случващото се за Божие наказание, тъй като болшинството българи не вярват нито в Бог, нито в дявол.
Те са дотолкова хипнотизирани от пропагандата,че буквално "ни приемат, ни предават"! Днешните османци са множеството НПО-та, финансирани от чужди сили и държави, така и от правителства.
Османци са и европейските и национални институции и преди всичко медиите. Политиците са оперативните работници в изпълнението на този план.
Всички те са продали душите си и извършват нов геноцид над българския народ.
Едва ли трябва да ни учудва, че ООН изчислява българите в България към 2050 год. около 1.7 млн. души. Понятието геноцид произхожда от гръцки: γενο – „род“, „племе“ и латински: caedo – „убивам“).
Означава целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством: убийство на членовете на тази група; тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата, насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане, причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група, насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.
Както виждаме всички определяния за понятието геноцид стриктно се изпълняват в България. И финалът на тази последна трагедия наближава много бързо!
Какво да направим и можем ли да направим нещо или ще чакаме доброволно заколението на България и българите както сме направили в 14 век.?
Писал съм го много пъти - поне 500 000 нормални българи, усещащи се като такива в центъра на София до откат - до нов Ден на независимостта! Дано се намерят толкова! Иван Спирдонов


Тагове:   тюрки,   Хоум,   гоу,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13435342
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК