Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03 17:08 - Убит е ученият Фатей Шипунов, който е изучил физически кръста
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
    image  

„Материалният свят е неодушевен свят. Той се управлява от вълнови функции (духовни субстанции), състоящи се от набор от полета, подредени в изключително сложна система. И човекът беше изпратен в материалния свят, за да го оживи“, каза веднъж докторът на биологичните науки Фатей Шипунов. Тази връзка съдържа 3-те най-важни молитви. Прочетете ги на линка: https://t.me/molitvaikona/5465 .
🍃ТРИ МОЛИТВЫ, которые должен знать православный человек




✔️1. Отче наш
Это одна из самых древнейших молитв, которую должен знать знать каждый православный.

Во время её произнесения дома или в церкви перед иконой очень важно верить в сказанное, произносить слова четко и фокусируя все свои мысли на необходимый результат.

Отче наш, Иже еси на небесех!
Да святится имя Твое,
да приидет Царствие Твое,
да будет воля Твоя,
яко на небеси и на земли.
Хлеб наш насущный даждь нам днесь;
и остави нам долги наша,
якоже и мы оставляем должником нашим;
и не введи нас во искушение,
но избави нас от лукаваго.
Ибо Твое есть Царство и сила и слава во веки.
Аминь.

212. Молитва ко Пресвятой Богородице О Пресвятая Владычица Богородица, небесная Царица, спаси и помилуй нас, грешных рабов Твоих; от напрасной клеветы и всякой беды, напасти и внезапной смерти, помилуй в дневных часах, утренних и вечерних и во все время сохрани нас — стоящих, сидящих, на всяком пути ходящих, в ночных часах спящих, снабди, заступи и покрой, защити. Владычица Богородица, от всех врагов видимых и невидимых, от всякого злого обстояния, на всяком месте и во всякое время будь нам, Мать Преблагая, необоримая стена и крепкое заступление всегда ныне и присно и во веки веков. Аминь.

✔️3. Иисусова молитва
Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, поми́луй мя́, гре́шнаго.
Някое от тях ще ви насърчи да решите най-трудната за вас задача досега.

По това време ученият интензивно изучава явления, по време на които потвърждава присъствието на духовния свят.

Той можеше експериментално да записва духовни същества, наричани в научните среди „електронни матрици“. Изследванията на учения Фатей Шипунов потвърдиха съществуването на нематериален свят.

Той дори потвърди, че ние самите влияем върху тези същества.

Фатей Яковлевич беше твърдо убеден, че когато границите на протоните, електроните и другите елементарни частици на света свършат, вече няма материя. Зад тях започва т. нар. нематериален свят. Освен това в материалния свят има по-малко хора, отколкото в духовния свят на гъсто населените духовни субстанции.

    image  

Осцилографът е именно устройството, благодарение на което ученият успя да запише тези „вълнови функции“.

С негова помощ Фатей Шипунов успя да установи, че в рамките на един квадратен сантиметър в секунда се записват трилион сигнала на вълновата функция. Всеки сигнал е носител на духовна същност, която има отрицателен или положителен знак.

И въпреки че има повече положителни матрици, все още присъстват отрицателни духовни субстанции.

И най-интересното е, че от лявата страна са фиксирани матрици с отрицателен заряд. Тоест всички тези фиксации доказват анти-свят. Освен това в него няма творчески принцип, той е способен само да разруши материалния свят.

Между другото, тези изследвания не са случайни, кратки, а планирани, дългосрочни. Ученият внимателно и внимателно ги провежда в продължение на няколко години.

Те доказаха, че нашата планета ежегодно се попълва с тези духовни същности с отрицателен знак. Според него човек сам ги привлича към себе си. Още повече, че броят на тези матрици се увеличава поради всички наши негативни мисли и действия, които ние самите привличаме от цялата Вселена.

Освен това те са привлечени от всеки човек по различен начин. За едната броят на матриците с отрицателен знак не е значим, докато за другата те се привличат с особена сила. Трети пък като цяло ги привличат като магнит. Каква е основната причина за неверието? Отговор на този въпрос, в нашия телеграм канал, дава схимандрит Илий (Ноздрин), https://t.me/molitvaikona/8049 .

Той също така отбеляза, че тези вълнови функции, без значение какъв знак са, са много пластични и притежават цялата информация за Вселената. Благодарение на това те могат да съществуват в различни форми и да преминават през всяка материална структура, без да я засягат или променят.

Ние самите дори сме надарени с такава функция, или по-скоро душата е онази духовна субстанция, която притежава и цялото знание за Вселената.

    image  

Тя, подобно на тези същества, може да се трансформира в различни форми и незабавно да се премести навсякъде по света. Това е така, защото съществува във времето и пространството. Но тя все още не може да направи това, докато е в тялото. Душата не може да реализира пълния си потенциал, докато материалното тяло и духовната субстанция са неразделни и свързани.

Но човек все още може да развие своите способности и таланти в материалния свят. Той е в състояние, например, да научи няколко езика наведнъж. Това предполага, че нашата душа притежава Универсално познание.

Ученият никога не спираше дотук, той винаги откриваше нещо. Той дори беше убеден, че присъствието на творческата сила на Вселената е потвърдено с математическа точност

Той се оплака, че учените не трябва да публикуват уравнения, които доказват това, тогава мнозина ще бъдат убедени, че произведенията на Айнщайн са неверни и неговите принципи не са правилни, тъй като известната му формула не включва духовна субстанция.

    image   Не само хората, но и най-малките частици вещества - молекулите - са надарени с вълнови функции. Фатей Шипунов говори за съществуването на такива вълни, които могат мигновено да изминат огромни разстояния и да се отпечатат във всяка точка на Вселената. Ето защо нашите думи, действия, събития, случващи се в материалния свят, се запазват във Вселената. И вълновите функции, които контролират материалния свят, виждат цялата Вселена едновременно.Фатей Шипунов изрази надежда, че уравнението на квантовата механика скоро ще бъде публикувано. Тази формула ще докаже надеждно присъствието на творчески сили във Вселената, които управляват света. Ученият заяви това в едно от последните си интервюта.

Фатей Шипунов почина на 62 години. Както някой правилно каза: „Той знаеше твърде много“. Ученият е намерен мъртъв във вилата си в близост до манастира Шамордино. Ученият е погребан в манастирското гробище. Торжество Православия



Тагове:   душа,   вълнови функции,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13444222
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК