Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2023 16:20 - Ксерокс 1
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 275 Коментари: 1 Гласове:
1



СМЪРТ ОТ иРНК: Немско проучване документира увреждане на сърцето, смърт на пациент с Паркинсон, причинена от инжекция с ковид




Ново, умопомрачително изследване за така наречените „ваксини“ срещу Covid беше публикувано наскоро в медицински списания. За съжаление, иРНК „технологията“, а не Covid, унищожава сърцата и мозъците на хората и е документирана в медицински списания, за да могат да я поглъщат всички „пронаучни“ проваксъри.

Наскоро пациент почина няколко седмици след като получи третото си иРНК пробождане. Веднага след токсичните пикови протеинови инжекции, неговите симптоми на Паркинсон се влошиха експоненциално бързо и всичко тръгна надолу. Патологичният доклад потвърждава неговата клинична история без документация, че някога е имал грип Fauci, a.ka. Covid-19, според аутопсията. Това е случай на смърт, предизвикана от ваксина , за който Big Pharma, Big Media и Vaccine Industrial Complex НЕ искат никой да чете, обсъжда или публикува отново в новините.

„Можем да кажем окончателно, че тази вреда е причинена от ваксината“, казва Джон Кембъл, Ph.D. и здравен педагог с 2,68 милиона абонати в YouTube

Изследователите проведоха аутопсия на 76-годишен мъж с болестта на Паркинсон, който почина само седмици след като получи 3-тата си иРНК Covid инжекция . Изследователите обработиха тъканите в тялото на мъжа с формалин и ги оцветиха с еозин и хемотоксилин за изследване. Първата инжекция Covid, която пациентът получи, беше инжекцията AstraZeneca, след това той получи две инжекции Pfizer същата година, през 2021 г. След втората инжекция семейството му забеляза големи промени в поведението му, тъй като той стана много по-летаргичен, тревожен и направо не искаше да бъде докосван. Тогава той стана много дръпнат, така че го ваксинираха за трети път и тогава той почина.


 

Аутопсията разкрива възпаление в сърцето и мозъка. Той страдаше от миокардит, който не беше причинен от естествена инфекция, а от пиковите протеини. Той също така е претърпял остро увреждане на мозъка, напълно несвързано с диагнозата му Паркинсон, според три вида патологични находки, включително невронна смърт. Познайте какво откриха в предния лоб на мозъка му? Спайк протеини.

Шипове протеини в мозъка и съдовата система на жертви на Covid, които сега се показват при аутопсии като основна причина за инсулти и инфаркти

Учените и лекарите, които все още отричат, че Covid инжекциите причиняват смъртни случаи, трябва да разгледат внимателно тези открития, тъй като подробни снимки разкриват замърсената с шип протеин и компрометирана тъкан на пациента. Ваксините причиняват увреждане на мозъка.

Пациентът също е получил генерализиран оток на сърцето. След това мозъчното увреждане, предизвикано от ваксината, го е довело до гърчове, които от своя страна са го накарали да изпадне в безсъзнание и той е вдишвал собственото си повърнато и накрая е умрял от това, според патолозите. Ето как стана това по думите на самия патолог:

„Ваксината, която циркулира около тялото, ще влезе в контакт с кръвоносните съдове. Така  липо-наночастиците  , съдържащи иРНК, ще отидат в кръвоносните съдове. И самите клетки на кръвоносните съдове ще експресират шиповия протеин. С други думи, шиповият протеин предизвиква масивен възпалителен отговор в различните части на мозъка, причинявайки смърт в тези участъци.

Британски и американски медицински учени отказват да извършват аутопсии за търсене на шипови протеини като този. Медицинската индустрия очевидно потиска това изследване, за да защити индустрията на ваксините като цяло и това, което мнозина наричат ​​„Холокост на ваксините“ с тези иРНК инжекции.

Д-р Робърт Лоури, базиран в Тексас невролог, официално казва, че трябва да се извършват аутопсии  на всеки млад човек, който е починал внезапно и неочаквано, и ето какво каза той за инжекциите с шип протеин: „Те не предотвратяват болести, и непосредственият и дългосрочен риск от сериозно нараняване от тях е по-голям от този от действителното заболяване. Естественият имунитет срещу корона вирусите е много по-добър и по-дълготраен от всичко, което тези ваксини осигуряват.“

 

Източниците за тази статия включват:

Pandemic.news

TheEpochTimes.com

REalNewsAggregator.com



Тагове:   мозък,   нетъ,   иРНК,


Гласувай:
1



1. radostinalassa - Това, че не си чета постовете..
01.03.2023 16:28
съм го чела от Фуна и Вмирисания с качулката. А факцинираната овца даже не я споменавам, акъла и е колкото на Фуна. Колкото, толкова.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13359303
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК