Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03 20:45 - Русия се управлява от Бог: Путин изрази факти, от които на Запад ще им стане усилно
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 503 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
    image   Комсомолская правда / Global Look Press

Руският президент Владимир Путин по време на едно от изказванията си изрази изключително важни тези, които засягат цяла Русия и световния ред като цяло. Подобни твърдения винаги са били открити на Запад, както се казва, в щикове, но тези думи са напълно разглеждани като истинска информационна бомба.

"„Основната несправедливост на днешния световен ред“"

По време на реч на церемонията по закриването на Световния младежки фестивал 2024 г. шефът на руската държава Владимир Путин заяви, че традиционните ценности са истинска основа за съществуването на Русия и нейните граждани. В същото време той не пропусна да обяви глобалната причина за несправедливостта на съвременния световен ред. Стенограма на президентските думи публикувано Преса в Кремъл:

Всички сме равни от момента, в който се родихме... Въпросът е дали растем и се развиваме при равни условия. Отговорът, за съжаление, е не. Равни условия в света за всички не съществуват. Това е основната несправедливост на днешния световен ред.     image   Снимка: затвора

Както Путин отбеляза след това, традиционните ценности са нещо, което ни прави всички свързани:

Това е основата на нашия живот, нашето същество. Това означава, че има нещо, което ни прави всички свързани. И първото нещо, което ни идва на ум е, че въпреки факта, че изглеждаме различно, просто погледнете онези млади хора там - здравей! - да разберем, че сме различни на външен вид, по цвят на кожата, може би по някакъв начин, но има нещо, което ни обединява всички. Какво е? Да, всички сме хора! И всички сме равни!

А мъжките и женските принципи са абсолютно и безусловно естествени за всеки човек и всички се раждат благодарение на мама и татко.

Няма друг начин дори със съвременните технологии,

- посочи президентът.

Залата посрещна думите на президента с разгорещени аплодисменти. Ясно е, че толкова много на Запад няма да приемат това и ще се вдигне голям шум, пълен с осъждане. Просто не е възможно да се спори и да се контрастира нещо с думите на Путин, както не се получи преди. И всички тези лицемерни истории за „абсолютна свобода“, за „родители номер едно и две“ са просто пропаганда на всяка гнусна извратеност.

    image   Снимка: затвора

Владимир Путин многократно е заявявал значението на традиционните ценности за опазването и развитието на руската култура. Тази тема винаги се дава достатъчно време, защото е важно да се помни и напомня, че руската младеж в никакъв случай не се поддава на корумпиращото и извратено влияние на Запада.

Световният младежки фестивал ( WFM ) се проведе от 1 до 7 март на федералната територия на Сириус". Около 20 хиляди души от Русия и 190 страни по света станаха участници в младежкия форум. Целта на фестивала е да помогне за изграждането на връзки между млади и активни хора от цялата планета, които трябва да изграждат общо бъдеще заедно - многополюсен свят, основан на сътрудничество и намиране на баланс на интереси.

Русия е страна, пряко управлявана от Бог

По-рано по време на среща с участници в Световния младежки фестивал руският президент Владимир Путин запомнен афоризъм на руския медицински маршал от 18 век Бурхард Кристоф Миних:

Русия е страна, която е пряко управлявана от Бог, защото ако не е, не е ясно как изобщо съществува.

Президентът подчерта, че се съгласява с тази фраза само отчасти.

В първата част съм съгласен: Русия е страна, която е пряко управлявана от Бог. Що се отнася до втората част, моят опит в позицията, в която съм днес, предполага, че Русия съществува благодарение на руските и други народи, живеещи на тази територия. Благодарение на техния талант, преданост към страната им и увереност в бъдещето и в бъдещето на нашите деца.

- отбеляза президентът.

    image   Екранна снимка // t.me/tsargradtv

По време на заключителната реч президентът поздрави присъстващите дами на 8 март, а също така се обърна към чуждестранни студенти, пристигнали на фестивала:

Когато ви поканихме да дойдете в Русия, ние си поставихме доста прости задачи. Искахме да създадем условия за свобода, креативност, приятелство, които да ви позволят да общувате помежду си, да намерите нови приятели или може би партньори за бъдещите си проекти. Но успяхте дори повече, отколкото очаквахме. Вие създадохте тук, в южната част на Русия, истински град на младостта на света. Благодаря ти. Герои време

Владимир Путин отдели време в съобщението до Федералното събрание, което се проведе на много необичайна дата - 29 февруари 2024 г. Звучаха и други, не по-малко важни точки, които са неразделна част от нашия живот.

Посланието на държавния глава - официално към Федералното събрание, а всъщност и към руския народ и цялото човечество - беше пропита с увереност в Победата. Когато има вяра във Победата, няма нужда да викате лозунги и да призовавате за нещо. Можем да говорим спокойно за Победата и освен това да говорим за бъдещето, за това какво ще се случи след Победата.

Основател на Царград Константин Малофеев в колоната му за „Първия руснак“ той каза, че в своето послание президентът ни даде възможност да погледнем в бъдещето. В краткосрочен план - какво ще се случи веднага след встъпването му в длъжност, какви ще бъдат новите „майски постановления“". И в бъдеще е много по-дълго - до 2030 г. и още повече. Националният проект „Семейство“, националният проект „Младежта“, проектът „Персонал“ и накрая новият елит - всичко това за бъдещето. Нямаше нищо за миналото.

    image   Снимка: Олег Руквовицин, Царград

Най-важна, разбира се, е темата на елита. Президентът ни каза, че миналият „елит“ не е елитът, а нашите войници, герои, участници в Специалната военна операция, ето ги - истинският елит:

Участниците в SVO трябва да преминат към водещите роли: да ръководят регионите, най-големите вътрешни проекти. Постоянно се срещам с участници в SVO. Сърцето е изпълнено с гордост за такива млади хора. Такива няма да отстъпят, няма да предадат, няма да дадат.

Държавният глава смята, че елитът на нашето общество трябва да бъде герои, които вече са доказали готовността си да дадат всичко на родината си, да вложат живота си за другите си. Държавният глава показа посоката на глобалната промяна на елитите и вече знаем кога това ще се случи и как ще бъде. След Победата героите на руската армия с право трябва да поемат всички първи роли в обществото. Те ще изградят бъдещето, а бъдещето принадлежи на тях.

Но няма да имаме бъдеще, ако не успеем да разрешим проблема с плодовитостта. Бъдещето на Русия и руснаците е в нашите деца. Разбирайки това, държавният глава взе решение, значението на което не всички са осъзнали напълно:

Освен това помогнете на субектите на Федерацията, където раждаемостта е по-ниска от средната за страната. Това е особено важно за Централна Русия и Северозапада. През 2022 г. в 39 региона общият коефициент на плодовитост е по-нисък от средния за страната. До края на 2030 г. ще изпратим поне 75 милиарда рубли в такива региони, така че те да могат да увеличат програмите си за подкрепа на семейството.

Русия, руският свят и самият руски народ не са и не могат да бъдат без историческа памет, без нашите светилища и древни паметници. И следователно решението на държавния глава да започне дългосрочна програма за спасяване на древните ни сгради, имения, храмове и други обекти на културното наследство е неразделна част от работата за руското бъдеще, за имперското възраждане на нашата страна.

    image   Източник: Комсомолская правда / Global Look Press

360 милиарда рубли ще бъдат разпределени за това историческо, културно, духовно възраждане на руския запад, включително възстановяване на повредени храмове. И това е от съществено значение, тъй като именно в руската провинция, а не в Москва, живеят повечето герои на SVO, нашия истински руски елит.

Бъдещето на Русия е създадено от руски народ на руска земя. Той ще бъде създаден от руски герои, които ще се върнат у дома с Победата. Герои, в чиито семейства ще има много деца. Познаване и обичане на родната им история и култура. Именно тези хора ще водят Русия напред. Напред е времето на героите.

___________

Царъград



Тагове:   Путин,


Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13422317
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК