Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2022 08:50 - В Америка съществува черен пазар за части от тела… операторът на погребален дом току-що е обвинен в престъпна схема
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.07.2022 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Америка съществува черен пазар за части от тела… операторът на погребален дом току-що е обвинен в престъпна схема
Петък, 08 юли 2022 г. от: Lance D Johnson   https://citizens.news/636407.html     (Natural News)
В Америка съществува черен пазар за части от човешкото тяло. Погребален дом в Колорадо успя да пренася части от тела в продължение на почти десетилетие. От 2009 г. до 2018 г. Меган Хес и нейната майка Шърли Кох управляваха „организация с нестопанска цел“, наречена Sunset Mesa Funeral Foundation.
Сега тези оператори са обвинени във федерален съд в измама с поща, незаконен трафик на части от тялото и даване на фалшива пепел на клиенти.   Семействата, които са потърсили услуги за кремация от Sunset Mesa Funeral Foundation, ще получат фалшива пепел, тъй като техните близки са били дисектирани и продавани крайник за крайник чрез задната вратичка, изпращани по пощата донорски услуги.
Семействата, които са дали съгласие за донорство на органи, също са били излъгани, тъй като погребалният дом е продал повече части от тялото, отколкото са се съгласили семействата.
  Погребален дом раздаваше фалшива пепел, докато продаваше части от тялото на черния пазар Меган Хес и Шърли Кох предлагаха услуги за кремация на семейства срещу 1000 долара или повече
Въпреки това, много от кремациите никога не са се случвали и семействата са получавали бетонови смеси или пепел, взета от други изгорени тела. Зад затворени врати Хес и майка й разделяха мъртвите тела в търсене на жизнеспособни органи и крайници.
След като закупят частите от тялото, Хес и Кох ще предложат крайниците на трети страни на черния пазар. Много от тези трети страни включват медицински изследвания, хирургично обучение и други образователни изходи. Има комуникационни доказателства, че Хес и нейната майка може да са работили с хосписни отделения, за да идентифицират конкретни органи, които купувачите изискват.
  Хес и майка й бяха арестувани през 2020 г. по шест обвинения в пощенски измами и три обвинения в незаконен транспорт на опасни материали. Хес се е признал за виновна само за измама с поща. Няколко от обвиненията бяха свалени като част от ново споразумение.

Сега Хес е изправена пред максимална присъда от 20 години във федерален затвор, но тя реалистично очаква 12 до 15 години, според прокурорите.   Brighteon.TV Хес призна в съда, че тя и майка й са измамили най-малко дузина семейства, които са платили, за да кремират своите починали близки.
Властите също обвиниха зловещото дуо в изпращане на тела с положителен тест за хепатит В, хепатит С и ХИВ. Някои от частите на тялото, които изпращат по пощата, са взети от хора, починали от инфекциозни заболявания.
Според разследване Хес и Кох фалшиво рекламират, че тези части от тялото са „без болести“, когато ги предлагат на купувачи.
Освен това един от бившите служители на Хес излезе и я обвини, че е извадила златни зъби от един череп и ги е продала за 40 000 долара.
  Индустрията за трафик на органи зависи от стратегическата диагноза на мозъчната смърт на донорите на органи Според комуникационни доказателства, Хес също ще се срещне с медицински специалисти в хосписни отделения, за да идентифицира потенциални донори на органи.
В разговор през 2014 г. с потенциален купувач на части от тяло Хес пише, че „се среща с хосписа на 4-ти“ и че те ще „отворят шлюзовете за донори“.   Хес каза: „Те имат четири или пет смъртни случая на ден.
Приготви се!!!!" Тя предложила сделка на бъдещия купувач. „Какво ще кажете за сделка за пълни балсамирани бодли... $950?“ тя написа.  
Тези съобщения трябва да започнат пълно разследване на практиките в хосписното отделение. Ако търсенето на определени органи е толкова голямо и има високоплатени клиенти, тогава получаването на диагноза за мозъчна смърт може да се превърне в критична стъпка в операцията за трафик на части от тялото.
След като бъде поставена диагноза за мозъчна смърт на донор на органи, семейството е законово задължено да даде любимия си човек за осигуряване на органи (въпреки че в повечето щати има религиозни изключения).  
След като диагнозата за мозъчна смърт е осигурена, органите се събират своевременно. Противоречието зад диагнозата мозъчна смърт подхранва спекулациите, че има тайна, законна операция за трафик на части от тялото, която се извършва точно в медицинската система на САЩ, като търсенето на органи нараства в световен мащаб.
С този погребален дом в Колорадо, който помага за улесняването на процеса, става очевидно, че има много истинска и зловеща индустрия за части от тела, която плячка както на донори на органи, така и на нищо неподозиращи жертви.   За повече информация по тази тема вижте OrganHarvesting.News. 


Тагове:   некрофили,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13357721
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК