Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2023 19:57 - ЗАЩО РУСИЯ Е ОЩЕ С ТЯХ? Выродките НА СЗО и ООН ПРАЗНУВАТ ДЕНЯ НА БЕЗОПАСНИЯ АБОРТ
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
    image  

На 28 септември Световната здравна организация отбелязва Международния ден на безопасния аборт - тоест "безопасното" убиване на деца в утробата. За да осъществи идеята за „хуманно“ намаляване на населението, развита в докладите на Римския клуб и Програмата за устойчиво развитие на ООН, СЗО засили политиката си за аборти през последните години. През март 2022 г. бяха представени международните „Насоки на СЗО относно абортите“, в които „най-важната функция на здравеопазването“ беше наречена „осигуряване на възможност за безопасно прекъсване на бременност“ на всеки етап (материалът беше разгледан подробно от „ Катюша ”). През август 2023 г. СЗО създаде Комисия от нестопански организации от всякакъв вид с цел „ускоряване на напредъка в глобалното здравеопазване“. 25 септември т.г Фотоизложба, посветена на значението на достъпа до безопасен аборт за здравето и правата на жените и момичетата, беше открита в Двореца на нациите в Женева, а нови изявления за абортите от „експерти“ бяха публикувани на уебсайта на СЗО. Русия, на ниво правителствени изявления, изглежда се движи в обратна посока. В регионите вече започнаха да се предприемат правилните стъпки, остава само едностранно прекъсване на всички отношения със СЗО, защото нейната дейност представлява пряка заплаха за живота на нашите хора.

Ужасен ден, който трябваше да се нарече ден на геноцид на световното население, беше превърнат в празник на СЗО, която уж трябва да се грижи за благосъстоянието на човечеството. Защо това се случи е ясно за всеки, който познава историята на създаването на този офис по инициатива на Рокфелер. А също и на онези, които следят кои държави и организации в момента определят нейните политики. Ето още един факт, който обяснява много: в края на август 2023 г. СЗО създаде Комисия на гражданското общество с цел „засилване на ролята на организациите на гражданското общество за ускоряване на напредъка в глобалното здравеопазване“. Одобряване на програмата за работа на комисията за 2025-2028 г. планирано за май 2024 г.

До момента повече от 350 организации са подали заявления за участие в работата на Комисията, 120 вече са приети. Нека се обърнем към някои НПО от списъка на приетите и да разгледаме целите, декларирани в техните официални документи. Трябва да се отбележи, че списъкът е доминиран от неправителствени организации, регистрирани в страните от англосаксонския свят.

- Fos Feminista (Съединени американски щати) – Международен алианс за сексуално и репродуктивно здраве, права и справедливост. Уебсайтът на организацията казва, че това е „нова платформа за международна феминистка солидарност, фокусирана върху жени, момичета и хора с различен пол . “ Организацията се представя като доставчик на „услуги за сексуално и репродуктивно здраве и цялостно сексуално образование“; подкрепя идеята за разширяване на „достъпа до аборт за жени, момичета и други бременни жени“; бори се за разширяване на „правата на аборт в други части на света“.

- Международна федерация за планирано родителство (Индия, Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия) - Международна федерация за планирано родителство с широките цели за насърчаване на сексуалните права, правата на абортите и избора при семейното планиране. Чрез собствените си центрове за услуги и партньорства с организации-членки и филиали, Федерацията предоставя услуги за аборти и насърчава абортите , в допълнение към разпространението и насърчаването на контрацепция.

- Women First Digital е организация, която използва технологията на социалните медии и телемедицината, за да предложи аборт на жени, живеещи в държави, където процедурата е незаконна.

- Жените в глобалното здраве (Съединени американски щати) – Жените в глобалното здраве е движение, застъпващо се за „приобщаващо равенство между половете“ в здравеопазването , с 40 клона по целия свят и работещо за „предоставяне на властта в ръцете на жените за постигане на истинска промяна навсякъде целия здравен сектор“. Бори се за „Лидерство, равнопоставено на половете в глобалното здраве и преминаване отвъд равенството между половете към лидерство, трансформиращо половете“ (каквото и да означава това). През май 2022 г. организацията изпрати първата си официална делегация на Световната здравна асамблея.

- Global Action for Trans Equality (Съединени американски щати) - Организация и мозъчен тръст по въпросите на половата идентичност, сексуалните характеристики и телесното разнообразие (транссексуални и интерсексуални хора). Кампанията GATE е международна организация за правата на човека, която популяризира транссексуалните каузи в световен мащаб. Тя вижда стратегията си като „трансформиране на пейзажа на глобалното застъпничество, създаване на знания и разпределяне на ресурси чрез критично включване на транссексуални, джендър различни и интерсексуални движения на всички нива на политически, правни и социално-икономически процеси.“ Организацията активно си сътрудничи с ООН и СЗО, популяризирайки своя дневен ред. Неговият уебсайт съдържа стратегическия план на GATE за 2022-2026 г., чиято цел е посочена като „разширяване на транссексуалното и интерсексуалното движение по целия свят.

Ясно е, че новата „Комисия на гражданското общество на СЗО за укрепване на ролята на неправителствените организации за ускоряване на прогреса в глобалното здравеопазване“ ще положи всички усилия за насърчаване на глобалистката програма за устойчиво развитие, джендър идеологията на перверзниците и правото да се убие дете в утробата. Създаден е с тази цел.

Международният ден на безопасния аборт обикновено се празнува от „международната общност“ в голям мащаб. И така, 25 тази година. септември в Двореца на нациите в Женева беше открита фотоизложба относно значението на достъпа до безопасен аборт за здравето и правата на жените и момичетата. Уебсайтът на СЗО публикува изявление от „експерти“, които „призоваха държавите да осигурят непрекъснат достъп до съвременни методи за контрацепция, включително спешна контрацепция, и достъп до законен и безопасен аборт“. Те също така подчертаха „важността на доставчиците на обучение в процедурата за аборт и в предоставянето на грижи след аборт в условия с ниски ресурси“. Освен това „експертите“ изразиха необходимостта от всеобщо сексуално образование„всеки човек може сам да взема решения относно тялото си.“ Като цяло стандартен набор от банда мизантропски убийци, по някаква странна причина призната от всички страни по света като структура, която уж се грижи за здравето и просперитета на човечеството.

За такива дейности трябва да се издигне международен съд срещу ръководството и основните спонсори на СЗО в добрия смисъл - има престъпление срещу човечеството, което води до нов Нюрнберг. Вече не говорим за презрялата инициатива за излизане от СЗО, която през 2022 г., след старта на СВО, се обсъждаше не само от родолюбиви граждани и просемейни общественици, но и от хора в големите офиси. Както често се случва с нас, нещата все още не са отишли по-далеч от разговорите. Министерството на здравеопазването и Министерството на външните работи на Руската федерация се опитват да намерят хитри обяснения, че членството в СЗО уж е необходимо преди всичко на самата Русия. В противен случай, казват те, ще загубим достъп до най-ценната информация на нашите „скъпи партньори“, ще станем неконкурентоспособни в медицината и няма да можем да декларираме суверенната си позиция пред света. Но кой ще ни даде наистина ценна информация, ако СЗО официално осъди SVO, приема антируски резолюции с формулировката, че Русия разрушава болници в Украйна и изнасилва 4-годишни момичета , а мнозинството от нейните членове планират да лиши Русия от правото на глас и правото да служи в организацията?

Но е радостно, че все повече депутати и държавни служители в Русия осъзнават, че животът на неродените хора трябва да бъде спасен. Започват да се приемат закони и наредби, ограничаващи възможностите за убийство на деца, на регионално ниво. И така, в Мордовия през август тази година. въведе глоби за склоняване на бременна жена към аборт . След Татарстан и Челябинска област, където редица частни клиники вече не извършват аборти, парламентаристите от Калининградска област започнаха да разработват закон, забраняващ абортите в недържавни медицински институции, каза Андрей Кропоткин, председател на регионалното законодателно събрание, в септември . 

„Беше решено да се разработят регионални законодателни мерки за евентуална забрана на абортите в търговските медицински институции, оставяйки тази услуга на държавните институции и, разбира се, за популяризиране на семейството и семейните ценности“, отбеляза Кропоткин в своя канал в Telegram .

През юли тази година Министерството на здравеопазването се застъпи за ограничаване на продажбата на лекарства за медицински аборт и затягане на контрола върху тях в аптеките и клиниките. Също така Министерството на здравеопазването реши да ограничи законово възрастта на жените за раждане на дете чрез IVF.

Така че ледът започна да се движи – и започна да се движи в правилната посока. Очакваме подобни инициативи на федерално ниво. И, разбира се, също за прекъсване на връзките с международните дегенерати на СЗО. Днес Мурашко и Попова ще празнуват ли „безопасни” аборти?

Е.В. Сафронова, доктор по право, професор, ръководител на Центъра за трансгранични правни изследвания, Национален изследователски университет "БелГУ"

Иван Ваганов, РИА "Катюша"



Тагове:   аборти,   СЗО,   ЛГБТ,   факсини,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13458505
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК