Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 236932 Постинги: 489 Коментари: 744
Постинги в блога от 07.12.2017 г.
" Смятам вие сте в течение , че през всеки от нас преминава като минимум електромагнитното излъчване на всякакви битови прибори, радиостанции. 
Но най - важно е излъчването от антените на клетъчните комуникации на вашите мобилни телефони.Този сигнал ще ви намери навсякъде, защото тези антени са на всеки дом в радиус от 100 метра.
С кой материал можем да заглушим този сигнал ?
Взимате алуминиево фолио , завивате в него мобилния и звъните. Резултат няма, въпреки , че антената е на 100 метра.
https://www.youtube.com/watch?v=wCc0WkMfOXE

Категория: Технологии
Прочетен: 130 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 07.12 21:48
 Действително ли 50 грама алкохол вече действат разрушително на мозъка ни ?
" Има два аспекта - Първо у нас се образува  96 градусов собствен / ендогенен / алкохол ,  при храненето при това в достатъчно големи количества, ако не сте яли 12 часа преди това. Всичко зависи от вашата алкохолдехидрогеназа / ензим / Т.е. ако се вземе кръв след хранене, предшествано от 12 - часово гладуване, тя ще покаже наличие на спирт.
Затова безумната забрана на алкохола на  Горбачов доведе до това , че пострадаха абсолютно невинни хора.
Този собствен алкохол определя безвредната доза, която ние можем да приемем.
Второ, собствения алкохол съобщава на мозъка ни , че ние сме се нахранили, т.е. от първата порция храна се образува захар и алкохол.
Значение има вида на алкохола , който се пие.Реакцията ва мозъка зависи от качеството му. Дестилираните , като коняк, уиски , вино са добри, а водката не.
Един 75 кг човек може да изпие 75 мл коняк дневно без вреда за мозъка си, а виното два пъти повече.
Добре е при пиенето да вземете мерки за набавянето на минералните соли , които ще загубите за неутрализирането на изпития алкохол.
Ако тютюнът е ферментирал, той се е използвал в малки дози до революцията за лечение, защото стимулират микроциркулацията , вкл. и на лицето.
А неферментираният  тютюн ще доведе до повишаване на налягането, свиване на съдовете, което е лошо".
Категория: Технологии
Прочетен: 183 Коментари: 0 Гласове: 2
 Какво ще стане ако прекратим употребата на сол ?
Тя е жизнено необходима за човека в размер на 10-15 гр. дневно. Получава се отпадналост, 
нервни заболявания , костите стават крехки, проблеми с храносмилането, отсъствие на апетит  и смърт.
Причината е , че недостига на сол се запълва с извличането й от други органи и тъкани , т.е. от костите и мускулите.
Животните също имат нужда от сол - те лижат камъните, разравят земята в търсене на сол.
Солеността в клетката винаги се отличава от тази на междуклетъчното пространство.
Солта ни трябва , за да поддържаме осмотичното налягане.
При понижено атмосферно налягане трябва просто да посолим разтвора.
Има връзка между атмосферното налягане, вътреклетъчното налягане и солеността на междуклетъчната течност. 
От него зависи солеността на кръвта ни.
Н.В.Левашов е писал , че организмът ни е стриктна колония от клетки.
Вътрешното ни налягане , или налягането на междуклетъчната течност е равно на атмосферното налягане.
! атмосфера е равна на 760 мм живачен стълб.
Сърцето като помпа създава повишено налягане на кръвта  / РР / , за да преодолее съпротивлението в стените на съдовете.
Клетката , обкръжена от междуклетъчната течност изпитва на себе си именно атмосферното налягане. При дълго въздействие върху нас на понижено атмосферно налягане започва нарушаване на обменните процеси.
Налягането на междуклетъчната течност, което обикновено е близко до атмосферното става по- ниско от нормалното. А в самите клетки налягането е както преди високо.
Организмът ни започва да регулира налягането и да подсолява кръвта, противодействайки на промяната.
За това е необходимо да използваме по- солена храна.Ако не го направим, то мозъкът подава сигнал и се извлича сол отвсякъде към кръвта.
Крайно интересно е , че осмотичното налягане се създава само в 60% от йоните на солите. Останалите участници в този процес са глюкозата, белтъците и т.н.
Човек обича сладкото, защото то допълва противовеса на пониженото атмосферно налягане и помага на солената помпа да работи.
Животните също обичат сладко - това са плодовете, ягодови, корени, мед.При смилането на нишестето в зърнените храни се отделя захар.



Категория: Технологии
Прочетен: 110 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 236932
Постинги: 489
Коментари: 744
Гласове: 339
Архив
Календар
«  Декември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031