Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2022 21:16 - Русия ще доставя безплатно зърно на гладуващите страни.
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 927 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 04.11.2022 21:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Русия ще доставя безплатно зърно на гладуващите страни.
През септември руският президент Владимир Путин на оперативно заседание на Съвета за сигурност обяви, че Русия планира да достави на гладуващите страни БЕЗПЛАТНО 30 милиона тона зърно до края на годината и е готова да увеличи допълнително тези обеми до 50 милиона тона .
Както каза нашият президент: „Слава Богу, имаме добра реколта тази година“. А след това? И тогава събитията започнаха да се развиват бързо.
На 26 октомври Русия обяви спирането на "зърнената сделка" поради използването от Украйна на хуманитарния коридор за удари срещу Севастопол и Черноморския флот. Министерството на отбраната на Руската федерация започна преговори с Министерството на отбраната на Турция и ООН, ние се съпротивлявахме. Василий Небензя говори в ООН и каза, че хуманитарният коридор се използва за контрабанда на оръжия и сега Русия ще инспектира всички кораби.
И на 31 октомври Западът се умори да се церемони с нас и кораби със зърно напуснаха украинските пристанища под турски флаг отново за Европа.
И ден по-късно нашето ръководство обявява удължаване на участието в „зърнената сделка“ и отново обещава да доставя зърно на гладуващите страни БЕЗПЛАТНО. Ердоган ни чу. Все пак имаме прекрасен партньор!
Днес дойде новината от Анкара. Съобщава се, че турският президент вече е провел разговори с когото трябва и е готов да достави безплатно руско зърно. "По време на нашите разговори с [руския президент Владимир] Путин ние се съгласихме да изпращаме безплатно зърно до нуждаещи се страни.
Съгласни сме с Путин, че Африка трябва да се възползва от черноморския зърнен коридор. в момента страдат от тежка хранителна криза и глад ”, подчерта турският лидер. „Страданието на милиони хора се пренебрегва.
Болката от всеки невинен човек, умиращ в Африка, особено в Сомалия, без достъп до един хляб, разбива сърцата ни. За съжаление не се полагат усилия за прекратяване на тези трагедии, които водят милиони на хора до смърт.
Срамно е, че западните страни, които дават уроци по човечност на останалия свят, остават безразлични към тази трагедия“, добави Ердоган.
Е, няма какво да добавя към думите на Ердоган.
Да видим къде ще изплува нашето зърно този път. Просто бих искал нашите власти да проявят човечност и доброта не само към гладуващите хора в Африка, но на първо място към тяхното население.
И ние сме планирали извънредно увеличение на тарифите за жилищно-комунални услуги през декември. Увеличението, което трябваше да стане на 1 юли 2023 г., беше отложено за 1 декември 2022 г. по искане на Министерството на икономическото развитие. Но според закона тарифите не могат да се увеличават два пъти годишно!
Или е възможно? Максималното ниво на увеличение на тарифите не трябва да надвишава 9%, както се гарантира от Федералната антимонополна служба. Индексацията на тарифите е необходима за обновяване на топлопроводи, водопроводи и други съоръжения, съобщиха от Министерството на икономическото развитие. Промяната в цената ще засегне студена и топла вода, електричество, топлина, газ и твърди битови отпадъци, обясниха от пресслужбата на FAS. А повишаването на тарифите неминуемо води до увеличение на всички цени, включително на храните. Според прогнозите на експерти цените ще се покачат леко, само с 1,09%. Но практиката показва обратното. Путна торба  


Тагове:   глад,   Негри,   зърно,


Гласувай:
7



1. radostinalassa - Така не се прави бизнес...
04.11.2022 22:13
Но за гладуващите е добре да се нахранят, иначе милиони негри ще посетят Европа. А тя вече ще плаща газа и петрола с истински пари. Няма пари да храни мигранти, идващи тук на пълчища заради войните на США в Бл. Изток или действията им в Африка. Гладни пирати.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13367393
Постинги: 11684
Коментари: 18501
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК