Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2021 18:47 - Ефективни ли са Ваксините срещу Коронавирус?
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image  

Разпространението на Covid-19 започна да нараства в над дузина щата, повечето от които са с висок процент на ваксинации. Здравните власти в Хавай докладват за случаи на коронавирус, възникващи при хора, които са напълно ваксинирани. Тук резонно възниква въпроса: ефективни ли са ваксините срещу коронавирус?

В продължение на повече от година всеки случай на covid-19 беше третиран като сериозен проблем, с 14-дневни карантини и агресивно проследяване на контактите. Но ако такъв случай бъде открит след ваксинация, обществеността не трябва да се тревожи? В опит да ваксинират колкото се може повече хора, здравните власти заблуждават пациентите относно безопасността на ваксините и небрежно неглижират въпроса ефективни ли са ваксините срещу коронавирус, както и всички случаи, които се появяват при напълно ваксинираните.

Лекарите признават, че ваксините не предотвратяват инфекцията, така че какъв е смисълът?

Лекарите, докладващи за телевизия KITV4 от Хавай, дори признават, че ваксината „не предотвратява инфекцията!“ Ако профилактиката и ликвидирането на болестите е традиционната цел на ваксинацията, тогава защо хората  дават положителни тестове след ваксинация срещу covid-19 и защо продължават да вдигат температура, да имат студени тръпки, главоболие и респираторни заболявания.

Не само, че ефикасността на ваксините е под въпрос, но лекарите, които разговаряха с KITV4, не препоръчват свободно пътуване след ваксинация. Причината според д-р Мелинда Аштън, главен директор по качеството на „Hawaii Pacific Health“ е ,че ваксиниран здравен работник, е пътувал до множество градове, преди да даде положителни резултати.

„Със сигурност трябва да бъдете внимателни, когато сте на летището, в самолета и между големи групи от хора“, каза Аштън, като игнорира въпроса за намаляването на ефикасността на ваксината. Няма значение дали някой се ваксинира или не … изглежда, че всеки има точно същия риск да бъде заразен с covid 19.

Лекарите рутинно игнорират данните и лъжат за страничните ефекти на ваксината и хоспитализациите

Д-р Джулиус Фам, председател на COVID-19 комитета в Медицинския център на Куин, призна, че ваксините не са перфектни, но предлагат значителна защита срещу хоспитализация. Това твърдение също е измама. Според последните актуализации на системата за докладване на нежелани събития в резултат от ваксините (VAERS), има 6 786 посещения в спешно отделение след прилагане на ваксини срещу covid-19 в САЩ.

Освен това е имало 5920 посещения при лекар и 762 трайни увреждания, в резултат от ваксинации. Най-шокиращо е, че ваксината срещу коронавирус е свързана с 4063 хоспитализации и още 1644 смъртни случая. До момента са докладвани поне 38, 303 нежелани събития в САЩ, представляващи по-малко от един процент от всички проблеми, свързани с  ваксините.

Повечето от страничните ефекти не се докладват и се приемат като нормални. Хората понякога са приковани към леглото след втората доза иРНК и страдат от треска, студени тръпки и силно главоболие. Вместо да се заемат с тези сериозни проблеми, много здравни специалисти казват на пациентите, че страничните ефекти от ваксините са много по-безопасни от хипотетична инфекция.

На пациентите се казва, че  коронавирусната инфекция след ваксинация срещу covid-19 е по-лека в сравнение с това, което биха преживели. Това също е невярно твърдение, тъй като повечето случаи на covid-19 са леки, асимптоматични и лесно лечими. Как здравните власти правят такова общо предположение, когато се използват експериментални и непроверени ваксини върху хората.

Ако тези експериментални ваксини работят както останалите ваксини, тогава напълно ваксинираните пациенти никога не трябва да се заразяват. Вместо това на тях се казва да носят маска и да избягват членовете на семейството, докато всички се подложат на груповия експеримент. Това е откровено признание, че ваксините не работят.

Д-р Майкъл Уолтър заяви пред KITV4: „С течение на времето, тъй като повече хора ще се ваксинират, ще имаме по-добра представа колко дълго продължава защитата.“Според клинични проучвания така наречената защита не трае дълго, тъй като нивата на антителата отслабват в рамките на два до три месеца.

Ваксинираните лица теоретично никога няма да бъдат напълно ваксинирани и ще се нуждаят от реимунизации от четири до шест пъти всяка година. Създателите иРНК ваксините  от Moderna съобщават, че са „хакнали“ човешка ДНК и използват иРНК за качване на софтуер и актуализации в човешките клетки. Ако напълно ваксинираните вече се заразяват … време ли е да променят системата им?

Финални мисли

В крайна сметка ще бъде много по-лесно да се настоят склонните на ваксинации хора срещу „колебливите към ваксините“ и да обвиняват здравите хора за разпространение на инфекции, които нямат. Рано или късно ваксинираните ще направят всички нови актуализации на ваксините, за да се считат те отново за „безопасни“. Унищожаването на човешки тела, умове и цивилизация продължава.
Буден век - твоят здравословен информационен портал

 



Тагове:   ваксини,   заблуди,   нон сенс,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13359613
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК