Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2023 15:46 - СПАСЕТЕ планетата, УМОРЕТЕ хората от глад: Ирландското правителство предлага КЛАНЕТО на 200 000 млечни крави, за да постигне целите за климата
Автор: radostinalassa Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2159 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
За да спре т. нар. глобално затопляне и изменението на климата, ирландското правителство предложи унищожаването на 200 000 млечни крави , за да се изпълнят климатичните цели на страната.

 

 

Докладът на ирландското правителство идва от вътрешен брифинг на  Министерството на земеделието , търсещ стратегии за преодоляване на разликата в емисиите в сектора. Този конкретен план изисква унищожаване на около 65 000 млечни крави годишно до достигане на целта от 200 000 заклани крави, за да може селскостопанският сектор на страната да се приведе в съответствие с общите климатични цели. (Свързани:  Глобална война срещу МЕСОТО: Сега Ирландия унищожава крави, за да се бори с „промените на климата.“ )

 

Въпреки това Илейн Хулихан, президент на селската младежка организация Macra na Feirme, изрази неприязънта си към предложението, описвайки го като "пълен доклад на колене". Хулихан посочи негативното послание, което докладите ще изпратят към младите фермери. Тя също така постави под въпрос дали Ирландия и Европа наистина са ангажирани с обновяването на поколенията и борбата с така нареченото изменение на климата.

 

Ирландската  асоциация на доставчиците на млечни продукти  (ICMSA), лобистка група, представляваща млечната промишленост на страната, също предупреди, че всеки план за унищожаване на млечното стадо в страната, ако трябва да се случи, трябва да бъде доброволен .

 

„Ако трябва да има схема, тя трябва да е доброволна“, каза президентът на ICMSA Пат Маккормак. „Това е абсолютно критично, защото няма смисъл да се отнемат бройки от индивид, който е взел заем на гърба на огромен финансов ангажимент на фона на постигането на определена цел, която му е отнета.“

 

Маккормак допълнително подчерта важността на включването на фермерите във всякакви промени.  „Това не е начало. Това не е краят. Това е екологично пътуване и селското стопанство може да играе важна роля там“, каза той.

 

Той добави, че ирландските фермери са готови да дадат своя принос, за да намалят отрицателното си въздействие върху околната среда. Но той настоя, че ирландското правителство трябва да инвестира в инфраструктура и технологии, за да се случи това.

 

Климатичните тревожници се придържат към фалшивия разказ за добитъка и метана, за да спечелят печалба от дневния ред

Климатичните тревоги и онези, които печелят от унищожаването на глобалното земеделие, продължават да пренебрегват истината за предполагаемата роля на добитъка в емисиите.

 

Привържениците на дневния ред за климата често описват кравите като съществено допринасящи за атмосферния метан . Това изображение обаче е невярно твърдение.

 

Метанът, отделян от преживните животни, е по същество несъществен като парников газ. Освен това метанът, произвеждан от говеда, е част от естествения биогенен въглероден цикъл, който съществува от началото на живота на Земята.

 

От съществено значение е да се признае, че земеделието играе жизненоважна роля не само за предотвратяване на недостига на храна в световен мащаб, но и за поддържане на поминъка и икономиките.

 

В Ирландия селското стопанство отдавна е движеща сила за икономиката, подпомагано от многонационални инвестиции в индустрията на страната. Ирландските марки говеждо и млечни продукти като Kerrygold и Pilgrims Choice постигнаха забележителен успех като износ. Сега обаче кравите са се превърнали в символ на политическата манипулация и алчността зад измислената „климатична криза“.

 

Последните новини за лявата климатична лудост можете да намерите на  GreenTyranny.news .

 

Гледайте как Джон Кери обявява плана на американското правителство да „стане войнствено“ в намаляването на земеделието за постигане на климатичните цели .

 

 

 

 

Това видео е от канала First Brick на  Brighteon.com .


Тагове:   лудост,   метан,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - У нас избиха овцете и козите на хората...
05.06.2023 16:32
защото мъжът на Урсула направил фалшиви тестове за болест по тях. Заровиха живи прасенцата в ями, за да ядем гадното старо европейско месо. Търговци на болести.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13360790
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК