Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04 14:31 - Засега целта на преговорите в исканата от Байдън среща ще бъде извеждане на натовските войски от Украйна, Прибалтика, Полша, Румъния, България до линията на бив
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 291 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Проф. Игор Панарин, наричан Путински Макиавели за прецизните му съвети към руското ръководство.
  • Декан в Дипломатическата Академия към Министерството на външните работи;
  • Академик към Военната Академия;
  • Работил в Роскосмос и ЦИК;
  • Работил е в КГБ с генерал Дроздов - нелегал, резидент на разузнаването в САЩ и 12 г шеф на нелегалите - с ключово влияние в изграждането на Панарин като стратегически анализатор.
  image   Ситуацията излиза на финалната права – 21 април ще бъде Посланието на Путин, точно месец след срещата с Шойгу в сибирската тайга. Територията на квазидържавата Украйна ще бъде освободена от военната окупация на НАТО. Тя не притежава никакъв суверенитет. Това е територия на Съветския Съюз, която незаконно е излязла от състава на СССР. На 18 март Путин го каза пред 80 хиляден митинг.

Преди почти месец Байдън нанесе оскърбление по адрес на Путин и по адрес на Русия, което никога не се бе случвало.
18 март на митинг пред 80 000 души Путин покани Байдън на дуел. Последният разбира се отказва. Какви дебати с Путин, би било пълен позор за Съединените Щати.
21 март се провежда срещата в тайгата на Путин с Шойгу и 3-та халба на масата.

После за първи път в историята 3 атомни подводници счупват леда и изплуват на Северния полюс. Други 2 там остават под вода и една от тях възпроизвежда торпеден залп. Ще се бие по центровете за приемане на решения, не по американските бази в Източна Европа.

Длъжни сме да пазим славянското население. Защото целта на Лондон Третият Картаген е да противопоставя славянското население.

Началникът на Генщаба Герасимов отиде в Източния военен окръг.

Шойгу посети базата на Северния флот за отработка удар по цялата дълбочина на блока НАТО.

Първият удар нанесе заместник министърът на външните работи Рябков. Смисълът на заявлението му е следното: „Какви сте самите вие? Ние с вас ще взаимодействаме само в областите, които представляват интерес за Русия. Руският посланик ще се върне във Вашингтон след ваше извинение и нормализиране на отношенията.“

Вторият е от Патрушев, глава на Съвета за Безопасност.

  • Той сравни Байдън с фултъновия Чърчил, сложил началото на Студената война. (напомням, че Сталин нарече Чърчил „подпалвач на войни“).
  • Патрушев напомни за хвърлянето на 2 атомни бомби над градове, без никаква военна цел и че до сега още не са се извинили.
  • Обяви за наличие на биологически оръжия в лаборатории по границите на Русия и Китай.
Какво става:

7 април - Джеймс Даймон, глава на JP Morgan в писмо до акционерите :

„Дивашка неефективност води САЩ към крах, нещо ужасно нередно се случва с управлението на тази страна. Нацията е разорена и осакатена. Не сме обезпечили пенсионните задължения. Една трета от населението няма пари да покрие дори $400 разходи.“ В американската армия вдигат трансджендърния флаг. На щаб-квартирата на британското разузнаване МИ6 издигнаха също трансджендърно знаме.   image   Само 30% е ново въоръжението в трансджендерната армия, в руската е 70%.

5 април - Пълен провал на изпитанията с хиперзвуково оръжие в САЩ.

6 април - Лавров отиде в Индия и след това в Пакистан.

Осъзнавайки безпомощността си, спешно пращат Кери в Индия, който отсяда в същия хотел, където се среща „случайно“ с Лавров . Пратиха го, защото се познават добре, когато Кери беше държавен секретар 70 пъти се среща с Лавров. В своята истерия клинтонитите пращат почтения човек Джон Кери – „Бегом в Индия, да узнаеш от Лавров какво става там и да вземеш писмото от Кремъл!“ Лавров предаде плика от сибирските тамплиери. И после схемата е такава: Кери бегом в Лондон и Вашингтон да докладва. Какво да правят, да изпълняват или да не изпълняват ултиматума към квазидържавата.

След разшифроване на писмото те са в шок! В него имаше 5 пункта, от които ще озвуча само 2 ултиматума: · До 15 април да се изведат украинските въоръжени сили извън пределите на административните граници на Донецката и Луганска области, очертани в СССР. · Ликвидиране на биологическите лаборатории. За първи път САЩ са обвинени в разработка и подготовка на биологически оръжия. Безпрецедентните учения на Руския флот в Черно море нямат аналог въобще в историята, в това число и на Съветския военноморски флот.

9 април САЩ обявиха, че са уведомили Турция , че два американски военни кораба ще преминат през Проливите и ще останат в Черно море до 4 май.

10 април 76-та Псковска Въздушно-Десантна Дивизия пристига в Крим. Девизът на ВДВ е „Никой, освен нас!“ и те са готови да изпълнят всяка поставена задача. Напомням, че август 1968 г. в Прага 7-ма Каунаска ВД Дивизия предотврати цветна революция. Превзе пражкото летище без един изстрел. Сега същата 7-ма ВДД се намира в Новоросийск, а неин батальон в Крим.

11 април Шойгу обявява пълна бойна готовност на цялата територия на Русия. Едновременно започват учения и на Белоруските въоръжени сили.

13 април Байдън позвъни на Путин и предложи среща. Това което се случи по-нататък свидетелства за паника, за провала на плана за организирането на война от Лондон Третият Картаген. И в този контекст освобождението на Европа от британското иго е чак последващ етап.

Засега целта на преговорите в исканата от Байдън среща ще бъде извеждане на натовските войски от Украйна, Прибалтика, Полша, Румъния, България до линията на бившата граница между ГФР и ГДР. Това е главното наше условие за начало на преговорите.

13 април Москва към САЩ : ДРЪЖТЕ ВОЕННИТЕ СИ КОРАБИ ДАЛЕЧ ОТ КРИМ, ЗА ВАШЕ ДОБРО Е!

14 април посолството на САЩ в Анкара уведомява Турция, че преминаването на двата техни военни кораба през Босфора към Черно море Е ОТМЕНЕНО .

Генерал, героят на Русия Сергей Липовой призова руското ръководство да представи искания към НАТО за излизане от Източна Европа и балтийските държави. А САЩ да започнат деокупацията на Германия. САЩ излязоха с неочаквано предложение - да изоставят Украйна и да изтеглят войските на НАТО от Източна Европа. Тази инициатива е изложена от американския официоз The Washington Post.

15 април бяха прехвърлени в Крим части от 58-ма армия, дислоцирана в Северна Осетия. Това е най-боевата армия. Именно тя разгроми войските на дъвчещия вратовръзката си Саакашвили.

15 април Блинкин предложи СРЕЩАТА ДА СЕ ПРОВЕДЕ ИДУЩАТА СЕДМИЦА . Първоначално САЩ предлагаха среща в близките месеци и изведнъж се започна.

15 април в 23:30, 30 минути до изтичане на ултиматума Байдън произнесе реч на капитулацията:
„Двете велики държави отговарят за глобалната стабилност - президентът Путин и аз носим отговорност за установяване на нашите отношения. Народите на Русия и САЩ се стремят към мир и сигурност. Руснаците и американците са два горди и патриотични народа. И съм сигурен, че руснаците, както и американците, са заинтересовани от мирно и сигурно бъдеще за нашата планета.“
Обама бе само фигура, а Байдън със своя 40 годишен опит управляваше тези 8 години, той му подаваше да чете, че „Русия е треторазрядна държава, разбита на парчета“. Сега горният текст от речта му е точно обратен и това е капитулация.

А сега превод на речта от либерално-дипломатичен на обикновен български: „Направих всичко, което Дълбоката държава и лично Хилари поискаха от мен: нагрубих Путин, нарекох го убиец, наложих шибани санкции и устроих истерия заради шибаната държава 404. Но не искам заради нея да стана последния президент на САЩ и да изпратя в ада не само вас, но и моя син. Дойде време да деескалирам цялата тая шибана заваруха!" 16 април Сергей Лавров заяви, че на американския посланик е препоръчано да отиде в САЩ за консултации." Казва се „препоръчано“, за да може посланикът да запази лице, но всъщност на български това се нарича „разкарай се“.  

17 април 15 бойни кораби от Каспийската флотилия преминаха под Кримския мост и вече влязоха в Черно море.

17 април 2 големи десантни кораба с морска пехота от Северния флот влязоха в Черно море, идващи през Гибралтар и Средиземно море.

18 април отряд големи десантни кораби с морска пехота от Балтийския флот влязоха през Суецкия канал в Средиземно море идвайки от учения в Индийския океан. 2 кораба влязоха в Черно море, 5 останаха в Средиземно море да държат под прицел щабовете на НАТО в Южна Европа.

Нищо подобно не е имало даже във времената на Съветския Съюз. Ние имаме днес уникална ситуация, когато морски пехотинци от Северния флот, Балтийския флот, Каспийската флотилия и Черноморския флот са в бойна готовност в Черно море да действат така, както само те могат.

Освен морски пехотинци там е концентрирана и мощна групировка на руския Военно-Морски Флот, която също няма аналог за последните десетилетия. В това число и ракетни катери с крилати ракеи „Калибър“ и хиперзвукови „Циркон“.

  След принуждаването към мир, се състоя капитулация на колективният Байдън. Сега въпросът е не да се проведе поисканата от Байдън среща с Путин, заради самата среща, а за подпидсване писмена гаранция за връщане към 1990 година. Отблъскване на НАТО на линията на бившата граница между ГФР и ГДР. Ни по-малко.

Знем ги ние тия срещи. Измамвали са вече Съветския Съюз и Громико не един път. 70-те години, когато обещаваха разреждане, общо-европейско съвещание и в крайна сметка ни излъгаха по пълна програма.

За нас са приемливи и 2-те форми за приемане на капитулация – среща в Минск или онлайн в директен ефир.

А санкциите? Досега Русия отговаряше асиметрично, сега отговори симетрично и вече клинтонитите се разделиха на 2 блока:

  • 80% здравомислещи, тия които искат да оцелеят, дадоха команда за връщане на корабите и искат среща идущата седмица;
  • 20% фанатици, които са абсолютно неадекватни, загубили чувство за реалност, психопати. И тия психопати влияят на сънливия Джо и той подпечатва санкции.

Предстои много тънка работа по отделяне на тези секции в клинтонитите. Предстои и прогонване на врага от нашето информационно пространство. Слугите на американските НПО пеят други песни, но засега, до 21 април, до Посланието. Днес по РБК се изказваха двама бизнесмени – единият руски, а вторият Алексис (Алексей) Радзянко, председател на Американската търговска палата в Русия. Гражданин на САЩ, роден в Ню Йорк. Но!!! Той е правнук на онзи предател, предсевдателя на Държавната Дума Радзянко, масон, британски агент на влияние, един от главните организатори на Февруарския държавен преврат 1917 година. Правнукът сега работи за глобалистите, клинтонитите.
Олег КостадиновТагове:   янки,   Хоум,   гоу,


Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 5118089
Постинги: 6868
Коментари: 12176
Гласове: 4252
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Телегонията не съществува при бялата раса
3. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
4. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
5. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
6. Заземяването лекува възпалителните процеси
7. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
8. Вл. Манягин - русите са един народ, с общи предци: хети, пеласги, траки, венети, венеди
9. Душата, нейната генетика, потомците ни.
10. Връзката между българи и шумери
11. Реинкарнацията и генетиката
12. Чистотел - естествена химиотерапия
13. Раждането на тракийската азбука
14. Киевска Русия е древната България
15. На земята живеят четири вида човек
16. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
17. Геополитиката днес - Красимир Иванджийски
18. Чия колония сме - Канада, США, Германия, Австралия.
19. Американските бомби с обеднен уран
20. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
21. Енергоновата система на кръвта
22. Руският език не е руски, а български
23. Подслушват ли телефона ви?
24. Как се лекуват зъби?
25. Българският език - езикът на първите хора!
26. КОВИД - 19 и старите лекари
27. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
28. Тъма, мрак - тюрки
29. Ябълков оцет - мастер клас
30. 165 година е началото на българската народност - БАН