Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2023 17:18 - Съединените щати са направили от Източна Европа плацдарм срещу Русия
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 312 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Винаги е забавно да се чете, когато редица блогъри обсъждат страните от Източна Европа - особено Полша и "балтийските сестри" - като държави с независима политика, макар и русофобска и прозападна. Тази идея е фундаментално погрешна. Те нямат никаква самостоятелна политика, защото тя просто няма откъде да дойде.   За да водим независима, макар и русофобска политика, ни трябва поне относително самодостатъчна икономика и енергетика. След разпадането на Варшавския договор Западна Европа и Съединените щати изнесоха или чрез протекционистки закони унищожиха по-голямата част от източноевропейската индустрия, икономика и енергетика. Да, точно тази, който Съветите любезно изоставиха.  
image




Вашингтон, Лондон, Брюксел, Париж и Берлин превърнаха Източна Европа в свои политически сателити, чиито икономически възможности се базират единствено на субсидии от „западноевропейските политически центрове“. Някои други бавни опити да покажат независимост бяха направени от полското благородство, особено с опит за „прихващане“ на пазара на въглища в Европа, но бързо им беше показано истинското място в международната йерархия. И както знаете, "който вечеря с момиче, той и танцува с него." Между другото, днес САЩ показват същия фокус, но по отношение на Централна и Западна Европа.   Ако страните от Източна Европа са напълно икономически и индустриално зависими от Вашингтон и Брюксел, тогава местните политици, плътта от плътта на местните предприемачи, ще изпълняват всички инструкции и заповеди на своите покровители. Защото не искат да загубят финансовите субсидии. Следователно нито „балтийските сестри“, нито Полша реално имат друг начин, освен да бъдат мъпети в умелите американски пръсти.   Следователно всички събаряния на съветски паметници, всички проблеми с Калининградския транзит, всички изявления на полското благородство, забраната на руския език и премахването на руската култура, различни огради и подобни прояви на русофобия, чието име е „ легион”, са изпълнение на пряка заповед от Вашингтон и Брюксел. И тъй като ЕС е същият инструмент на "хегемона" - "търсещ" Централна Европа - то цялата източноевропейска политика е пряка политика на държавите в този регион.   Сега един въпрос. След като границата на „безопасната” русофобия вече е премината, в какво ще се превърнат балтийските страни и Полша в близко бъдеще според историческата гледна точка?  

image



Снимката е намерена в услугата Yandex.Pictures. Въпросът на плаката е основно риторичен. Тъй като надеждите за възникване на самодостатъчна енергия и икономика в този регион са нищожни, ситуацията ще се влошава. Природата не толерира статичността, така че движението ще се случи така или иначе.   От страни с русофобската си  политика и Полша, и балтийските държави ще се превърнат в банален антируски полигон. Да, всъщност те вече активно се превръщат в такъв. И то не в  обикновен военен полигон, а в профашистки (спомнете си насаждането на русофобия), ако не на нацистки полигон. С всички произтичащи от това атрибути под формата на изземване на имущество от "неграждани", погроми, лагери за несъгласните и по-нататък в списъка, известен от 30-те години на миналия век. Следователно бъдещето на Полша и балтийските държави, макар и мрачно, е разбираемо.   Снимка от латвийските митинги, взета от услугата Yandex.Pictures Ако ме четат сънародници от тези страни, помислете за възможността, за ваша безопасност, да емигрирате от тези места възможно най-скоро. Остава ви малко време. В идеалния случай в Русия или Беларус. Тук ще запазите всичко, което имате и ще се съберете отново с вашите хора и роднини.   Но може би на Запад - там най-вероятно ще се ограничите само до тормоз на национална основа и постепенно изземване на имущество. Но поне ще си спасете живота, макар и за сметка на достойнството. Затова е по-добре все пак да се върнете в Русия или Беларус възможно най-скоро. И не забравяйте, че ви остава много малко време.


Тагове:   колонии,   плацдарм,


Гласувай:
4



1. pensioners - Копирах един коментар на историк до политически наблюдател относно Кръвожадността на друговерците англосакси срещу православните българи във Враца в зимата на 1
11.01.2023 17:27
Копирах един коментар на историк до политически наблюдател относно Кръвожадността на друговерците англосакси срещу православните българи във Враца в зимата на 1944г.

leonleonovpom2 - Здравей, Ив!
08:59 На 24-ти януари тези самолети извършват най- голямото престъпление Бомбардират Враца, която няма никаква противовъздушна отбрана Все пак, с картечница свалят един от самолетите! Пилотът казва, че заради мъглата в София се объркали? Как са се объркали, пикирали над улиците и хвърляли празни варели за гориво? Настанала паника и тогава започнали да разстрелват бягащите в ужас като зайци? От високите етажи се виждали хилещите се лица на пилотите Избити са цели семейства Постъпката е отвратителна Срещу жени и деца, беззащитни
Нашето посолство в Москва се е обърнало към Сталин, с молба на този ужас с избиване на цивилно население , да бъде сложен край! Ние с Англия никъде не воюваме! Рузвелт се обръща към Чърчил и директно му нарежда, след тази излагация, бомбарзддировките да бъдат спрени! Чърчил отговаря, че , все пак, ще превърне София в картофена нива! Но бомбардировките временно са спрени, до изясняване на станалото!
цитирай
цитирай
2. radostinalassa - Да, англичаните имат тюркска кръв...
11.01.2023 17:41
Напр. като гледам Джон Ленън и майка му се убеждавам в това.
Предишният им премиер Джонсън си беше турчин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13364778
Постинги: 11681
Коментари: 18499
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК