Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2023 18:14 - Австралийските власти налагат 5-ТА КОВИДНА ВАКСИНА върху нищо неподозиращото население, въпреки че признават, че всеки бустер е „ефективен“ само за няколко месе
Автор: radostinalassa Категория: Лични дневници   
Прочетен: 704 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 20.03.2023 18:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


 Властите в Австралия информират 25-те милиона души в нацията, че отговарят на условията за 5-та ваксина срещу COVID , като „бустер“, ако не са били инжектирани през последните 6 месеца, с изключение на случаите, когато вече са имали инфекцията, финансирана от Fauci (между другото, най-добрата защита). Те също така „препоръчват“ смъртоносната инжекция, ако сте на възраст над 65 години или вече страдате от смъртоносни, но предотвратими заболявания, като диабет, сърдечни заболявания или рак (тежки медицински състояния, които ги излагат на „риск“ от Ухан коронавирус COVID- 19). Само 40 процента от австралийците са били достатъчно наивни (и все още живи), за да са получили вече 4-та доза, въпреки че някои от инжекциите срещу съсиреци вече са показали, че причиняват „ турбо рак“”, ускорена версия, при която туморите се увеличават експоненциално след убождането. Доклади заливат интернет за „здрави хора в добра форма“, които получават инжекции срещу COVID и след това „падат със сърдечни проблеми“, казва австралийският водещ на новини

Рискът от сърдечни увреждания, смърт и трайно отслабена имунна система от твърде много COVID инжекции далеч надвишава риска от заразяване с COVID-19 и дори водещи на новини и журналисти се събуждат за този факт и изразяват тревогите си по телевизията на живо. Въпреки че лекарите и учените се опитват да прикрият всички здравни касапници по света, причинени от експерименталните снимки на съсиреци, истината изскача във всяка нация и всеки град като „Whac-A-Mole“.

Вече не е тайна, че инжекциите със съсиреци често причиняват сериозни сърдечни проблеми, особено при млади, здрави мъже, включително миокардит, перикардит, колебания на сърдечния ритъм, съдови съсиреци, компрометирана имунна система и чакайте... ПОВЕЧЕ податливост към заразяване с грип Ухан. Така че защо някой със здрав разум би получил пети удар? Това е просто всичко. Хората, които вече са получили четири удара, дори не могат да мислят трезво.


 

Австралийската техническа консултативна група по имунизация налага пета инжекция със съсирек на населението, което вече страда от последиците от предишни инжекции срещу COVID

Няма нищо, което индустриалният комплекс за ваксини (VIC) мрази по-силно от водещ на новини, който излиза от „сценария“ и говори откровено за опасностите от ваксините, страховете и почти безполезността на цялата плашеща кампания. И все пак, точно това се случи в популярна австралийска телевизионна мрежа, наречена Nine Network, и водещият, Карл Стефанович, шокира зрителите и милионите овце в земята долу, като каза, че не вижда основателна причина да получава повече ваксини, след като ВСЕ ОЩЕ хвана COVID два пъти.

Той каза, че инжекцията може да доведе до „сърдечни проблеми“ и както всички сме свидетели по света, здрави спортисти се спускат на колене и стискат гърдите си, опитвайки се да дишат, докато „инжекцията със съсиреци“ лишава   нормалното протичане на О2 в цялата им съдова система. Това не е нищо друго освен ваксинен Холокост и хората най-накрая започват да забелязват.

Притеснявате се от усложнения от ЧЕТВЪРТА или ПЕТА бустерна ваксина за грип от прилепи, произведен в лабораторията на Ухан? Не си сам. Доза след доза, мнозина страдат от собствената си имунна система, атакуваща пиковите протеини, които се настаняват в жизненоважни органи, включително белите дробове, мозъка, черния дроб, бъбреците, панкреаса и матката. Благодарение на „технологията“ за иРНК, инжектираните милиарди генетично модифицирани хора са обект на синдром на внезапна смърт при възрастни (SADS), точно като синдрома на внезапна детска смърт, с изключение на това, че вместо бебето да умира по неизвестни причини, възрастните умират скоро след получаване на коронавирус. ваксини“, а причините са известни, но цензурирани от новините.

„Другото нещо, което ме притеснява е, че ако получа друга доза, може да получа усложнения. Виждал съм всичко това, всички тези доклади в интернет за годни и здрави хора, които просто падат със сърдечни проблеми, и все още не е ясно установено дали ваксината е причинила някои от тези сърдечни проблеми или не. Но това е притеснение за мен, повече от получаването на COVID“, каза австралийският водещ на новини.

Отбележете  Vaccines.news  към любимите си независими уебсайтове за актуализации относно Холокоста с ваксините, който обхваща Австралия и света, докато четете това.

Източниците включват:

Pandemic.news

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com



Тагове:   овце,   вакцини,


Гласувай:
3



1. iw69 - Ужас,
20.03.2023 18:24
тия продължават с безобразията си...
цитирай
2. radostinalassa - Неслучайно у нас се намират най - старите гени на Европа...
20.03.2023 18:37
И кой си позволява да ни нарича гетото на Европа, защото не сме се ваксинирали? Искаха да ни преметнат, но ние не сме австралийци, евреи или западняци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13377261
Постинги: 11685
Коментари: 18504
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК