Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2023 14:50 - Веригата за доставки се срива, тъй като някои работници напускат, други умират от „ваксините“ срещу COVID
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 852 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
  •  
  Американците спряха да робуват за нищожни пари в големите корпорации, управлявани от свръхплатени ръководители – или това, или твърде много от тях са се разболели или умрели от „ваксиниране“ срещу коронавируса Ухан (COVID-19) и вече не са в състояние да работят.

 

 

Какъвто и да е случаят, сега има много по-малко хора, работещи след „пандемията“, отколкото преди „пандемията“ – и веригите за доставки се сриват поради това.

 

Каролин Чумаков, основният лектор на тазгодишния симпозиум по веригата за доставки на Gartner, съобщи лошите новини по време на претъпкана сесия по откриването, на която присъстваха повече от 3200 души.

 

„Ще оставим ли верига за доставки, която осветява кариерите, захранва глобалната икономика и поддържа нашата планета?“ Чумаков попита публиката си, разкривайки, че текучеството на служители е извън класациите, както и липсата на ангажираност на служителите.

 

„Само една четвърт от нашите служители са силно ангажирани и само 16 процента от тях са готови да надхвърлят работата си“, каза още Чумаков, добавяйки, че текучеството на служители във веригата за доставки е нараснало с 33 процента в сравнение с това, което е било преди COVID 19. (Свързано: Последиците от продължаващия колапс на веригата за доставки ще станат още по-очевидни това  лято, до което остават само седмици.)

 

С глобалната икономика е свършено

Чумаков продължи да се оплаква, че повечето служители на веригата за доставки са се отказали и много от тях избират „тихо да напуснат“, което се превръща в сериозен проблем за най-добрите фирми, които „се нуждаят от труда им“, обясни тя.

 

„Забелязвате, че един от вашите служители, който обикновено седи пред залата на срещата и е много интерактивен, задавайки въпроси, сега седи в задната част на стаята“, оплака се още Хосе Рейес, старши директор и анализатор в Gartner, определяйки този феномен на „тихо отказване“, който се наблюдава във всички вериги за доставки.

 

„И вие осъзнавате, че това се случва често, да речем през последните няколко месеца. Те не са сгодени и не задават въпроси.“

 

Чумаков беше по-директен, заявявайки, че производителността във веригата за доставки „е в най-ниската си точка от десетилетия“ – и вероятно има още много да пада, преди глобалната икономика да удари дъното.

 

„Човешката история е история на прогреса“, продължи Чумаков, опитвайки се да звучи вдъхновяващо. „Наистина ли сме достигнали пикова човешка продуктивност?“

 

За съжаление на онези, чиято работа зависи от това, че други хора дават всичко от себе си, за да могат лично да се облагодетелстват за сметка на другите, подобно споразумение вече не работи за все по-голям брой работници, които са се наситили на подобна схема.

 

Скорошно проучване на Gallup установи, че неангажираните работници струват на икономиката 7,8 трилиона долара загуба на производителност в световен мащаб. Това е лоша новина за дебелите котки, чиито неприлични заплати, обезщетения, пенсии и златни парашути разчитат на целия този евтин труд.

 

„Колко от тези 7,8 трилиона долара се отразяват на крайната ми линия и второ, как да избегна подобно въздействие или каквото и да е въздействие в моята организация?“ Рейес каза в стаята, след като цитира резултатите от анкетата.

 

Рейес и други лидери на веригата за доставки разработват нови начини да се опитат да запазят ангажираността на своите често нископлатени и претоварени служители, но дали ще проработи? Едно нещо, за което Рейес казва, че ръководителите на логистиката трябва да следят, е дали мениджър внезапно спире да обучава служителите си.

 

„Така че това само по себе си може да доведе до тихото напускане  на подчинените“, каза Рейес. „Те не получават никаква обратна връзка и не се  чувстваш добре там.“

 

С това как светът се промени към по-лошо след Covid, наистина не е изненада, че мнозина напускат системата. В края на краищата, какво печелят те от това да бъдат издоени и изхвърлени на бордюра от глобалисткия „елит“, оставяйки ги без шанс за бъдеще?

 

Повече от последните новини за падането на Запада можете да намерите на Collapse.news .

 

Източниците за тази статия включват:

 

FreightWaves.com

 

NaturalNews.com



Тагове:   а роботите,


Гласувай:
2



1. radostinalassa - За ги заместят с биороботи...
14.05.2023 15:02
или с ИИ. Защо ги увредиха с факсини иначе. Стигаше им да пият и вит. Д.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13475877
Постинги: 11686
Коментари: 18506
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК