Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2022 17:11 - Искат да се сложи край на „сегрегацията“ на баните и съблекалните въз основа на биологичен пол, позволявайки на „транссексуалните деца“ да използват каквото си
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2278 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.08.2022 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Режимът на Байдън се опитва да остави децата да ГЛАДУВАТв училище, за да ги принуди да се грижат за ЛГБТ .
Сряда, 3 август 2022 г. от: Итън Хъф
  https://citizens.news/644311.html  

image





(Natural News) Освен ако държавните училищни райони не се съгласят да насочат учениците към начин на живот на трансджендъризъм, Министерството на земеделието на Джо Байдън (USDA) планира да спре финансирането на програмите за училищни обеди, като на практика принуди най-бедните деца в Америка да гладуват.
  Според Мани Диас, комисар по образованието на Флорида, Министерството на земеделието вече заплашва да спре финансирането на цялата програма за училищния обяд поради Закона за родителските права в образованието, който беше подписан от губернатор Рон ДеСантис, за да спре учениците да бъдат обучавани в Култа към ЛГБТ.   „Видяхме последния опит на федералното правителство – администрацията на Байдън – да се опитва да наложи своя радикален дневен ред тук, в училищата на Флорида с насоките на USDA от 23 юни, които издадоха, предлагайки промени в разпоредбите в дял IX и добавяйки „сексуален ориентация“ и „полова идентичност“ като защитени класове съгласно това – което [Дял IX] не е предназначено за това“, каза Диас пред Breitbart News Sunday на SiriusXM с водещ Джоел Полак.
  „Те всъщност се опитват да държат нашите най-уязвими деца като заложници с хранителната програма, за да приложат тази радикална програма“, добави той. (Свързани: Назначената от Байдън Рейчъл Левин, ръководител на HHS, иска бебетата да променят пола си без съгласието на родителите.)  
Байдън иска момчета в съблекалнята на момичетата и обратното Когато подписа Закона за родителските права в образованието, ДеСантис отбеляза, че е необходимо, за да спре демократите и други крайнолеви екстремисти от налагането на тяхната „радикална лява програма“ за „сексуализиране“ на децата с „инструкции на най-ранните нива“. на образованието.  
Brighteon.TV Мултинационални корпорации, леви политици и други се противопоставиха на законопроекта, взривявайки го като опит на консерваторите да спрат децата да се превърнат в „истинското си аз“. И по типичния начин същите тези левичари сега се опитват да използват храната и заплахата от гладна смърт като оръжие, за да си върнат достъпа до децата.  
Новите „насоки“ на Министерството на земеделието на Байдън обясняват, че ще трябва да бъдат изпълнени определени условия, за да продължите да получавате финансиране за училищния обяд.
Един от тях е да се сложи край на „сегрегацията“ на баните и съблекалните въз основа на биологичен пол, позволявайки на „транссексуалните деца“ да използват каквото си искат.   Диас направо обясни, че прилагането на това, както изисква Министерството на земеделието на Байдън, „в крайна сметка ще позволи на биологични мъже, които се идентифицират като жени, да имат достъп до женски бани и съблекални, да назначи биологични мъже, които се идентифицират като жени, към женски стаи по време на училищни пътувания“.  
„Няма да позволим това във Флорида“, добави той. „Ние ще защитим нашите деца.“   „Имаме закон и ще го спазваме и ще го защитаваме“, продължи Диас. „Гов. DeSantis е водещ в това и тези федерални насоки и разпоредби не са закон. Всъщност има висящи дела за това.
Така че ще сложим край на това и ще защитим децата си тук, в нашия щат.“   Полак отговори, че дневният ред на режима на Байдън е основно един от: да превърнете училищата си във фабрики за транссексуални или да умрете от глад. Това е състоянието на американската политика през 2022 г.
  „Те ще наранят най-уязвимите, най-бедните деца в Америка, защото искат да прокарат тази джендър идеология на децата, които още не знаят кой ден от седмицата е“, добави Полак.   „Говорим за детската градина .
И как това е хуманно?“   Комисарят по селското стопанство и потребителските услуги на Флорида Ники Фрид, демократ, е изпратил „погрешно известие“, цитирайки Диас, относно промените, направени в USDA на Байдън. Диас казва, че независимо какво се опитва да направи Байдън с тази промяна в насоките, тя не е закон и следователно не може да бъде наложена.  
„Нищо законно не принуждава [училищата] да позволяват на биологични мъже, които се идентифицират като жени, да се състезават в женски спортни отбори или някое от тези други неща“, добави той.
  Повече свързани новини за Байдън и неговата транссексуална мафия можете да намерите на Transhumanism.news.


Тагове:   педофил,   бидон,   еверски,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13358699
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК