Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2023 14:36 - От ЛАБОРАТОРИЯТА до БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ: Истинската хронология на COVID накратко
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1368 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 27.02.2023 14:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Мръсните „ваксини“ никога не са били по-мръсни от тези, създадени за Covid-19. SARS-CoV-2 е създаден в лаборатория и пуснат, за да започне пандемия, и това (вече) не е теория на конспирацията и всъщност никога не е била такава. 
Погледнете историята на тази пландемия и ще видите гората вместо дърветата. 
От лабораторията до белите дробове, измамата беше планирана така, че големите правителства и големите фармацевтични компании да могат да поемат контрола над населението, да унищожат милиарди от тях, да контролират останалите и да убедят всички, че ваксините срещу съсиреци са спасителната благодат на всич
ко това, дори въпреки че са оръжия за масово унищожение.
 Ето откъде започна всичко и как стигнахме до мястото, където сме днес.

Декември 2004 г .: Документирано увреждане на черния дроб от ваксина срещу SARS . Лабораторни животни (порове), ваксинирани с rMVA-S и след това изложени на SARS-CoV, са претърпели увреждане на черния дроб от повишени нива на специфичен ензим, както е открито от изследователи в Канада 16 години преди вирусът Ухан да бъде освободен от лабораториите в Китай.
Канадски изследователи разработваха ваксина срещу SARS и започнаха да я тестват върху порове в лаборатории, както беше съобщено в Journal of Virology , когато откриха хепатит при поровете и започнаха да призовават за изключителна предпазливост на други изследователи, работещи върху ваксини срещу SARS.

Септември 2007 г.: Книгата Virus Mania , публикувана много преди измамата с коронавирус SARS дори да започне, обясняваща в дълбочина как медицинската индустрия измисля епидемии и пандемии, за да може да финансира милиарди долари печалби за сметка на пациентите.
 Книгата е много задълбочена и базирана на факти, с над 800 бележки под линия и научни, основани на доказателства изследвания, които подкрепят всички твърдения.

image

 

Септември 2010 г.: Бил Гейтс обявява, че може да намали населението на света с няколко милиарда души, като използва нови ваксини и аборти.

Ноември 2015 г.: Проучване на SARS от учени от UNC буквално предупреждава света за вирус на прилеп, който „може да се превърне в източник на бъдещи епидемии при хора “.

Януари 2018 г .: Фаучи насочва огромно финансиране към изследването на коронавируса на лабораторията в Ухан за „увеличаване на функцията“, така че болестта на прилепите да може да се разпространи сред хората (и да работи).

Декември 2020 г.: FDA измамно издава „ Разрешение за спешна употреба “ (EUA) за опасни и непроверени „ваксини“ срещу Covid-19, които всъщност изобщо не са ваксини, а по-скоро инжекции с генна мутация, променящи ДНК, които разпространяват милиони шипове приони в целия свят в съдовата система, очистващите органи, сърце и мозък.

Август 2021 г .: Фалшивият президент Байдън лъже и казва на Америка, че инжекциите срещу грип Fauci са „ безопасни и ефективни “, въпреки че са опасни и неефективни , тъй като клиничните изпитвания на Pfizer и Moderna са фалшифицирани.

Ноември 2022 г .: Д-р Робърт Малоун, един от ключовите създатели на иРНК технологията , разгласява колко ужасяваща може да бъде тя за човешкото здраве и дава на света да разбере, че инжекциите със съсиреци могат да осакатят човешката имунна система в стил СПИН.

Февруари 2023 г .: Информаторът Саша Латипова разкрива от Министерството на отбраната произхода на пландемията от COVID и биооръжието „ваксина“ на иРНК. Тя разкрива незабавната цензура от Big Pharma и CDC на лекарства за Covid-19, които наистина са работили, включително ивермектин и хидроксихлорохин. 
На лекарите бяха отнети лицензите им и те бяха преследвани за лечение на хора с помощта на природни средства. Извършени са фалшиви проучвания за потискане на лечението и насърчаване на инжектиране на смъртоносни иРНК съсиреци . Правителството на САЩ е на върха на това, ръководейки целия измамен апокалипсис в Америка.

Бил Гейтс казва тихата част на глас за обезлюдяването на планетата чрез използване на аборти, фармацевтични продукти и „нови ваксини“

Наберете го обратно. Годината беше 2010 г. и Бил Гейтс изрече тихата част на глас на конференция на TED , обяснявайки как световното население може да бъде намалено с няколко милиарда души , ако ние... „свършим наистина страхотна работа за нови ваксини , здравеопазване и репродуктивни услуги …” и под здравеопазване и репродуктивни услуги той имаше предвид аборти, а под ваксини имаше предвид, вместо просто да причиняват екстремни алергии, астма и аутизъм, че НОВИТЕ ваксини буквално унищожават хората, както сега правят инжекцията със съсиреци Covid, като изпращат милиони пикови протеини в жизненоважни органи, като същевременно запушва съдовата система, причинявайки турбо раки инфаркти. 
Какво друго можеше да има предвид, освен може би по-смъртоносни лекарства с рецепта? Оставете това да потъне за момент.

Бил Гейтс е планирал всичко: Как да обезлюдим планетата с аборти и „нови ваксини“ – чуйте го как говори за планиран геноцид в разговорите на TED тук

 


 

След това, от 2018 г. до 2019 г., според Националните здравни институти (NIH), Fauci управлява масивно финансиране , включително безвъзмездни средства, за изследвания в лаборатории за биооръжия ( базирани на CCP ), тъй като те създават нов вирус, използвайки „придобиване на функция“, където вируси, които никога не са скачали от животни на хора изведнъж могат. 
SARS CoV-2 е създаден в лаборатория, докато лабораторията в Ухан, в съучастие с китайската армия, тества дали „шиповите протеини от естествено срещащи се коронавируси на прилепи, циркулиращи в Китай, са способни да се свържат с човешкия ACE2 рецептор в миши модел. ” И точно така се роди пандемията.

След това се появи конспиративната теория за прилепоядите на мокрия пазар в Ухан Хунан за произхода на коронавируса, според която някой в ​​Китай е изял заразен прилеп и сега целият свят трябва да се затвори, да се ваксинира и да носи маски завинаги, за да спре цялото население на света да не бъдат заличени от лицето на Земята. 
Точно така, когато всички круизни кораби от Китай, пълни със заразени хора, започнаха да пристигат и слизат от борда на западния бряг на Съединените американски щати. Нека предизвиканите от ваксината „игри“ за масово обезлюдяване започнат.

Отбележете  Vaccines.news  към любимите си независими уебсайтове за актуализации относно Холокоста с ваксините, който обхваща нацията и света, докато четете това.

Източниците за тази статия включват:

Pandemic.news

Brighteon.com

NaturalNews.com

FDA.gov



Тагове:   вирус,   изкуствен,   факсини,


Гласувай:
1



1. radostinalassa - Прост, не прост, някой трябва да ви обучава...
27.02.2023 17:45
Вирусът е изкуствено създаден, но е забранено изолирането му. Иначе как нашите учени създаваха ваксина против него? Според проф. Монпелие той има съставка на ХИВ. И още две - корона вирус и грип май беше. Както и да е .
цитирай
2. radostinalassa - На Азия и видяха...
27.02.2023 17:48
сметката с ваксините. Негрите се дърпат, защото имат опит. Циганите също.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13366002
Постинги: 11682
Коментари: 18499
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК