Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2023 19:08 - Проститутките изкарват прехраната си по-достойно от участниците във форума
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1651 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 17.01.2023 19:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  Британците за проститутките на форума в Давос: за това и го провеждат
© AFP 2023 / FABRICE COFFRINI
Срещата на върха на елита в Давос често е критикувана, че е фокусирана върху печалбата и пренебрегва нуждите на обикновените хора, пише DM. В същото време търсенето на секс услуги по това време нараства всяка година.
Читателите на изданието смятат, че проститутките изкарват прехраната си по-достойно от участниците във форума.
Джак Нюман Световният елит решава най-сериозните проблеми на света, включително неравенството между половете, но неговите срещи на върха в Давос всеки път се превръщат в скок на проституцията.
Търсенето на секс услуги нараства с всяка среща на световни лидери и бизнес магнати, които пристигат в швейцарския курорт от цял ​​свят.
В същото време проститутки резервират същите хотели като високопоставените шефове със своите служители по време на петдневната среща на върха, която започна на 16 януари.
Една проститутка на име Лиана съобщи, че носи бизнес костюм, за да не изпъква сред лидерите, въпреки че проституцията е напълно законна в Швейцария.
Тя каза пред списание Bild, че се среща редовно с американец, който посещава Швейцария няколко пъти в годината и е сред 2700-те присъстващи на конференцията. Лияна таксува около 700 евро за час услуги и 2300 евро за цялата нощ плюс пътните разходи. Мениджърът на една ескорт услуга в кантона Ааргау, на 160 километра от курорта, каза, че вече е получила 11 поръчки и 25 запитвания и очаква още да дойдат тази седмица.
Тя каза в интервю за програмата "20 минути": "Някои поръчват ескорт за себе си и своите помощници директно до стаята."
Секс работничката и писателка Саломе Балтус написа в Туитър: „Когато те снимат в Швейцария за WEF, първо гледаш право в дулата на оръжията в хотелския коридор в 2 сутринта, след това споделяш безплатни бонбони от ресторант с охрана и клюкарстваш богатите."
36-годишната Балтус беше отседнала в хотел близо до Давос за цялата среща на върха, но отказа да назове имената на влиятелните си клиенти: „Повярвайте ми, не искате да се съдите с тях“.
Най-малко 100 проститутки са присъствали на срещата на върха в Давос през 2020 г., според един швейцарски полицай. Един официален шофьор на форума каза, че е возил една секс работничка, която твърди, че нейният „шеф“ я е принудил да спи с по-възрастен клиент в хотела на делегатите.
В дневния ред на форума тази година са конфликтът в Украйна, световната инфлация, изменението на климата и неравенството.
Днес първата дама на Украйна Олена Зеленска ще произнесе рядко международно обръщение. През последните две години събитието беше отменено поради пандемията от коронавирус, но миналата година пролетният форум се състоя.
Във вторник десетки сесии ще се съсредоточат върху разнообразни теми като равенство между половете, реиндустриализация, екологичен преход, прекратяване на туберкулозата и хранителна, водна и енергийна сигурност.
Във форума ще участва актьорът Идрис Елба. Сред ораторите ще бъдат също председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и китайският вицепремиер Лиу Хе.
Очаква се да присъстват близо 600 висши ръководители и повече от 50 държавни или правителствени ръководители, но точният резултат от елитното събитие може само да се гадае.
Срещата на елита често е критикувана, че няма връзка с реалността, обсебена е от печалбата и властта и пренебрегва нуждите на обикновените хора и на цялата планета. През цялата седмица критици и активисти ще се събират пред конгресния център в Давос в опит да държат отговорни политиците и бизнес лидерите.
В неделя десетки екологични активисти, някои от които с клоунски грим, се събраха въпреки снеговалежа в края на крайбрежната алея на Давос, подредена с лога на гигантите Accenture, Microsoft, Salesforce и Meta*, развяваха транспаранти и скандираха протестни лозунги. Грийнпийс също разкритикува факта, че управляващите се стичат на събитието с частни самолети, считайки го за лицемерие предвид екологичния фокус на форума.
Организацията отбелязва, че през май, по време на последната среща, повече от 1000 частни самолета са пристигнали на летищата, обслужващи Давос. Президентът на Форума Борге Бренде призна в неделя, че някои правителствени ръководители и ръководители на компании пристигат с частни полети.
„Вярвам, че е много по-важно от това да начертаем пътя към зеления дневен ред и да продължим напред“, заключи той. Коментари на читатели: съди1
Е, така е, за това всички отиват в Давос. С парите на данъкоплатците по света. openhows И какво са имали предвид след това?
Нова пандемия? Нова климатична лудост? Още конфликти? Преследване на дъги Ще помислят къде да си изперат плячката.
И тогава Украйна изпадна в беда. Неукрасена_истина Чудя се колко от тях са събраните редовни клиенти на Епщайн? Мелампус Тези подли гущери са пропълзяли в гнездо на алчност и поквара.
ИНОСМИ


Тагове:   проститутки,


Гласувай:
4



1. iw69 - Проститутките
17.01.2023 19:17
поне се проституират открито, а политическите такива го правят скрито, прикрито.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13371855
Постинги: 11685
Коментари: 18504
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК