Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2020 15:27 - Коронавирус: модерен грип, който носи радост!
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 386 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сега за тази болест не говори само мързеливия. Вероятно и аз принадлежах към тях, но преди няколко седмици слуховете за коронавируса (наричан по-долу КВ) достигнаха до ушите ми и след известно време станах свидетел на дивни и някак прекрасни събития.   Улиците опустях, никъде няма опашки, дори колите се карат по-рядко, което направи въздуха в моя град по-чист. И наистина като много приятелски настроен човек ми доставя удоволствие да виждам хора, които изведнъж си спомниха, че сме смъртни. Освен това хората сякаш са придобили смисъла на живота си от известно време, въпреки че какво ще правят с него остава неясно.   image Като се заинтересувах от това неразположение от познати лекари, научих нещо, което днес и ще споделя с вас. Извинявам се веднага за малко хаотичното представяне.   Първо, страната не е готова за тази инфекция. Ръководството издава нови заповеди, които наистина нищо не подобряват, но тъй като само малка група лекари разбират безсмислието на новите поръчки, тогава ще бъде възможно да махате купчина документи пред всички останали, викайки, че ето ние така така сме работили, и ето колко сме сзавършили.   Разбира се, изпълнението на тази глупост изисква пари, потокът на които е трудно да се контролира. Така при съчинителите на поръчки  дойде златно време .     Малко готино: не само потенциални пациенти, но и самите лекари висяха на новините. В резултат на това някои от тях са в състояние на постоянна паника, понякога измислят  от такива абсурди, от които в ужас  изпадат не само лекари, но дори и санитари.   Някои статистически данни: почти невъзможно е да се направи разлика между КВ и грип или ОРЗI. По принцип, ако никой не беше пуснал  страшилках, никой нямаше и да я  забележи, защото всяка година от грип и пневмония умират доста хора.   В същото време не всички умрели са записани, защото епидемиите започват не когато наистина започват, а когато достигнат  връх. Тогава те обикновено свършват.   Смъртността от КВ е приблизително същата като при споменатите по-горе заболявания. И е особено готино, че най-често убива хора на възраст от 90 до 100 години. Странно е, но при хората на възраст от 90 до 100 години и така шансовете да умрат  са по-високи от всички останали.    На следващо място се вижда най-простият модел: колкото по-млад е човекът - толкова по-големи са шансовете, че заболяването или изобщо няма да го закачи, или ще го отминепрехвърли безопасно. Това е същата картина като при грипа.





  Юон Константин Федорович (1875-1958) - комсомолци. Млад растеж в близост до Москва По-голямата част от хваналите КВ се възстановяват просто „на крака“, без да отидат в болницата (или почти не се обръщат). И пак всичко е като при грипа. Всички допълнителни фактори сочат към една и съща точка: колкото по-мощна е имунната система на човек, толкова по-голяма е вероятността той дори да не забележи този моден грип.   Най-вероятно „пандемията“ ще приключи точно когато ресурсът на нейната рентабилност бъде изчерпан. Досега печелят добри пари за това, но това не може да продължи дълго.   В заключение отбелязвам, че наистина можете да намалите вероятността да влезете в броя на избраните от Негово Величество KВ. За съжаление не мога да ви кажа всичко, защото всичко това трябваше да започне по-рано, но сега вече е късно.   Ходете на открито поне 1,5 часа седмично. Кой може - с бързи темпове. Кой не може - бавно. Основното нещо е да не прекалявате с работата, в противен случай резултатът ще бъде обратният.   Основното нещо е да не прекалявате с работата, в противен случай резултатът ще бъде обратният.   Ако някой е атлетичен, тренирайте мускулите си (отново  разумно). Мускулният тонус е свързан със силен имунитет.   Използвайте карантината, за да спите много. Не седете да четете ужасни истории до полунощ - ще спите по-добре. Здравето ще ви каже благодаря за това.     С този начин на живот скоро ще има недостиг не само на маски, но и на памперси. Пийте много течности. Но не слагайте захар там. Повече течност, нулева захар, можете да добавите конска доза витамин С към диетата по време на карантина (2-3 грама ще са достатъчни). Между другото, захарта и витамин С са до голяма степен противоположни, затова е препоръчително да не се смесват.   Не преяждайте. За добра имунна система - това е всичко. Не бъдете мързеливи редовно да се затопляте под душа или банята - вирусът не обича топлина.









  Влезте в режим "Тру-Хохлов" и гответе борш с чесън , сланина с чесън или нещо друго, но все пак с чесън. Разбира се, тези наоколо ще припаднат заедно с инфекцията, но сегашното време е прекрасно, защото няма да отидат никъде - ще ви простят. Може би ще ви благодарят и за дишането на летливи вещесгва.     Основното антивирусно лекарство е вода и сапун. Хората обикновено търсят някои дълбочини, но всъщност простите инструменти са много по-ефективни.   Изплакнете назофаринкса със подсолена вода или физиологичен разтвор. Можете да използвате круша за това, можете да го направите като мен - точно от чашата: смръкнете издърпайте го с носа си и го изплюйте през устата.   Вирусът (и не само този) страстно  не обича подобни измивания, така че всеки път след завръщането си от улицата изплакнете назофаринкса. И наистина веднъж на ден не боли. Има причина да се смята, че КВ е дори по-уязвим от този метод от другите вируси.   И последното: ако искате всичко това да работи максимално, изключете телевизора и спрете да слушате / четете / гледате / обсъждате новините. Повярвайте ми, краят на епи- или дори пандемия (ако има такава) няма да ви позволи да го пропуснете.   Ако сте чували за вируса веднъж, сте информирани и това е добре. Но ако сте чували за него десет пъти подред - плашите се и това вече е лошо.  Страхът е лош, защото хормоналната картина на изплашен човек е такава, че блокира работата на много системи, включително имунната система.     Страхът не е особено явление и той също има свои собствени закони, в съответствие с които действа. Просто „да приемаш и да не се страхуваш“ е катастрофално нещо: видях привърженици на такива „не-страхове“ и всички бяха победени. Успех постигнаха онези, които, първо, спряха да хранят страха си (в крайна сметка той умря от глад) и второ направиха нещо, което повиши собствената им самооценка (е, поне сутрешни упражнения).   Да, напълно забравих: сега е наистина прекрасно време. Помнете своите хобита, четете книги, рисувайте, пускайте музика, навлизайте дълбоко в науката.   Със сигурност сте имали някакви интереси, за които не сте имали достатъчно време, така че се грижете за тях. Колкото повече интереси имате, толкова по-малко време ще се страхувате. Но ще има повече радост и ще бъде по-трудно да победите радостен човек.   Всичко най-добро за вас и се насладете на възможностите, които се отвориха! Един ден ще пропуснем тези прекрасни времена!   Ако някой е атлетичен, тренирайте мускулите си (отново в разума). Мускулният тонус е свързан със силен имунитет.   Използвайте карантина - спите много. Не включвайте идиот и не седите да четете ужасни истории до полунощ - спите по-добре. Здравето ще ви каже благодаря за това.


Тагове:   борш,   чесън,   радост,   кв,   сало с,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13356907
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК