Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2023 20:01 - "Вирус X" - новото оръжие на англосаксите. Започнаха жестоки експерименти
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1255 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        image   СНИМКА: СЕРХИЙ ХУДАКУКРИНФОРМ/GLOBALLOOKPRESS

Западните биолаборатории изглежда разработват смъртоносен Х вирус, способен да убие голяма част от населението. Идва ли нова пандемия? Може ли да се предотврати и как? Нека поговорим за това с военния експерт Станислав Крапивник.

ПРОГРАМИ НА ЦАРГРАД

Реалността, ужасна за киевския режим, започва да пробива в американското информационно поле. Кандидатът за губернатор на Кентъки Джефри Йънг пише, че милиони американци все още вярват, че Съединените щати защитават свободата и демокрацията в Украйна. Но това не е така, каза той. Защото всъщност те защитават  „най-лошото нацистко правителство в света“.

Всъщност САЩ и НАТО напълно контролират нацисткото правителство на Украйна,

Янг отбеляза.

За да запазят падащите юзди на световното управление, англосаксонците са готови на всякакви стъпки. А защо не организират диверсия от световен мащаб?

Например, Обединеното кралство отвори лаборатория за подготовка за болестта X, вирус, който може да причини следващата смъртоносна пандемия. Самата лаборатория се намира в Портън Даун . Това е таен център за изследване на химически и биологични оръжия, който се намира до скандалния Солсбъри. Журналистите дори получиха достъп до сградата, в която работят около 200 учени. Това са водещи експерти от цял свят, които изучават най-вредните патогени и се подготвят за нова пандемия.

Срещу кого може да се използва това биологично оръжие? Има ли някакъв начин това да се предотврати? Водещата на „Първи руски“ Елена Афонина разговаря за това с военен експерт, бивш офицер от американската армия Станислав Крапивник в ефира на програмата „Ние сме в течение“ .

Иска ли Западът да унищожи света?

Елена Афонина: Станислав Михайлович, можете ли да ни напомните сега що за военно изследователско съоръжение е това с опетнена репутация от Скрипал край Солсбъри? Какво правят там?

Станислав Крапивник: Това е основният център за разработване на химически и биологични оръжия за Англия. Но тя не е сама по себе си, а е част от цяла мрежа от американски и британски биологични лаборатории, които съществуват в света. Такава биолаборатория има дори в Монголия. И там я внедриха!

Какво правят там? Те създават защита срещу бъдещи вируси. Тоест взимат някакво вирусно или бактериално заболяване. След това те променят ДНК, режат хромозомите и добавят нова функция към този вирус. А вирусът става все по-опасен. И след това те създават ваксини срещу този вид ново оръжие. Както при стъклото: първо го избиват, после носят стъклото си за продажба. Такъв подход. Изравяне на тела на заразени с "испански грип"

- Ето това ме изненада. The Mirror пише, че британски учени в секретната военна база в Портън Даун близо до Солсбъри изследват вируси и бактерии в новата си лаборатория, които потенциално биха могли да бъдат използвани в биотероризма . Звучи почти като обвинение. И забележете: това не е предаване на "руска пропаганда", а доста солидна публикация. С какво е свързано? Какво, тази заплаха става все по-очевидна? Не само нашите специални служби, но и нашите военни публикуват цели доклади какво се е случило в тези лаборатории в Украйна. Които, между другото, никой не знае къде са преместени. Защо такава паника?

„ Те създават ново биооръжие , за да се защитят срещу биооръжието на предполагаем враг. В това няма нищо ново. Много по-опасно е, че американците преди 15-16 години започнаха да изравят телата на войници, загинали от "испанския грип". И вирусът все още присъства в тези "замразени" тела . Той се извлича и след това се създава по-опасен вирус "испански грип", който убива не с 2-5%, а с всичките 50-60%. И успоредно с това се създава лекарство за този вирус. Тоест създават ново биологично оръжие, което дори не крият.

    image   СНИМКА: ЦАРГРАД Англосаксонците също са използвали биооръжия на по-примитивно ниво. Например, те раздадоха заразени одеяла на индианците, за да ги унищожат възможно най-бързо. За тях това не е ново. Имам приятел от детинство - беше подполковник, а сега цивилен. Но той работеше за тези лаборатории, осигуряваше ИТ сигурност. И така, той беше разкаран из цяла Африка и Азия, където се намираха тези лаборатории. Те са там и създават нови вирусни лекарства.

Те искат да създадат вирус въз основа на националността, така че да засяга хромозомите. И го използвайте върху определени семейства и хора. Всъщност това е такъв "сребърен куршум", с който искат да ударят целия свят .

Те искат да контролират и убиват населението

- Станиславе, защо е сега тази нова епидемия, която се нарече "Вирус Х"? Имате ли предположения за това? Това беше заявено твърде шумно и неведнъж. Спомняме си, че щом цялата тази пандемия отшумя, веднага започнаха всички тези разобличителни статии в духа на „Вижте, Pfizer!“, „Каква ваксина е това, кошмар е“, „странични ефекти!“ и така нататък. Връщайки се на практическата равнина: само парите ли са причината внезапно да се наложи някаква нова широкомащабна пандемия? Или при това положение можем да кажем, че тези разработки ще бъдат насочени срещу определен етнос?

– Ами срещу етнос – това, разбира се, е много трудно. Вероятно преди 200-300 години това би било възможно, ако съществуваше такава технология. И сега всички нации са смесени. Източните славяни са смесени с всички други народи, които са в Русия.

Защо говорят за това сега? Що се отнася до населението, ковидът показа на всички, че хората лесно могат да бъдат лишени от права и мнозинството ще последва "големия брат" като хубави овчици...

В Европа има големи икономически проблеми, има безкрайни демонстрации. По време на ковид пандемията всичко беше спокойно, всички се затвориха по домовете си. Както им трябва, така и правят. Във военно време е трудно да се продаде. Трябва по някакъв начин да контролират населението.

Тези ваксини, които поставиха, тези иРНК - това е просто ужас! Смъртността сред младите мъже се е увеличила шест пъти след тези ваксинации . Тоест дава възможност както да се контролира популацията, така и, от друга страна, тя да се намали рязко.

Кърлежи - преносители на чума и треска

– Ето, за украинските биологични лаборатории. Някак си неочаквано тази тема изчезна в необятността на информационното пространство. Обаче не можаха да ги преместят някъде по-близо? В същия Солсбъри или някъде другаде?

- Приближи се още повече. Една такава лаборатория се премести в Монголия. И миналата пролет нашите учени откриха два нови вида кърлежи, които се пренасят от прилепи. При тези условия се среща изключително рядко. Това е против статистиката!

И един вид от тези кърлежи носи чумата, която обикновено се разпространява от бълхи и гризачи. А вторият вид носи западнонилска треска. Това обикновено е субтропично заболяване, което се предава от птици на комари и след това на хора.  Как може това да дойде от прилепи в Монголия, в сух климат?

Тази лаборатория се премести преди година и изведнъж има два нови вида кърлежи и два нови вида предаване на болести, които нормалните кърлежи не предават. И на нашата граница, практически в нашата страна.
Царград


Тагове:   сакси,   биооръжия,


Гласувай:
4



1. iw69 - Психясалите
24.08.2023 20:20
вече западни изроди са способни на всичко!
цитирай
2. morskipesni - Да му мислят "ваксинираните" .
25.08.2023 13:41
Те са индивиди с трайно увреден, съсипан имунитет. Останалите няма от какво да се страхуват, Дядо Господ е имал предвид и х'американците когато е инсталирал защитата ни срещу вируси.
цитирай
3. radostinalassa - Така е ...
25.08.2023 14:40
При среща с вируса се стимулира и локалния, и общия имунитет. А факсините не дават локален имунитет. Никой не може да надмине Твореца в това отношение, особено д - рите Менгеле.
цитирай
4. radostinalassa - Проф. Монпелие е открил..
27.08.2023 08:44
във вируса на Ковид вградена съставна част от малария. Част от грип и коронавирус. Това си е биооръжие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13446920
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК