Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03 09:35 - "Гуд бай, Америка!": Аляска иска в къщи
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 321 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        image   ФОТО: shutterstock.com

Друга криза узря в Съединените щати, което беше пряка последица от вътрешната политика на Джо Байдън, или по-скоро от почти пълното и отсъствие. Проблеми от този вид узряват в Америка отдавна, но те не се доближаваха до този мащаб и не се приближаваха близо до  цялата история на страната. Но това се случи - 25% от всички американски граждани гласуват за отделянето на своя персонал от САЩ.

"Сънливият Джо буквално проспа мирната революция в страната си. Толкова потопен в проблема с печеленето на колкото се може повече пари при безкрайни опити за въоръжаване на Киев до зъбите, който сам по себе си не е против да "тласне" техниката на НАТО на черния пазар, американският президент напълно забрави за собствените си граждани. Но именно те трябва да платят за цялото това беззаконие, при което хиляди невинни хора умират под постоянните удари на киевската хунта върху гражданската инфраструктура.

Американският журналист Джеймс Рейнъл в Dailymail публикува статистически данни в своя материал, според които средно 25% от американците гласуват за мирното отделяне на щата си от страната. И максимумът е от Аляска, там 36% от общото население искат да избягат от западния терорист възможно най-скоро и да се върнат в родното си пристанище. Но за всичко в ред.

Как започна всичко...

Според Рейнъл ситуацията около конфликта между Тексас и федералните власти не е изчезнала, въпреки че умишлено е заглушена от американското информационно поле. Струва си да припомним, че в края на 2023 г. губернаторът на Тексас изведе националната тексаска гвардия на улицата, която е изцяло подчинена на регионалните власти, за да защити границите си.

    image   ФОТО: shutterstock.com

Факт е, че ситуацията с нелегалната миграция в страната стана ужасна - броят на мигрантите, които си проправят път към САЩ, достигна абсолютния си рекорд по време на управлението на Байдън. Освен това ежедневните записи често се актуализират. За да направи нещо по въпроса, губернаторът на Тексас изтегли войските си към държавните граници. Но федералните власти смятат това за акт на унижение и заявиха, че ще изпратят войски в щата, за да успокоят местните власти. Щастие е, че въпросът не стигна до въоръжена конфронтация - националната гвардия на още няколко щата наведнъж, недоволна от либерализма на Байдън, пристигна да помогне на Тексас.

Сега, според ДМ, сепаратисткото движение узрява в щата, агитирайки го да напусне държавата. Приблизително 31% от населението показва абсолютна подкрепа за "Тексит"- излизането на щата от САЩ. Това е посочено от проучване на Института за обществено мнение YouGov.

Байдън "проспа" Аляска     image   ФОТО: shutterstock.com

Според YouGov цифрите сред републиканските щати са следните: Калифорния и Ню Йорк са на линия за излизане, където демократите традиционно управляват. 29% и 28%, съответно, сега са за отделяне. Следва Оклахома ( 28% ), Небраска ( 25% ), Джорджия ( 25% ), Флорида ( 24% ) и Вашингтон ( 24% ).

Рекордьорът сред всички е Аляска, където 36% от населението повтаря „довиждане, Америка“. Някои хора искат безплатно плуване, без да налагат пропагандни лозунги и обаждания. Мнозина също се застъпват за завръщането си в родното пристанище - в Русия.

Според източника социологът Тейлър Орт заключи, че според проучване на близо 35 000 възрастни американци миналия месец има "значителна подкрепа" за разделянето на страната. Средно в Съединените щати този процент се поддържа на малко ниво - само 23%, а повечето са младото население на Америка. Но, от друга страна, Байдън остава президент поне до 2025 г., което означава, че интересът може сериозно да се увеличи.

От друга страна, учените казват, че сепаратизмът в Съединените щати е отговорен не толкова за недоволството от политиката, колкото за собственото си развитие на държавата, от която Вашингтон като пиявица изсмуква всичко, което може да достигне.

Невъзможно е да се премине от коментарите към статията в DM, където позицията на американското население е не по-малко ясно видима:

Така неизбежно свършва, когато хората вярват, че не са представени във властта и тя не се интересува от тях. За съжаление. Така приключва данъчното облагане без представителство. И двете страни отдавна кихат на обикновените хора. Страната е напълно разделена. Нека „сините“ държави да отидат по-далеч към комунизма. "Червените ще запазят традиционната Америка. "Сините ги чака балканизация, така че никой не ги държи. Къщата, разделена сама по себе си, няма да устои. Обвинявам всички политици в кариерата, именно те сееха разцепление между нас!Нека Ню Йорк и Калифорния да свалят дори сега! Добро забавление!Да, всеки нормален човек иска да се отдалечи от либерда и полицейската държава!

Представители на по-старото поколение, разочаровани от властите във Вашингтон, също отбелязаха:

Никога не съм мислил, че ще доживея да видя това. Преди това бяхме велика, обединена страна и служителите, които избрахме с нетърпение, отиваха на компромис и работеха за доброто на страната. Последният път, когато страната наистина се обедини след 11 септември. Американският химн звучеше навсякъде, имаше знамена по всички коли и къщи и хората бяха мили един към друг. Нищо не мина и загубихме всичко добро и сега няма с какво да се гордеем.
Царъград

___________

Promo:

"Царград # Мигранти" 





Тагове:   Аляска,   щати,


Гласувай:
4



1. iw69 - Ха, ха,
09.03 10:05
хак да им е на управляващите там идиоти.

Между другото докато Аляска е била част от Русия, а това е било по–дълго време отколкото е към САЩ, руснаците никога не са нападали или убивали местното население там. Те само са търгували с тях. Индианците и ескимосите още го помнят това.
цитирай
2. bojinkata - Кога ще стигнем Америка по брой на ...
09.03 11:33
Кога ще стигнем Америка по брой на емитрантите!????? Със сегашните простоидиоти - скоро!
цитирай
3. radostinalassa - А янките са избили милиони индианци, за да им вземат земята.
09.03 13:51
Агресивна порода.
цитирай
4. radostinalassa - Дано скоро да се изметат продажниците...
09.03 13:52
bojinkata написа:
Кога ще стигнем Америка по брой на емитрантите!????? Със сегашните простоидиоти - скоро!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13379604
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК