Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2022 16:56 - В момента Америка губи Третата световна война на много фронтове
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 683 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 22.11.2022 16:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В момента Америка губи Третата световна война на много фронтове
Понеделник, 21 ноември 2022 г.
от: Lance D Johnson  
https://citizens.news/676178.html  
  (Natural News)
В момента Съединените щати губят Третата световна война и почти всички американски лидери нямат представа, че дори са във война.
Това е най-слабото, най-безпомощното положение на държава. Нацията никога не е била по-разединена, по-уязвима от тероризиращото влияние на Китайската комунистическа партия (ККП). Политиците и медийните експерти напълно забравят за стелт войната, която в момента се води от ККП.
Тази война е обяснена добре в изключителния документален филм – The Final War: The 100-Year Plot to Defeat America.   ККП вижда Covid-19 като възможност да доминира над Запада в нова световна война Новинарската агенция Xin Huan, официалният канал на ККП, заявява, че „войната е всеобхватна“. ККП гледа на американската медицинска система, нейните информационни канали, нейните вериги за доставки и Стратегическите национални запаси като бойно поле.
„Това е медицинска война, война за сигурността, но също и психологическа война“, заявиха от информационната агенция. „Паниката ще доведе до срив на западния фондов пазар. Войната неизбежно променя световния ред.
  На 1 август 2020 г. Джин Канронг, топ стратег на ККП, говори: „В нашия кръг от международни отношения ние я определихме – пандемията – като първата нетрадиционна световна война за сигурност на човечеството. Тя оказа широко влияние върху световната икономика и международната политика.
  „Първата световна война и Втората световна война напълно промениха международния ред и предизвикаха иновации в технологиите и революции в обществото“, заявява ККП. „Нетрадиционната Трета световна война без съмнение ще има подобно дълбоко въздействие върху научната и технологичната революция и световния ред.“  
Brighteon.TV
Ди Донгшенг, професор и заместник-декан на факултета по международни отношения в китайския университет Ренмин, нарече пандемията от covid-19: „битката за издигането на Китай до центъра на световната сцена“. Той заявява: „Знаем, че възходът на великите сили изисква войни.
Този път разумно е ред на Китай. Сто години обикновено са цикъл. Сега е ред на Китай. Това, което е сигурно, е, че Съединените щати този път официално загубиха глобалното си лидерство.   Ханг Уейвей, директор на Института за изучаване на Китай към университета Фудан, заяви:
„Ще открием, че сме в 100 години на безпрецедентни промени, 100 години на безпрецедентни възможности. Навсякъде е нашата възможност. Трябва да планираме и след това да се движим. Когато дойде време за стачка, ние трябва да стачкуваме.   Блокирането и контролът на населението в Китай се превърнаха в модел на потисничество в западните нации
Когато пневмония с „неизвестна етиология“ беше открита за първи път в Ухан, Китай на 31 декември 2019 г., ККП видя възможност не само да потиска китайския народ, но и да води война на терор срещу останалия свят.
В много отношения лидерите на западните нации последваха кървавите стъпки на Китай, потискайки населението си с терор и блокиране, държавна пропаганда и полицейска държавна власт.
Това невярващо потисничество и политическо насилие бяха насочени към местата за поклонение, като същевременно настояваха за бунтове по улиците.  
Държавите, повлияни най-много от китайския комунизъм, се превърнаха в терористични клетки.
Прокитайските комунистически профсъюзи затвориха училищата и затвориха малкия бизнес, като същевременно упражняваха мръсното си влияние върху демократичните губернатори и политици, за да продължат затварянето възможно най-дълго.
ККП има най-голямо влияние в Ню Йорк, Вашингтон, Калифорния, Орегон, Хавай и Масачузетс и това влияние наистина се прояви през последните три години, тъй като това бяха щатите, където децата са малтретирани най-много, където спиранията продължиха най-дълго и бяха много строги, където законът и редът и конституционният закон бяха суспендирани.
  През последните три години Америка, която някога беше, се превърна в черупка от предишното си аз – нейните хора обличаха китайски маски навсякъде, където отидоха, нейното младо поколение събори историята и премахна свободата на словото. Пораснали възрастни американци се редяха на опашка, за да им вземат тампон от носа и устата, тъй като тяхната ДНК беше продадена на ККП, за да могат да продължат да създават по-нови биологични оръжия, насочени към уязвимите места сред населението. Междувременно нито един силен лидер в САЩ не се противопостави на тези злоупотреби.
  Вместо това американските лидери продължават да подражават на ККП, поддавайки се на тези глобални злоупотреби с власт и моделирайки безверие и жестокост един към друг.
Кой знаеше, че Америка ще се превърне в място, където федералното правителство ще тръгне срещу собствения си народ – заплашвайки техния живот, кариера и препитание заради фалшива ваксина, която допълнително отслабва имунитета на населението? Американските регулаторни агенции и Министерството на отбраната (DOD) наложиха измамите и терора, наказвайки собствените си военни с незаконни мандати за ваксини, тампони и театър с маски.  
Цяла американска политическа партия (демократи) рутинно използва терора в своя полза сега, разрушавайки целостта на щатските изборни системи в определени окръзи. Демократите превърнаха изборния ден в изборна седмица, а в някои случаи и в изборен месец, с техните операции по събиране на бюлетини, непроверени бюлетини по пощата, урни за пускане на бюлетини и проблеми с веригата на контрол, които превърнаха изборния процес в Америка в страна от третия свят.
  Освен това ККП сега контролира корпоративните медии в Америка. Американците биват етикетирани като „екстремисти“ и „терористи“, ако не гласуват за новата демократическа уни-партия, която е пълна със страхливи марионетки с умрял мозък, които ще правят всичко, което ККП иска от тях.
Време е и двете американски политически партии да се събудят за заплахата, срещу която са изправени.
Време е американският народ да отстоява конституционните принципи, да действа рационално и да подготви американската индустрия и енергия за следващата фаза на Третата световна война.


Тагове:   комунизъм,   ККП,


Гласувай:
2



1. radostinalassa - Значи США вървят по пътя на ККП..
22.11.2022 17:38
те ще им направят нови биологични оръжия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13365533
Постинги: 11682
Коментари: 18499
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК