Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03 19:41 - Майките на 2 млади момичета, убити от ваксина срещу HPV, заведат дело срещу Merck
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 153 Коментари: 4 Гласове:
4




03/04/2024 / От Каси Б.

          image  

Опустошените майки на две млади момичета, починали след получаване на ваксината срещу HPV Gardasil, съдят компанията зад ваксините, Мерк, за неправомерна смърт, след като не успяха да предупредят обществеността за рисковете.

Двата нови неправомерни дела за смърт бяха заведени миналата седмица и са само най-новите в дълъг ред съдебни дела, свързани с рисковите джаби. И в двата случая ваксината накара момичетата да се развият сериозна неврологична и автоимунна дисфункция и това доведе до смъртта им.

Едно от момичетата беше Сидни Фигероа, която получи два изстрела на възраст 11 и 12 години. Преди да се сдобие с Гардасил, тя беше известна с това, че се занимава със спорт в училище, където участва в футбол и писта и игри в допълнение към свиренето в училищната група.

Въпреки това, след като получи изстрела, тя започна да изпитва бърза сърдечна честота, мозъчна мъгла и мъчителна нервна болка, наред с други симптоми. Тя се нуждаеше от епруветка за хранене, тъй като не беше в състояние да преглътне и в крайна сметка беше затворена в инвалидна количка и се нуждаеше от грижи на пълен работен ден. Сидни беше диагностициран с функционално неврологично разстройство, Синдромът на Турет и синдромът на постуралната ортостатична тахикардия ( POTS ) и почина от белодробна емболия, която може да бъде пряко причислена към болестите, предизвикани от ваксината на 14-годишна възраст.

Искът, подаден от нейно име, твърди, че CDC игнорира предупрежденията, че ваксината е потенциално опасна. Майка й каза, че ако знаеше за тези рискове, никога нямаше да й позволи да получи изстрелите.

10-годишна почина само няколко месеца след първата инжекция Gardasil

Другият иск е подаден от името на Изабела Зуги, която получи само една инжекция Гардасил, когато беше само на 10 години. По това време тя беше здраво момиче, което нямаше големи здравословни проблеми и се радваше да чете книги. Само две седмици след ваксината, тя започна да изпитва летаргия, болки в тялото, треска, болки в стомаха и главоболие и беше диагностицирана с нарушение на миелин олигодендроцит гликопротеин антитела, засягащо централната нервна система. Проучванията показват, че Гардасил е една от най-често съобщаваните ваксини, която е свързана с това конкретно състояние.

Тя почина само няколко месеца по-късно от остър енцефалит, свързан със състоянието на MOG. Според детската здравна защита изследванията са свързвали остър дисеминиран енцефаломиелит с Гардасил многократно.

Подобно на майката на Сидни, майката на Изабела каза, че никога не би позволила на дъщеря си да получи ваксината, ако знаеше, че това може да се случи.

Тя каза: “ Никой не ми каза, че болката и страданието, които Изи претърпя, преди да умре, са възможни. Но аз съм тук, за да ви кажа, че е възможно и е срамно, че майка, загубила дъщеря си, трябва да предупреди хората за опасностите от тази ваксина, докато компанията, която го прави, се опитва да запази тези опасности в тайна. ”

Моник Аларкон, адвокат, представляващ майките, каза: “ Безсмислената смърт на тези две красиви млади момичета носи сериозността на твърденията срещу Мерк в тези случаи —, че компанията е преувеличила ползите от Гардасил като превенция на рака и игнорира рисковете, включително смъртта — всичко в името на долния ред на компанията. ”

Изпитания на маскирани странични ефекти на Гардасил

Младите момичета редовно получават ваксини срещу HPV в наши дни – и техните майки са рутинно тормозени и омаловажавани, ако откажат – в много части на света. Те твърдят, че даването на момичетата на тези дози, преди да станат сексуално активни, може да ги предпази от девет от 200-те нишки на HPV, които съществуват и могат да бъдат предавани по полов път.

Въпреки че повечето HPV инфекции ще отзвучат самостоятелно, това може да доведе до развитие на рак на шийката на матката, въпреки че си струва да се отбележи, че клиничните изпитвания на Мерк за ваксината срещу Гардасил не тества дали може да предпази от рак. Критиците твърдят, че той е бил бързо проследен чрез процеса на одобрение на FDA и са проведени изпитвания по начин, който маскира страничните ефекти и преувеличава неговата ефективност.

Има толкова много дела срещу Мерк по отношение на техните рискована ваксина срещу Гардасил че съдебен състав разпореди над 31 от тях да бъдат консолидирани в многорегионални съдебни спорове в един съд за ефективност.

Източниците за тази статия включват:

ChildrenHealthDefense.org

ChildrenHealthDefense.org




Гласувай:
4



1. shtaparov - Ваксините против ковид са като в...
07.03 08:07
Ваксините против ковид са като всяко друго лекарство- имат и странични въздействия, но полезните им ефекти са хилядократно по-големи. Безпристрастни статистики сочат,че по Божия воля пандемията като цяло е спряна благодарение на тях,а единичните неблагополучия са малки жертви в сравнение с милиардите,които можеше да загинат от ковида. Затова на антиваксърската истерия й е време да спре: тя носи полза само на враговете,които искаха чрез ковид да разрушат свободата и да наложат ново робство на света!
цитирай
2. radostinalassa - Ти си профан...
07.03 13:29
Не става дума за Ковид, а за ваксината Гардазил, която се прави и у нас на 12 годишн момичета. Но никой не я ще. Става дума за човешки папилома вирус (HPV).
И историята ти е все така нагласена, точно като на Ковидко.
цитирай
3. shtaparov - Не става дума за Ковид, а за вакси...
07.03 22:32
radostinalassa написа:
Не става дума за Ковид, а за ваксината Гардазил, която се прави и у нас на 12 годишн момичета. Но никой не я ще. Става дума за човешки папилома вирус (HPV).
И историята ти е все така нагласена, точно като на Ковидко.

Споменатата от теб ваксина не е задължителна,така че спокойно- Европа в крайна сметка забранява всичко,което се установи че е опасно! За историята също ще поспорим: мите версии са в пъти по-добри от всички други досега но ако някой гори от желание да си остане невежа,точно аз няма да го разубеждавам: войнстващата глупост е на мода у нас през последните 80 години
цитирай
4. radostinalassa - Пак ли ме обиждаш?
08.03 16:33
Точно ти, който смята, че еверските западняци са ядрото на бялата раса. Профан.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13453365
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК