Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2023 15:16 - Ваксини за 100 дни – една слабо позната част от предстоящата здравна диктатура на СЗО
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.02.2023 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Автор: д-р Норберт Херинг, norberthaering.de

Д-р Норберт Херинг пише за водещия германски бизнес всекидневник „Ханделсблат“ и води блога Geld und mehr (Пари и още).
Основател и председател е на Съвета в сянка на Европейската централна банка. Съосновател и съдиректор е на Световната икономическа асоциация, която има над 12 хиляди членове.
Херинг е един от най-изявените защитници на запазването на парите брой. Неговата книга „Финалната игра на капитализма“ излезе през 2022 г. от издателство „Изток-Запад“ в превод на Мартин Петрушев.

Със силна финансова и организационна подкрепа от федералното ни правителство (на Германия – бел.пр.), фондации на милиардери, Световния икономически форум, СЗО и здравните контролни органи работят по план за разработване и одобряване на нови ваксини на базата на мРНК във възможно най-кратки срокове – сякаш катастрофата с едва ефективните до неефективни и опасни ваксини за срещу ковид изобщо не се е състояла.

Въпреки неуспеха на кампанията за експериментални ваксини с мРНК, широката колаборация на тези, които предизвикаха катастрофата с ковид ваксината, сега работи за въвеждане на нормата за разработване, одобряване и инжектиране на нови експериментални ваксини в още по-кратки срокове.
Механизмът трябва да се задейства във всеки случай, когато СЗО, с предвидените си бъдещи правомощия, обяви извънредна ситуация в областта на здравеопазването на регионално или международно равнище.
Ако например в отпадните води, които в бъдеще ще бъдат постоянно изследвани за нови вируси, се открие нещо, то съответната ваксина против него следва да бъде налична само след 100 дни.image

Това е по-малко от една трета от времето, което беше необходимо за пускането на пазара на първата мРНК ваксина срещу ковид, и само около една двайсет и пета от времето, което преди това се изискваше за одобряване на нова ваксина.

Блогърът Бастиан Барукер публикува прецизно проучена и изготвена статия, в която описва кои са преобладаващо неизбираните и неконтролирани по демократичен път двигатели на тези планове и как те са подкрепяни в своите действия, отново без демократичен контрол, от германското федерално и други правителства.

Кампанията за ваксиниране срещу ковид, която обхвана 70% от световното население, се ръководеше преди всичко от Covax – едно обединението на Световната здравна организация, алианса за ваксиниране GAVI и CEPI, което е коалиция за иновации в превенцията на епидемиите.

CEPI – коалицията за иновации в превенцията на епидемиите

CEPI е основана през 2017 г. от правителствата на Норвегия и Индия, фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и Световния икономически форум. 35 държави, Комисията на ЕС и фондацията на милиардера от „Майкрософт“ Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда го поддържат финансово. Целта е да се ускори разработването на ваксини срещу нововъзникващи инфекциозни заболявания и да се осигури възможно най-широко разпространение. Според финансовия доклад на CEPI Германия е техният най-голям финансов поддръжник.

CEPI има „Съвместна координационна група“ за сътрудничество с официални институции, които са заинтересовани да гарантират успешното разработване и използване на ваксини. СЗО, Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) и Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) са членове на тази група.

Ръководител на CEPI е Ричард Хатчет, бивш президентски съветник и бивш заместник на Антъни Фаучи като директор на отдела за радиационни изследвания и готовност за извънредни ситуации, който през последните три години е главен съветник на правителството на САЩ по въпросите с корона пандемията и също така е твърд привърженик на масовата ваксинация, локдауните и задължителното носене на маски.

През октомври 2022 г. Европейската агенция за готовност и реагиране при извънредни ситуации в здравеопазването (HERA) се съгласи да си сътрудничи с CEPI в областта на „разработването на медицински мерки за противодействие“.

Така че германското правителство финансира, а Комисията на ЕС си сътрудничи с организация, основана от голямото корпоративно лоби Световен икономически форум и от един свръхбогат човек, който обича да играе ролята на световен спасител и световен регент. Тази организация не подлежи на никакъв демократичен контрол, а нейната цел е да помогне за още по-бързото въвеждане на същия режим на ваксинация по време на следващата вирусна епидемия, както това стана по време на короната.

 

Ключов играч е СЗО, чийто генерален директор скоро ще получи почти диктаторски правомощия да обявява извънредни ситуации в областта на здравеопазването на регионално и световно равнище, ако САЩ и ЕС успеят да осъществят представите си за реформата на Международните здравни разпоредби.

100-дневната мисия

През март 2022 г. CEPI и правителството на Обединеното кралство проведоха среща на високо равнище за готовност по отношение на следващата пандемия, като обявиха „Мисия 100 дни“. Обявената цел е „да се осигурят безопасни, ефективни и достъпни в световен мащаб ваксини срещу следващата пандемия само в рамките на 100 дни“. За тази цел, наред с други неща, следва да се преосмисли начинът, по който „се определят безопасността и ефективността на спешните контрамерки“.

Новите платформени технологии (мРНК и вектор), използвани в новите генетични терапии срещу короната, ще послужат като основа за това.

Част от стратегията е глобална система за наблюдение, която ще даде възможност за диагностициране на заболявания, причинени от нови патогени, и за тяхното секвениране. Новият център на СЗО на института „Робърт Кох“ в Берлин, ръководен от Йохана Ханефелд, играе важна роля в тази област. Новото средище на СЗО ще обедини различни правителствени, академични и частни институции.

Обобщението на Бастиан Барукер:

„За да се спази важният медицински принцип, че лечението трябва преди всичко да не вреди, „primum non nocere”, вместо да се ускорява разработването на ваксини, би било по-добре да се инвестира в солиден анализ на кампанията за ваксиниране покрай короната, за да се гарантира, че новите продукти носят повече полза, отколкото вреда. Без подобна сигурност 100-дневната мисия на CEPI, официално предназначена за предотвратяване на заплахи за здравето, сама по себе си е заплаха за здравето в световен мащаб. Освен това изглежда изключително обезпокоително, че главните действащи лица в планираната пандемична политика са непознати за повечето граждани и че понастоящем не съществува демократичен контрол върху тяхната дейност.“

 

Източник: norberthaering.de

Превод за "Гласове" Мартин Петрушев



Тагове:   СЗО,   факсини,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13360625
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК