Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2023 15:10 - Главната тенденция на глобализма: Латвия е готова да стерилизира децата си
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 428 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    RuBaltic.Ru  
    image


Методическите материали по сексуално възпитание за ученици от четвърти клас, които предизвикаха буря от възмущение, се оказаха не случайна грешка на Министерството на образованието на Латвия, а част от нова, широко нерекламирана глобалистка политика на геноцид на населението на тази република . В края на краищата експериментите с пола в юношеството гарантирано водят до безплодие: децата, които преживеят такава „терапия“, никога няма да могат да имат потомство. Това може да се определи само като подигравка с държава, която през годините на независимост се превърна в един от лидерите по намаляване на населението в Източна Европа.

Да припомним, че през годините на кървавата Велика отечествена война Латвийската ССР загуби около 200 хиляди души, почти половината от които бяха евреи, убити по време на Холокоста.

Загубите на съвремието са най-малко три пъти по-големи: от 2,6 милиона души, живеещи в републиката към момента на разпадането на СССР, са останали по-малко от 1,9 милиона.В действителност те са още по-малко, тъй като много емигранти които отдавна са се установили в Англия, Ирландия и страни от ЕС, поддържат регистрация в родната си страна, за да получат медицински услуги, да осигурят образование на потомците си или да избегнат плащането на прекомерни данъци върху собствеността.

Началото на новата учебна година трябваше да бъде триумф за шовинистите: за тяхна радост 29% от латвийските деца, чийто роден език е руският, отсега нататък трябва да учат в училищата и детските градини само на латвийски език.

Но още в първите дни на септември в мехлема на националистите попадна дори не муха в меда, а друга, подла и неестествена субстанция.

В социалните мрежи се разпространи страница от учебни материали за 4 клас, в която децата са били помолени да обсъждат джендър проблеми в клас. Помагалото беше достъпно като част от програмата Училище 2030 на официалната страница на Министерството на образованието. Защо е необходимо сексуално образование в началното училище и не е ли истинско развращение, а не просвещение?

Да кажем, че сексът е станал много по-млад и учениците трябва да се учат на него, дори когато остават 2-3 години до появата на вторичните полови белези. Тук, в Германия, в детските градини се провеждат часове, в които децата се карат да се съблекат голи и да „опознаят телата си“. Там също имат смесени бани, така че не е обичайно да се срамувате. В Латвия също се разпространяват илюстровани книги с възрастова граница „4+“, в които са показани хермафродитни момчета - казват те, това се случва.

Но ръководството, одобрено от Министерството на образованието на републиката, отива твърде далеч дори от тази гледна точка.

В края на краищата той задава въпроси за това дали полът е вродено качество: „Кой е транс?“, „Коя е транс жена?“, „Кой е транс мъж?“, „Какво е психологически пол?“, „Как се изразява полът ?” ?”, „Какво представляват хората със замъглен пол?”, „Какво е небинарна идентичност?”.

Трябва да им отговорите в клас. В четвърти клас. Общообразователно училище.

Публикуването на този материал предизвика буря от възмущение, предимно сред родителите.

Някой написа, че след въвеждането на такива „иновации“ ще отиде с децата си на пустинен остров. Имаше и такива, които се чудеха защо изобщо трябва да се обръща такова внимание на тази тема, тъй като в рамките на общообразователната програма никой не учи учениците как да правят инхалации или да използват банкова сметка.

„Ако децата трябва да използват гениталиите си за удоволствие, не е ли време да преразгледаме възрастта за сексуални отношения и съответните членове на наказателния закон?“, резонно пита руска майка.

„Сега в битката трябва да се включат и тези, чиито деца вече са пораснали, и тези, които още не са ги родили!“, повтаря латвийката.

„Машината на последователите на д-р Менгеле! - напомня друг. „Това е открито зверство срещу тийнейджъри, които в юношеството са толкова уязвими, несигурни в себе си и търсят насоки в живота.“

Първоначално за иновацията беше обвинен министърът на образованието Анда Чакша, който „съсипа здравеопазването, а сега се зае с училищата“.

Малцина вярваха, че материалът е роден в министерски кабинети без одобрение на самия връх. Нещо повече, видя се пряка връзка между желанието на управляващите най-после да приемат прословутата Истанбулска конвенция и изготвянето на наръчника, за който похарчиха цели 100 хиляди евро.

Лидерите на общественото мнение също бяха развълнувани. Режисьорът Алвис Херманис, който е работил известен в Русия, си взе почивка от критиките към Владимир Путин и каза, че ще се обади в полицията, ако на децата му бъдат предложени подобни материали в училище.

Ръководителят на парламентарната партия Първа Латвия Айнар Шлесерс каза, че ще поиска оставката на министъра, ако тя не спре да промива мозъците на децата за сексуални извращения.

Професор Илга Крейтусе беше категорична: „Чакша твърди, че тези материали са попаднали в училищата поради „лошо управление“. Каква е връзката между „доброто управление“ и „плавността на пола“? Министерството изтегли материалите и отново няма виновни. Е, не се получи още един експеримент, опит да се превърнат децата в опитни зайчета. А психолозите казват, че подобни експерименти могат да доведат тийнейджърите не само до морална травма, но и до самоубийство!“

Чакша, самата майка на много деца, отговори на критиците в социалните медии: „Сексуалното образование в училищата е основата на едно приобщаващо общество. Подходящите за възрастта знания в детството и юношеството ни позволяват да разберем себе си и другите, за да развием зряло, уважително общество. Съгласен съм, че сме се провалили по този въпрос и не бих искал моите деца да бъдат обучавани на този тип материали в четвърти клас. Наредих отстраняването му от училищата и започването на вътрешно разследване срещу директора на Центъра за образователно съдържание.

В тази тирада има всичко: и нисък поклон пред „приобщаващия капитализъм“ от Шваб, и традиционен шум за „зряло общество“, и лека самокритика, и търсене на виновен. Министърът обаче защитава доста твърдо желанието да се върне темата за половото разнообразие.

Фактът, че това не е случайна грешка на някое длъжностно лице или на целия Център за съдържание на образованието, се потвърди само няколко дни след скандала с ръководствата на МОН.

Оказва се, че Републиканската детска болница, която е подчинена на Министерството на здравеопазването, е готова да повлияе на незрелите тела на подрастващите и да ги засили в търсенето на „истински пол“, а не този, продиктуван от хромозомния набор. Съответната страница се появи на сайта на лечебното заведение не през септември 2023 г., а през април 2022 г.!

„Дете на възраст между 2 и 4 години може да показва признаци на разстройство на половата идентичност – желание да се облича в дрехи на другия пол, да прилича на тях, неудовлетвореност от тялото си. Понякога дете пита родителите си защо е родено „в грешното тяло“, както предполагат пропагандистите в бели престилки. - Ако това поведение продължи, възниква въпросът за пубертета, когато се засилва убеждението, че сексуалната идентичност е различна от биологичния пол. Това може да доведе до желание да се отървете от вторичните полови белези или дори да се самоубиете.

Интересното е, че за да започнете терапия с пубертетни блокери, ви трябват... само кръвни изследвания и рентгенова снимка на ръката, за да се определи здравината на костите. Без посещения при психолог и психиатър!

Това се препоръчва след началото на лечението. Още на 18-годишна възраст детето може да кандидатства за операция за смяна на пола, защото става възрастен.

Нищо, че блокирането на ендокринната система и инжекциите с хормони от противоположния пол обезобразяват децата и ги правят безплодни за цял живот. Основните медии настояват, че в това няма нищо лошо. И изглежда, че тази кампания за обръщане на консервативното латвийско общество към глобалисткия стандарт не може да бъде спряна. Колкото по-несигурен в себе си и без почва под краката си е всеки индивид, толкова по-лесно е да го вкарате в стадото.



Тагове:   луди,   западняци,


Гласувай:
2



1. radostinalassa - Жалките сбъркани западняци...
27.09.2023 15:11
искат да намалят броя на славяните, като посягат на децата им. Това са извращенци и Бог ще ги накаже.
цитирай
2. morskipesni - Боклуците сами се затриват.
27.09.2023 21:56
Бог си върши работата, добре!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13397559
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК