Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2021 17:25 - Нов хит на джендърите: „Не трябва да осъждаме педофилите“
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 529 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



И още: Нова редакция на водещото психиатрично ръководство вече определя желанието за блудство с деца като поредната естествена сексуална ориентация



image


Белгийската „прогресивна“ поетеса Делфин Лекомпт (на снимката) написа отворено писмо: „Хората трябва да приемат, че педофилията живее във всеки един от нас.“ Поводът за нейното писмо е публикация на тамошен разследващ журналист, който изобличи фламандски актьор, насилвал сексуално деца.

Въпросната Лекомпт не е само поетеса, но работи и в градската администрация на град Брюж. Ето защо нейната позиция като обществена личност беше жестоко разкритикувана от тамошни граждани. Вместо да отстъпи, Делфин се гмурна дори по-„прогресивно“ към бездънното безумие.

В допълнителни изявления тя казва:

„Мисля, че е много опасно да демонизираме и да ограничаваме педофилите. По този начин педофилът почти е принуден да заеме позиция извън законността заради перверзно престъпление.“

С други думи, Лекомпт мисли (?!), че педофилията НЕ е перверзно престъпление и НЕ представлява нещо извън законите. За да е напълно сигурно, че правилно разбираме какво мисли (?!), тя пояснява:

„Всяко човешко същество понякога е привлечено към невинността и младостта.“

И още:

„Мисля, че ще бъде по-мъдро да опознаем и да приемем педофилите. И да приемем, че педофилията живее във всеки от нас.“

Голямо „мислене“ протича в този скакалец

Мисля, че само един скакалец или друго животно, живеещо в стадо или рояк, може с такава увереност да говори, че нещо, което е в нея, непременно го има и в другите представители на нейния вид. Мисля, че истински мъдрите представители на човешката раса отдавна са казали: „В най-добрия случай можем само да се надяваме, че човекът насреща е подобен на нас.“

Мисля, че изискването, според което „трябва да приемем“ и най-извратеното словоблудство, може да идва само от колективист. Мисля, че колективизмът, социализмът и прочие течения са свойствени на апокалиптичните скакалци. И мисля, че „прогресивната“ поетеса дори външно прилича на скакалец – липсват само фасетните очи и антенките на главата.

Мисля, че Лекомпт безрезервно трябва да приеме моето мнение, както тя очаква да приемем нейното. В противен случай ще сметна отказа като дискриминация и липса на „инклузивност“. Мисля още, че презрението към порочни скакалци е точно толкова естествено, колкото магнетизма на детската невинност.

Но и презрението (антипатията), и магнетизмът (симпатията) нямат нищо общо със сексуалността. Скакалецът трудно би го разбрал. Не и когато „мисли“ с вакуума на своята вечно незадоволена ваджайна.

Ще завърша коментарната част на статията с кратко, ясно и точно изказване на колежката блогър Холи Макейб:

Лудост е, когато интернет не може да елиминира детската порнография, която насърчава трафика на деца, но може да цензурира, блокира и изтрива „конспиративни теории“ и факти.

О, и нека следим в реално време с контакт трейсинг онези, които са били изложени на ковид, но не и онези, които крадат деца и блудстват с тях.

Няколко новини по темата

– 1 –

Доклад: Германските власти съзнателно са настанявали сирачета при педофили в продължение на 30 години. Същата практика на педофилската мрежа отдавна беше изобличена в скандинавски страни и Великобритания (включително нейните колонии).

– 2 –

Петото издание на Диагностичното и статистическо ръководство за умствените заболявания (DSM V), издание на Американската психологическа асоциация (APA), вече разглежда педофилията като нормална сексуална ориентация – в една категория с хетеро- и хомосексуализма. Ръководството настоява, че педофилията не е проблем, стига да не се превърне в педофилско отклонение. Разликата между „педофилията“ и „педофилското отклонение“ се изразявала в това, че при отклонението имало консумация на „нормалната“ сексуалната ориентация.

Аз пък си мисля, че авторите на това издание са за диагноза. Също като директорката на CDC, която тези дни отказа да признае, че само жените могат да забременяват. Заболяването би трябвало да се нарича „прогресивно разстройство на идиотската политическа коректност, представяна като наука, в която всички трябва да вярваме“.

– 3 –

Снимка на дете, обградено от полуголи мъже, спечели награда от организатора на прайд парад в Холандия. Фотографията е обявена за „емблематична“. Наистина е такава, ако знаем, че една от главните цели на скакалците е да легализират педофилията по всички (не)възможни начини.

– 4 –

Американската асоциация на книжарниците публично се извини, че е рекламирала книга за психологическите последствия от операциите за смяна на пола сред децата. След като асоциацията беше нападната от рояци (транс)джендър скакалци, нейният изпълнителен директор, наред със срамното извинение, обеща като някакъв 5-годишен сополанко, че „повече няма да правим така“. Без извинение: „осакатяването на гениталиите на деца при операции за смяна на пола представлява блудство и малтретиране“.

– 5 –

Миналата седмица Полша взе решение да остане „свободна от LGBT идеология“. Беше потвърдено, че остава в сила резолюцията от 2019 година, която забранява разпространението на хомосексуални и други малцинствени „идентичности“ на обществени места, включително в училищата. Действието е особено смело на фона на мощния натиск от Европейската комисия и разни НПО в страната, както и предвид надвисналата заплаха да не получи €2.5 милиарда от фондовете на Европейския съюз.

Преди 100 години Рудолф Щайнер казва:

Какво представлява например така наречената „социалистическа образователна програма“? Според нея децата трябва да се отнасят помежду си така, както и възрастните. Но това е най-погрешното, което може да се измисли в областта на възпитанието.

[…]

Защото, ако вземат надмощие (социалистите в образованието), те просто ще изкоренят всички влияния от предишните културни епохи. Всичко това няма да се усети в рамките на едно или две поколения, но много скоро хората ще се убедят, че на Земята изчезват и последните следи от култура. Представете си, че се оставим на дилетантските социалистически изисквания, които разпореждат как трябва да живеем.

В този случай, много скоро ще усетим дълбоката извратеност на социализма, където „доброто“ и „злото“ вече не могат да бъдат различавани. – Още »

Ако и „нормализацията“ на педофилията не превръща горните думи в сбъднало се пророчество, кое? Но спокойно. Дори това е едва началото на края за цивилизацията, носен като „дар“ от асуричните скакалци:

„…на Земята ще стане още по-зле. Ужасните извращения, които още днес виждаме в сексуалните отношения, ще се увеличат в много по-голяма степен…“ – Още »

Да, скакалците едва сега започват. Има още много култура и цивилизация за ядене. Има и още много деца, които ги привличат с невинността си, която явно също е за ядене.

Иван Стаменов
23.08.2021 г.



Тагове:   болни,   педофили,   гейове,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13357010
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК