Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2017 14:33 - Защо трябва да приемаме лекарства цял живот ?
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 2098 Коментари: 12 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отговорът е мното прост.
Защото те не лекуват, а само потискат симптомите.
Напр. астмата, язвата, артрит, хипертония, диабет, шипове, и т.н.
Но лекарствата дават странични ефекти.
Причината за много болести в медицината е неизвестна.
Кое е естественото лекарство от много заболявания ?
Как ще прозвучи това на медиците, които заработват парите си на  невежеството и сляпата вяра на болните ?
Като отнемане на хляба им. Но кого го интересува това ?
Докторите са длъжни да не вредят на пациентите си.
А как е тогава със страничните ефекти ?
А нещастните бащи, чиито деца са се разболели след ваксини ? Защо държавата винаги има пари за ваксини? 
Кои са неверните твърдения днес:
1. Организмът се обезводнява главно заради стареенето ни.
Установено е,че когато не ни достига вода се увеличава производството на хистамин.
Как да се лекуваме - с пиене на вода или с антиалергични препарати, изберете сами.
2.Хистаминът, и регулираните от него регулатори на разпределението на водата, предизвикват болка,контактувайки с чувствителните нерви.
Затова хроничната болка, която не е свързана с инфекция , трябва да преценяваме като сигнал на обезводняване в района на болката.
Опитайте при хронично главоболие, запек, болка в краката,препиване с главоболие  - пийте няколко дни по 2.5 л вода ,преди да пиете антихистамини,антиацидни средства .
Дългото приемане на обезболяващи таблетки заглушава симптомите на хроничното обез-
водняване. Те често довеждат до кръвотечения от храносмилателният тракт, увреждат черния дроб и бъбреците.
Напр.диспепсията , язвата  е признак на обезводняване и трябва да се лекува главно с вода. Това е изпитано при много пациенти на практика.....
Гласувай:
2
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - ЧРД първо
13.11.2017 19:52
а за лекарствата ама ич не е толкова просто. Физичните константи се измениха много и съответно и лекарствата не действат. Но... пък някои, които преди имаха слаб ефект, сега станаха силни. Няма да ви казвам кои са - нека се потрудите и вие малко, че от тоя копи.пейст почнахте да закърнявате..:))))
цитирай
2. radostinalassa - Прав сте.
13.11.2017 21:24
Може би за първи път.Аз пиша постовете за да запомня правилните знания.
Имат ли право да се прилагат лекарствата, след като се е намалила масата на протона с 4 % ?
Мисля, че не.Но ще фалират юдеите и ще трябва да работят.А това не е възможно.По-скоро ще крадат и убиват.
Не вярвам да знаете кои лекарства как действат днес.не е възможно.
цитирай
3. olivie - поназнайвам нещичко
14.11.2017 08:49
но... естествено няма да кажа и то не защото ще остана без работа, а защото ще спрат действащите лекарства, или ще ги заменят с нови, без ефект, както са го и правили (къде са амидофена, сулгина, фелорана, ретизида, ампицилина и мн. др.? Само в спомените ни колко добри и ефективни бяха). Дори в Русия онлайн вече не се намират, така че не вярвайте много-много и на тяхната "наука". А последното означава, че или славянската теория е изкуствена и руснак=хазарски евреин, или че хазарите са окупирали всички ръководни постове в Русия. Лично за мене голяма разлика няма, защото всичко е откраднато от нас българите, а за капак нас ни обявяват за тюрки.
цитирай
4. radostinalassa - Никой не ни обявява за тюрки.
14.11.2017 09:03
има по-ново генетично изследване, че сме арии и със средиземноморски гени.
Изследвани са и помац, така, че на Турция не й става генетичната игра.Юдеите са окупирали властта в Русия още от Революцията.
В 1920 г. Ленин е премахнал името Волжска България.Той е евреин,с патолотиите им.
Амидофенът е доста вреден,не плачете за него. Премахнат е сигурно със съдебни дела.Или няма парична изгода.
Казах ви , че хазарите са Р1а , а евреите едва ли са арии.
цитирай
5. olivie - цитат от следващия ви пост:
14.11.2017 11:46
"Славяните са Р1а" Следователно хазарите са славяни (поне вашите руснаци де) Много удобно се появяват на мястото на хазарите преименувани като руснаци с блясъка на славянската теория, която да запълни празнотата от принадлежността ни към ариите. Генетиката не може да бъде излъгана, а вашите източници искат точно да я нагодят към известната ни "история". Има и два вида ген. изследвания - на движението на У хромозомата с хаплогрупите й по света и на митохондриалната ДНК от майката, за да се обясни еврейското унаследяване (на религията може би?:) ПОКАЗАТЕЛНО Е ЧЕ ДВЕТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ СПОРЯТ ЗА ПРОИЗХОДА ТОЧНО НА РУСНАЦИТЕ И ОСТАВЯТ ХОРАТА САМИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ, като че ли това ще реши въпроса, който им вади очите - че са хазари, сублимирали като руснаци.
цитирай
6. radostinalassa - За какви хазари говорите.
14.11.2017 12:17
Аз пиша за Волжска България, не пиша за руси. Тя е приела исляма , да,но нищо повече.
От русите вземам само науката. Потърсете у нас ДНК - генеалогия, много е бледа. И генетичното изследване у нас е финансирано от италианците.
Русия има наука, даже и вие не можете да го отречете.И отбележете, че те казат славяни, словени , и за езика също , а не руски. Разбирате ли - славяни , а не руси.
цитирай
7. olivie - Не бе Уили, аз просто преразказвам твой предишен пост, но прочетен наобратно:
14.11.2017 12:40
ДНК - генеалогията на хазарите - А.Клесев / за Русия е добре да намери колкото се може повече славяни по света /.
" Както много знаят,хазарите се считат за юдеи по вероизповедание. Постепенно се е намалявал броя на тези,които се смятат за юдеи до върхушката им.Хазарите са били
степни хора,но в разкритите наскоро 100 погребения,нито в едно не са намерени юдейски символи.За Израел е добре да намерят колкото може повече евреи по света.А за Русия е добре да намери пък славяни по света,това е нормално.Наскоро бяха разкрити две хазарски погребения,и в съдружество с ростовските криминалисти ние анализирахме костите на тези хора.Оказа се,че синонимът на рода им,т.е. хаплогрупата им е Р1а .
цитирай
8. olivie - И още:
14.11.2017 12:43
ДНК - генеалогията на скитите,славяните,хазарите - А.Клесев.
"ДНК генеалогията показва,че скитите имат хаплогрупа Р1а ,както у ариите и русите."
А скитите са българи, от тюркски произход според горния господин
цитирай
9. radostinalassa - Точно така.
14.11.2017 14:07
Войната е била между Московска Русия и Тартария, за съжаление. Не е ли така ?
Според Рашид Кадыров,Казан хазарите са родни братя с волжските българи.Но да са емреи бъркате. Евреите имат друга хаплогрупа, май като арабите - смес между черни и бели.При нас няма такова нещо.
цитирай
10. olivie - няма грешка Уили
14.11.2017 19:01
евреите не са етнос, а вероизповедание. Де да беше толкова лесно да отделим сафарди от ашкенази по хаплогрупи.... Истинските семити са си сафарди, които приличат на хазарите (приели юдаизма) само па празитизма. Велика България на Кубрат е била завладяна от Хазарския каганат, така че никакви братя не са ни. С приемането на юдаизма, който им гарантирал успешен паразитизъм хазарите се прекръстили на руснаци, наши братя-славяни (измислен етнос), който ни набутваше по време на соца собствения си тюркски произход, за да може да обясни собственото си появяване от нищото. За това и почва да лансира ДНК митохондриално унаследяване за да не лъсне истината.
цитирай
11. radostinalassa - Вие най-вероятно /подозирам /..
14.11.2017 19:53
..сте евреин по майчина линия.Митохондриалната ДНК не се променя.Каквото и да правим ,ще е така.Волжска България е приела исляма, не е завладяна. Юдея сифилитик Ленин я е прекръстил на Татария.Бъркате евреите с русите и българите.
цитирай
12. olivie - въобще не ме интересуват вашите определения.
15.11.2017 06:57
Един блогър беше написал, че всички родени 1956г. са деца на демони. Така и не разбрах от къде извади тоя извод. Как пък отричате Велика България на Кубрат, също не ми е ясно. Не ми е работа да ви уча, че той е баща на хан Аспарух, основал нашата България. И тук парадокса е, че шепа българи претопяват тракийското море и се пръкват славяните. Спароток явно ще се окаже прав - там където имате български топоними са живели тракийски племена преди това. Отидете в Кабиле, столицата на пеласгите (между Сливен и Ямбол) да видите какво лайно са изсрали нашите археолози да ни убедят, че това е бил римски гарнизон и не можели да слязат на по-долни пластове да не го разрушат. Въпреки това са се изгаврили с поръчаната история и от надписите се разбира, че християнство е имало по нашите земи още от 170г от н.е. Защото иначе не е възможно да има християнска базилика, строена 170-а, а покръстването да е станало 855-а.... Има и други гаври - увеселителен кът наподобяващ хамерикански форт, "исторически музей" от който от навряния в ъгъла участък става ясно, че от могилата-гробни на ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕН ТРАКИЙСКИ КОННИК (когато римляните са наблягали на пехотата) е извадена изящна тракийска амфора натрошена на сол (щото видите ли траките имали обичай да чупят всички предмети с които погребвали мъртвите за да не би някой да разбере, че всичко тяхно е отдавна присвоено"гръцко") и в контраст с бутура в съседство надписан като римска ваза. А общия брой на могилите на тракийски царски погребения встрани по пътя Сливен Бургас са над 250, което прави средно царуване 4 години, ако се спазва официалната история , че траките са се появили на историческата сцена около 1000г. преди н.е. Дори името траки компа ми го подчертава като правописна грешка....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 5333406
Постинги: 6994
Коментари: 12401
Гласове: 4337
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Телегонията не съществува при бялата раса
3. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
4. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
5. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
6. Заземяването лекува възпалителните процеси
7. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
8. Вл. Манягин - русите са един народ, с общи предци: хети, пеласги, траки, венети, венеди
9. Душата, нейната генетика, потомците ни.
10. Връзката между българи и шумери
11. Реинкарнацията и генетиката
12. Чистотел - естествена химиотерапия
13. Раждането на тракийската азбука
14. Киевска Русия е древната България
15. На земята живеят четири вида човек
16. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
17. Геополитиката днес - Красимир Иванджийски
18. Чия колония сме - Канада, США, Германия, Австралия.
19. Американските бомби с обеднен уран
20. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
21. Енергоновата система на кръвта
22. Руският език не е руски, а български
23. Подслушват ли телефона ви?
24. Българският език - езикът на първите хора!
25. КОВИД - 19 и старите лекари
26. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
27. Тъма, мрак - тюрки
28. Ябълков оцет - мастер клас
29. 165 година е началото на българската народност - БАН
30. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките