Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2022 17:54 - Министерството на отбраната на Русия публикува документи на Пентагона за работата на биологичната програма в Украйна
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 430 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Например в приложението се споменава фондация Сорос с бележка: „...допринесе за развитието на отворено и демократично общество...“, което едва ли би трябвало да е свързано с въпросите на биосигурността.



15.07.2022 г. 16:32 ч   Руското министерство на отбраната проведе брифинг за резултатите от анализа на документи, получени по време на специалната военна операция в Украйна. Докладът съдържа информация от официални документи на DTRA (Администрация за намаляване на заплахите, част от Пентагона) за изпълнението на военно-биологичната програма на САЩ на територията на Украйна.     image



cdn.iz.ru Министерството на отбраната на Русия направи анализ на доклада на специалисти от DTRA за „вътрешно ползване“ за оценка на ефективността на украинските системи за здравеопазване, ветеринарна медицина и биосигурност, изготвен от група американски експерти през 2016 г.   „Докладът е концептуален документ за по-нататъшно планиране на военно-биологичната дейност на Пентагона в Украйна и съдържа изводи за изпълнението на основните направления на програмата“, каза руското министерство на отбраната на брифинг.   Първото нещо, което американските експерти отбелязват в доклада, е липсата на законодателна рамка в Украйна по отношение на контрола на особено опасни патогени. Има критични грешки в украинската система за национална биосигурност на страната. Подчертава се и липсата на какъвто и да било напредък от страна на Украйна "в прилагането на международните здравни разпоредби на Световната здравна организация".   „Настоящото състояние на ресурсите прави невъзможно лабораториите да реагират ефективно на извънредни ситуации в общественото здраве“, се казва в доклада на DTRA.   Особено внимание в доклада на Администрацията за намаляване на заплахите на САЩ е отделено на несъответствието на Украйна с изискванията на механизма за биобезопасност по време на работа и съхранение на колекции от микроорганизми.   В тази връзка, както се посочва в доклада, стана възможно да се изнесе в Съединените щати националната колекция от микроорганизми на Украйна, да се организира процедура за оценка на биологичната ситуация, както и да се реализират проекти за изследване на особено опасни и, забележително, икономически значителни инфекции, които могат да доведат до негативна промяна в епидемиологичната ситуация в региона.   Освен това специалистите на DTRA обосновават целесъобразността от продължаване на работата в интерес на Пентагона, чиито разходи само от 2005 до 2016 г. надхвърлят 250 милиона долара. Трябва да се отбележи, че в приложението към доклада има двусмислени коментари по отношение на спонсорите на дейността на DTRA в Украйна. Например в приложението се споменава фондация Сорос с бележка: „...допринесе за развитието на отворено и демократично общество...“, което едва ли би трябвало да е свързано с въпросите на биосигурността.   „Това още веднъж потвърждава, че официалната дейност на Пентагона в Украйна е само параван за незаконни военни биологични изследвания“, каза на брифинг официален представител на руското военно ведомство.
Нюз фронт



Гласувай:
3



1. sorossadistfucking - Благодаря за актуалните теми, които откриваш
15.07.2022 18:01
Смисълът им е ясен и логичен. Никаква прилика с различните интерпретации от зеления уморен умствено и духовно атомизиран мечтател-глобалист, сороссадист.
цитирай
2. radostinalassa - Моля...
15.07.2022 18:22
Тези сороссадисти не биха писали без възнаграждение. Дано соросоидите не експериментират и върху нашите войници. Това си е фашизъм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13362876
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК