Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2017 14:13 - Аз в Бога не вярвам - Н.Левашов.
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 7901 Коментари: 18 Гласове:
-5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "А нима ние не живеем сега в царството на Антихриста? Мисля ,че е така вече повече от хиляда години. 
Има ли човек ангел хранител? Това е симбионтна същност, която се опитва да защитава човека от нападението на други малки паразити. 
Аз разбира се не вярвам в Господ , Бог и други варианти.
Религията и вярата в Бога възниква на най-примитивното ниво от развитието на цивилиза-цията. И това не е нужно да се доказва даже. А това, че този когото наричат Христос е бил не значи , че той е бил Господ-Бог. Христос не се е считал за Бог 
Първо Христос не е име,а означава Месия на гръцки. А този , който е съществувал е Радомир. По подробно за него е написано в книгите на Светлана Левашова. Тоя е бил ведист, донесъл е знания. Той е мислил погрешно , че като даде знания на хората ще ги промени. Но съзнанието не се мени така бързо, както той е смятал. 
Както виждате повечето хора не помнят доброто. Но той никога не е бил Бог. Неговата жена Мария Магдалена никога не е била проститутка , както са я изобразили в Библията. Юдеите се изплашили от знанията ,които би разпространила жената на Радомир.
Юдеите са много хитри и подли, когато казват , че съвършенният не може да използва насилие  над врага. Ако албигойците бяха използвали своите възможности, те биха унищожили сръстоносците много бързо. Но на тях им се внушава , че трябвало да бъдат смирени и т.н. Кръстоносците,достигайки градовете,искали само съвършените и обещавали да не докосват останалите Те се предавали доброволно , но въпреки това градовете били опожарени , убили всички общо 2 или 3 милиона души заедно с бебетата. Тагове:   шест,   ЧЕТИРИ,   две,


Гласувай:
4
91. milady - и аз го чета Левашов /заради това беше убит..
04.11.2017 14:37
Аз разбира се не вярвам в Господ , Бог и други варианти.
Религията и вярата в Бога възниква на най-примитивното ниво от развитието на цивилиза-цията. И това не е нужно да се доказва даже. А това, че този когото наричат Христос е бил не значи , че той е бил Господ-Бог. Христос не се е считал за Бог

много добро, радостиноо..
брава..
цитирай
2. radostinalassa - Левашов е велик.
04.11.2017 18:12
Знае ли се за друг човек , който да е бил илюминат,но на страната на доброто ? Аз не се сещам за такъв.
цитирай
3. saankii - многоо полезен твоя блог, радост.
04.11.2017 18:38
" Масови грешки в храненето " ,
неотдавна издадена в Германия. Но това не е грешка , това е престъпление .

и това го имам, на немски, разб се
харесвам твоята смела идея,
поздрави, специални, от мен
Юлия
цитирай
4. radostinalassa - ...
04.11.2017 19:22
И аз се радвам , когато съм полезна.
цитирай
5. lexparsy - А запитахте ли се кой е Радомир???
04.11.2017 21:46
и кога е разпнат ама не там...
А и Исус и особено ЙЕХОВА (тетраграматона на познанието, без петия му елемент)... каква им е етимологията... и дали всички, които ходят без фереджета като Магдалена са Блудници ??? и т.н. и пр. демагогии за слепи и заслепени...
АЗ ВЯРВАМ В БОГА... ей тъй пък ... на пук... ами нали това е възвишената цел на цялата Афера и Конспирация, меко казано... да НЕ!!!
Абе питайте някое дърво :-))))
цитирай
6. milady - лексе, по-добре си изпий водката..
04.11.2017 23:34
насаме...
и,бааавно...се завий презглава..
утре..ша са обясняваме..
цитирай
7. scythe - Хехехе
05.11.2017 00:37
Танева аз и на теб не вярвам ..., е и какво от това ..., !!!???
цитирай
8. radostinalassa - Тенева
05.11.2017 06:57
Левашов скромничи , или по-скоро е обратното , защото един илюминат не може да избяга от природата си. Той е йерарх,човек с огромен брой прераждания. В даден момент такъв човек достига нивото на "Бог " и тогава се ражда нова вселена, т.е. той има възможностите на Бог.Ще напиша за доказателствата за способностите му , как е спасил света .Колкото и да е горделив , той го е направил.Такива са гениите.
цитирай
9. radostinalassa - ре
05.11.2017 07:07
разбира се,макар и бавно свързвам фактите. Дълбая упорито, просто теимите ми са много , а вашата е една. тук в България за избити 50 богомилски знатни рода заедно с пеленачетата / същият юдейски почерк - не всеки би го направил /,но една част се спасили.това са катарите, ботомилите или албигойците.Те са имали свръхвъзможности , като напр. Боян Мага , син на Симеон ? Аз доказвам ,че е имало един народ , с един праезик.
цитирай
10. milady - дрън дрън..та пляссс..патето в блога...
05.11.2017 07:17
scythe написа:
Танева аз и на теб не вярвам ..., е и какво от това ..., !!!???


тя се доказва всеки ден,
а, ти си гола вода..
това се вижда на екрана...
цитирай
11. krumbelosvet - Леле, кви открития.
05.11.2017 07:46
Но не са нави, тия открития. Имало е агитатори след Октомври, които са плюели срещу небето и са заключавали "Видяхте ли, няма Бог". Но Нютон и Айнщайн не мислят точно така. И аз като тях, скромно казано.
цитирай
12. troina - Знае ли се за друг човек , който да е бил илюминат,но на страната на доброто ? Аз не се сещам за такъв.
05.11.2017 08:19
krumbelosvet написа:
Но не са нави, тия открития. Имало е агитатори след Октомври, които са плюели срещу небето и са заключавали "Видяхте ли, няма Бог". Но Нютон и Айнщайн не мислят точно така. И аз като тях, скромно казано.круме, тези са от ...продажните манипулатори илюминати...
по-добре би било, да четем повече, а да коментираме...по-рядко..
образувайте си най сетне един клуб „под 100“,
и там се...веселете..задружно на спокойствие..
/ юлия, разб се
цитирай
13. milady - радостина, ето..поантата..
05.11.2017 08:30
radostinalassa написа:
Знае ли се за друг човек , който да е бил илюминат,но на страната на доброто ? Аз не се сещам за такъв.


Юдеите са много хитри и подли, когато казват , че съвършенният не може да използва насилие над врага. Ако албигойците бяха използвали своите възможности, те биха унищожили сръстоносците много бързо. Но на тях им се внушава , че трябвало да бъдат смирени и т.н.
цитирай
14. dartanjan - Римляни 1 "17 Защото в ...
05.11.2017 14:55
Римляни 1

"17 Защото в него се открива правдата, която е от Бога чрез вяра към вяра, както е писано:
"Праведният чрез вяра ще живее".

18 Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда.
19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви.
20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение.
21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.
22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,
23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.
24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -
25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин."


Исая 40
"1 Не знаете ли? не сте ли чули? Не ли ви се е известило отначало? От основаването на земята не сте ли разбрали
22 Онзи, Който седи над кръга на земята, Пред Когото жителите й са като скакалци, Който простира небето като завеса, И го разпъва като шатър за живеене,
23 Който докарва първенците до нищо, И прави като суета земните съдии?
24 Те едва са били посадени, едва са били посяти, Едва ли се е закоренил в земята стволът им, И Той подуха върху тях, и те изсъхват, И вихрушката ги помита като плява,
25 И тъй, на кого ще Ме уподобите Та да му бъда равен? казва Светият.
26 Дигнете очите си нагоре Та вижте: Кой е създал тия светила, И извежда множеството им с брой? Той ги вика всичките по име; Чрез величието на силата Му, И понеже е мощен във власт, Ни едно от тях не липсва."
цитирай
15. dartanjan - На фундаментално ниво съществу...
05.11.2017 15:12
На фундаментално ниво съществуването на битието, материята и енергията в него, които не могат да осъзнаят своето съществуване, е напълно безсмислено.
Това битие има смисъл само ако се обитава от съзнателни интелигетни морални и рационални същества със свободна воля способни да обичат искрено и да се грижат за себеподобните се, като необходимо условие техният живот да продължи в безкрайността, което единствено има смисъл за да не се загубят техните познания, постижения и стремежи, но да се запазят и развиват през вечността.
От универсалният закон за причината и следствието следва, че Създателят на вселената трябва да бъде по-сложно устроен и да притежава повече енергия от нея. Той може да същестува в нея и отделно от нея и времето, което тече в нея. От прецизната и настройка създадена подходяща за живот и нейната пленителна красота следва, че нашият Създател е морален, рационален и интелигентен и обича порядъка, красотата и хармонията. Той ни е дарил с толкова красота около нас. За да гарантира абсолютната справедливост във вселената през цялата вечност, от която вечният живот има нужда, Неговият характер трябва да бъде свят без грях в мисли и дела, и да не се променя във времето през вечността. Бог не се изкушава и не изкушава. За да бъде гарантирано, че Неговата абсолютна воля посветена на живота през вечността не може да бъде осуетена, Бог трябва да бъде всемогъщ и всезнаещ. Действително Бог е абсолютната съвършенна реалност, законодател и съдия в нашият живот. Той е перфектния отговор на нуждите на вечният живот в любов, истина, правда, радост, смисъл, творчество, красота, хармония и бъдеще. Не е възможно да съществува по-добра реалност от тази в битието в което живеем и не е възможно да съществува друг Бог освен Този, Който е разкрил Своят свят характер, воля, закон и спасителен план за човека в Библията чрез патриарсите и пророците вдъхновени от Светият Дух. Откриването на тази истина е най-хубавото нещо, което може да се случи в живота на един човек.
цитирай
16. krumbelosvet - Без вечност
05.11.2017 17:19
"Без вечност няма смисъл." За тия думи веднъж поетът Христо Фотев, авторът на "Колко си хубава..." целуна ръка.
цитирай
17. radostinalassa - Бог е прекалено съвършен
05.11.2017 19:29
Как е могъл толкова да обича своя син,та да му даде да създава хора и животни, като много добре му е казал , че в него няма любов.С.Данилов твърди , че това било да ни тренират,защото хората станали лениви.Е , мисля , че тренировките станаха малко вповече.Но ще търпим . Но Данилов също проповядваше алкализирането с такава убеденост , че когато го доведе до рак пак се лекуваше със сода и умря .
цитирай
18. scythe - Хехехе
05.11.2017 19:46
milady написа:
scythe написа:
Танева аз и на теб не вярвам ..., е и какво от това ..., !!!???


тя се доказва всеки ден,
а, ти си гола вода..
това се вижда на екрана...


Каква ви е "поантата", milady ..., сърбоманската комунистична кучка Lady Julia се изказа, изсра ..., хахаха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 5496038
Постинги: 7128
Коментари: 12552
Гласове: 4406
Календар
«  Юли, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Телегонията не съществува при бялата раса
3. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
4. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
5. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
6. Заземяването лекува възпалителните процеси
7. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
8. Вл. Манягин - русите са един народ, с общи предци: хети, пеласги, траки, венети, венеди
9. Душата, нейната генетика, потомците ни.
10. Връзката между българи и шумери
11. Реинкарнацията и генетиката
12. Раждането на тракийската азбука
13. Киевска Русия е древната България
14. На земята живеят четири вида човек
15. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
16. Геополитиката днес - Красимир Иванджийски
17. Чия колония сме - Канада, США, Германия, Австралия.
18. Американските бомби с обеднен уран
19. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
20. Енергоновата система на кръвта
21. Руският език не е руски, а български
22. Подслушват ли телефона ви?
23. Българският език - езикът на първите хора!
24. КОВИД - 19 и старите лекари
25. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
26. Тъма, мрак - тюрки
27. Ябълков оцет - мастер клас
28. 165 година е началото на българската народност - БАН
29. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
30. Защо гъбичките не растат в нас? Или просто не го забелязваме?