Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03 14:31 - Пълен препис на видеото: Dr. Шери Тенпенни разкрива 20-те механизма на нараняване на ваксината срещу COVID
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 206 Коментари: 0 Гласове:
2



   

03/01/2024 / От Майк Адамс

          image  

Въведение: В скорошно интервю с Майк Адамс на Brighteon.com, Д-р. Шери Тенпенни обсъди обширните си изследвания за опасностите от ваксините Covid-19, като подчерта 40 механизма на нараняване, причинени от тези инжекции. Тези механизми включват неврологична дегенерация, проникваща в кръвната мозъчна бариера, което довежда до промени в личността и ерозия на когнитивната функция при много индивиди, които са получили множество дози и бустери.  Изследванията на Tenpenny се основават на рецензирани публикации и списания, предоставящи информация, основана на доказателства за неблагоприятните ефекти на тези ваксини. 

Пълен препис от интервюто:

Майк Адамс: Добре дошли в днешното интервю на Brighteon.com. Аз съм Майк Адамс, а нашият гост днес е д-р. Шери Тенпенни. Просто изключително човешко същество, което е допринесло с толкова много знания и информация за това, което човечеството сега разбира за опасностите от ваксините Covid-19. Всъщност току-що излезе ново скорошно проучване на голямо проучване, което говори за това как механизмите за нараняване сега се разбират още по-добре, причинявайки рак на турбото и потискане на имунната система. И видях как мейнстрийм медиите са там, газейки CNN и казвайки: “ Е, знаехме това през цялото време, знаехме, че винаги причинява тези неща. Така че, тук няма нищо ново. Наистина ли? Казахте, че е безопасно и ефективно? ” Е, присъединяването ни днес е д-р. Шери Тенпенни. И тя има курс с нас по BrightonUniversity, който започна като 20 механизма на нараняване и сега се разшири до 40 механизма. Така че добре дошли, д-р. Tenpenny на шоуто днес.

Д-р. Шери Тенпенни: Благодаря ти много, Майк. За мен е удоволствие да бъда тук.

Майк Адамс: О, чудесно е да те включите. Вие сте доста изследовател, наистина сте посветили последните няколко години на изследване и обучение на хората за опасностите от ваксините Covid-19. И съм сигурен, че видяхте онзи скорошен репортаж, който току-що споменах. Виждате ли това като нещо като отмъщение за част от работата, която сте свършили?

Д-р. Шери Тенпенни: Е, да. И минаха повече от няколко години, Майк. Както знаете, изучавам проблеми, свързани с ваксините от септември 2000 г. И така, правя това почти четвърт десетилетие, за което говоря за проблеми с ваксините, но всъщност бях един от първите хора, които излязоха да говорят за действителните механизми на нараняване на изстрела Covid-19, както ще знаят вашите слушатели и ще си спомнят, ваксините Covid излязоха от уловени, че не са ваксини, ще ги наречем биологични оръжия, инжекциите на Covid излязоха. Pfizer беше освободен през декември 2020 г. И тогава Moderna и J&J и AstraZeneca бяха освободени след първата на годината и 21 през 21 януари, през февруари, така че просто ще сложим кладата в пясъка и ще кажем, ваксините, на които са излезли снимките на Covid в началото на 2021 година. И тъй като в този момент изучавам проблеми, свързани с ваксините, 23, 20 години, казах, е, това е просто страничен ход, какво има в тези неща? Какво правят това, което би могло да бъде причината, че крият това зад EUA и разрешение за спешна употреба, вместо да излязат напълно напред? С всички истински изследвания и подобни неща? Е, започнах да се ровя в него и открих, че не е много по-кратък от поръчка след това, която намерих публикувана в медицинската литература, първите 20 механизма на нараняване на Covid изстрелите как те могат да ви разболеят или дори да ви убият. И решихме, че ще направим образователен уебинар, за да извадим тази информация. Това беше в началото на 21 май на 21 май. Направих голям уебинар и имахме 1000 души, които дойдоха на уебинара с нас и преминаха през първите 20 механизма и след това лошо планиране. От моя страна направихме това в събота сутринта на уикенда на Деня на майката. И имах много хора, които ми казаха: “ о, човече, наистина го пропуснах. Много исках да го видя. ” И но знаете ли, ние имахме всички тези ангажименти, които бяха неща, които правехме и така, моят екип и аз решихме, че ще направим втори уебинар през 21 юли между май и 21 юли. Открих още 20 механизма на нараняване. И така, през 21 юли направихме пълното, направихме преглед на първите 20 и след това пуснах втората 20. Толкова тотално, че намерих 40 механизма на нараняване до 21 юли. И така, в отговор на въпроса ви, как се чувствам? Знаеш ли, гледах това от онова време, през останалите 21, всички 22, всички 23. Всички тези повече изследователски статии и заглавия на новини и различни хора, които говорят за “ О, добре открихме как кадрите на Covid те нараняват и аз отидох, ” Да, Говорих за точния механизъм още през 21 юли. Новините излизат, да речем, знаете, като звучат така, сякаш това е съвсем ново нещо, което току-що откриха. Това, което всъщност направиха, беше да погребат и игнорират истинските неща, които се случваха през последните три години.

Майк Адамс: Да, и искам да спомена д-р. Tenpenny. Когато говорите за 40 сега, механизми на нараняване, това не са 40 неща, които току-що сте измислили. Това са 40 неща, които са невероятно добре проучени, които са отразени в медицинската литература, които са базирани на доказателства механизми на нараняване, нали?

Д-р. Шери Тенпенни: Абсолютно. И какви механизми на нараняване означава, това означава как това нарушава клетките ви? Как това нарушава имунната ви система? Как се отразява на сърцето ти? Как се отразява на мозъка и централната ви нервна система и неврологичната ви система? Как се случи това? Ето какво е механизъм на нараняване. Не само резултатът от нараняването, не само да кажа, миокардит. Това бяха начини, които показах как стигнахме до миокарда. Как стигнахме до деменцията? как стигнахме до предната част на фронталните дисфункции на темпоралния лоб, които имахме, видяхме промените в личността и хората, които са имали два изстрела и бустер. Искам да кажа, това изложи как се случи. И всички те идваха директно от рецензирани публикации и списания. Те просто бяха погребани, просто трябваше да направите изследването, за да ги намерите.

Майк Адамс: Да, точно. Така че, нека да раздам уебсайта, това ще бъде BrightU.com, което е BrighteonUniversity. Това е думата ярка, последвана от буквата U, BrightU.com. Така че, ако отидете на BrightU.com, можете да се регистрирате, за да гледате цялата тази серия безплатно. Просто въведете своя имейл адрес, ще можете да получите всички 40 механизма на нараняване, пълната презентация, актуализираната презентация и някои бонус елементи са достъпни за закупуване, което не е задължително, разбира се, но отидете на регистър в BrightU.com. Това започва да тече на 9 март, това е събота и тече за около изглежда като 11 дни различни глави всеки ден. Така че продължете напред и се регистрирайте за това, можете да гледате всичко безплатно или по желание можете да закупите пълното цифрово изтегляне и можете да помогнете за поддръжката на Dr. Работата на Tenpenny, както и подкрепата на нашата платформа. И така, д-р. Tenpenny, нека ви попитам, като някои от акцентите на някои от нещата, които имам списък тук, който ни предоставихте на тези 40 механизма. И аз просто гледам един от тях е неврологична дегенерация, проникваща в кръвната мозъчна бариера. И споменахте промените в личността по-рано. Виждал съм това, мисля, че повечето от нашата публика, те също са виждали това, забелязали са, че хората, които са заели множество работни места и бустери, са се променили. Те имат лоботомии по същество, някакво увреждане на мозъка. И в някои случаи, промените в личността, те са станали по-ядосани, по-животински, по-скоро като по-високите си когнитивни функции, които определят човешкото същество, изглежда са били ерозирани от това, какво разбрахте?

Д-р. Шери Тенпенни: Е, разбрах, че рано, каквото и да е в, липидните наночастици и шипните протеини и нещата, които са били в оригиналните инжекции и продължават да бъдат в инжекциите, че могат да преминат кръвната мозъчна бариера. Сега кръвната мозъчна бариера е поставена така, както се нарича името й, за да се пазят нещата от мозъка, които не принадлежат там. Знаеш ли, че те са в тиража ти, които не принадлежат в мозъка и от една страна, това е наистина много добро нещо, което да защити мозъка ти. От друга страна, ако имате мозъчен тумор или нещо подобно и се опитвате да вкарате лекарства в мозъка, това може да бъде инхибираща бариера. Но там кръвната мозъчна бариера е там, за да защити мозъка ви. Това, което е в кадрите на Covid, по-специално протеините на шипа, успя да пресече кръвната мозъчна бариера и да влезе и да причини нарушаване на неврологичните връзки, особено във вашия фронтален лоб. А вашият фронтален лоб е това, което зоната на мозъка ви, която живее, седи зад челото ви. И говори и говори за емоция. Емоционалният език инхибира като неща като вас, но тогава си мислите: “ О, това може би не бива да го казвам. ” Това е вашият фронтален лоб, който спира тези неща.

Майк Адамс: Нямам тази част да функционира. Просто казвам каквото трябва да се каже, успях да изключа тази част.

Д-р. Шери Тенпенни: Значи, знаете, когато чуете хора и те имат, знаете, агресивна пътна ярост или те просто, знаете, изведнъж те изхвърлят неща, които вие, че те никога не биха правили преди и с някаква жестокост и всъщност не го мислят за може би дори по начина, по който го казват, че биха могли да кажат едно и също нещо, но без да го доставят без чук. Това е дисфункция на фронталния темпорален лоб, това е фронтално, времево тук във вашата времева област, дисфункция, и шипният протеин може да премине кръвната мозъчна бариера и може да влезе и да причини смущения в тези неврологични връзки. И аз съм като теб, Майк, чувал съм безброй истории на хора, които са казали, че знаете, родителите ми имат и джаби, и бустер, и те просто не са същите хора. Те просто не могат да се свържат с тях еднакво. Изглежда нямат съпричастност. Там знаете, когато се опитах да говоря с тях, те изглеждат наистина ядосани и агресивни. Това е нараняване на ваксина срещу Covid. Всъщност, когато Pfizer излезе с първия транш от документи, които те трябваше да направят по закон, и в това беше, че първият от първите документи, който имаше над 1200 болести и състояния и синдроми, за които знаеха, че са част от профила на страничния ефект. Дори преди да пуснат джабовете, използвах този документ и казах на хора, които се приближиха до мен и може би като същото, те се приближават до вас и те отиват. Мислите ли, че Covid Jab може да причини и след това просто попълнете празното с каквото и да е условие, за което е възможно да се сетите? Моят отговор, това винаги е да. Тъй като те имаха 1200 неща, сигурен съм, че можете да намерите свързан синдром или състояние в този списък. И ако те не са в този списък, тогава знаете, това е нещо, което би могло да бъде много добре свързано с нещата, които бяха в този списък.

Майк Адамс: Важното е, че тези 40 механизма на нараняване могат да създадат причудливи комбинации от симптоми или синдроми. Искам да кажа, дори само 40 базирани механизма, начинът, по който те се размножават по цялото тяло и засягат различни органи и различни системи, може да бъде много сложен. Знам за някой, например, който е претърпял някаква силна неврологична хронична болка откакто е взел първия удар. И тя взе само първия удар, нищо след това. Но тя почувства неврологична задънена улица в продължение на няколко седмици, това вероятно беше изстрелът, който извърши увреждането на нерва и направи флеботомията. И тогава след това тя е претърпяла болезнено, болезнено съществуване оттогава. Но тя не може да сложи пръст върху него. Не е като, знаете, боли крайник или боли конкретен орган. Това е като неврологична болка в огъня от момента, в който се събуждате по цял ден, всеки ден.

Д-р. Шери Тенпенни: Да, добре, отново, знаеш ли, можеш ли да попълниш празнината от това, знаеш, едно от нещата, които направих, когато събрах тези 40 механизма и е, че разделих нещата на категория. Сега нараняване на ваксина от категория първа е хора, които умират, внезапни смъртни случаи като вътре в това, както и документирано, че са умрели в голям пик на кривата на камбаната, в рамките на първите 48 часа от получаването на техните джаби.  Това е, знаете, категория 1, внезапна смърт от инсулт на инфаркт, кръвни съсиреци, в рамките на първите 24 до 48 часа, ние сме преминали този прозорец. Сега, освен ако хората все още не получават удари, тази категория 2 е това, което е класифицирано като болест на шиповия протеин, този шип протеинът на шипа съществува. И поради репликацията на РНК на пратеника, че продължава и продължава завинаги, тя не спира, защото е генетично, тя е синтетично модифицирана, нашата редовна пратеница РНК в тялото ни се разпада наистина бързо, имаме ензими, които я разграждат наистина бързо. И ако те инжектират изстрел, който току-що е имал редовна РНК на пратеника в нашата система, това ще бъде влошено много бързо, искам да кажа, в рамките на няколко часа, и със сигурност след няколко дни. Но те измислиха това и синтетично го модифицираха и замениха в нуклеинова киселина, наречена евро копър, беше псевдо-евро копър. И когато поставят псевдо-евро копър там, той позволява на пратеника РНК не само да остане в съществуване и след това да го увие около липидна наночастица, за да остане в съществуване. Тя му позволява да се възпроизвежда отново и отново и отново за неопределено време. Всъщност имаше някои, имаше някои аутопсии, които бяха извършени в рамките на първите 8 до 10 до 12 месеца на починали хора. И откриха, че пратеникът РНК с псевдо-евро копър в него, ние продължаваме да възпроизвеждаме и създаваме шипове протеини. И така, категория 2 е болест на шип протеин. И това може да бъде неврологично и да бъде сърдечно-съдово, може да повлияе на белите дробове, бъбреците, репродуктивните ви органи, че всичко се случва. И това е така, защото това се случва непрекъснато, когато хората за първи път, когато за пръв път излязох това и хората отиват о, да, д-р. Теория на конспирацията на шапката на Tenpenny, кога мислите, че ще започнете да виждате всички тези смъртни случаи. И казах по това време през 2021 г., казах, ще изминат три до пет години, че ще започнем да виждаме хокейна клечка от смъртни случаи и да се случва по целия свят. И там сме и това, което виждаме в момента.

Майк Адамс: Точно там сме смъртни случаи от рак. Това е всичко, което се ражда в статистиката. И така наречените турбо ракови заболявания изглежда са един от ефектите на това шипово протеиново заболяване, което го наричате. Но също така виждаме много повече смъртни случаи на по-млади хора от вероятно, знаете, сърдечни състояния, миокардит и съсиреци. Много нова информация за съсиреците излиза сега, отново, знаете, две години след като говорих за това с Dr. Джейн Руби, знаеш ли, преди няколко години, а след това някак си отиде, а сега се върна. Но все още се влошава. Това е нещото.

Д-р. Шери Тенпенни: Е, това е категория 2, Майк. Това е шип протеин, но тогава има много голям клас хора, които казват, добре, имам джабовете и изглежда съм добре. Знаеш ли, нямам проблеми. Още не съм мъртъв. И нямам нито едно от тези основни здравни състояния. И моят отговор на това е откъде, може би попадате в категория 3, която е автоимунни заболявания, защото може да отнеме месеци до години автоимунните заболявания наистина да се увеличат и да се превърнат в истински проблем. И рано разговарях с няколко имунолози, които ми казаха, знаете, Шери, изпитваме големи проблеми през следващите 10 години, в които сме в рамките на следващите 10 години, ще видим бурна автоимунна болест за разлика от всичко, което някога сме виждали. Това е, знаете, така че сега имаме внезапна смърт, голямо увеличаване на смъртните случаи в рамките на три до пет години, продължава повече, по-бавно убиване на фактори до 10 години и тогава категория 4 е част от това, което споменахте за турбо раковите заболявания, които се случват главно при левкемии, лимфоми, рак на гърдата, виждате го и при рак на простатата. Това са някои от първите 4, виждате и големия проблем с безплодието, който се е случил и това се случва по целия свят, защото шипният протеин се забърква с яйчниците и тестисите и младите хора Миокардитът, което стана често срещано и ние говорим за това често сега. Така че, имате четири категории. И причината, поради която смятам, че това е толкова важно, за да продължа да говоря за това и да се върна назад и да го прегледам и да го държим на ума на хората, е две неща. Първото нещо е, че по някаква неизвестна причина има голяма част от човечеството, която живее под скала. И те едва сега откриват за тези неща. И второто нещо е, че ако знаем за това, можем да говорим с хората за това, че вече не получаваме повече бустери, знаете, вече сте повредили имунната си система до известна степен. И ние знаем какво прави с таксата като рецептори, което изключва способността на тялото ви да се бори с редовното разнообразие в градината, грипа и различни подобни неща. И затова хората, които са имали Covid jabs, са склонни да се разболяват повече, имат повече грип, имат редовни инфекции с коронавирус, имат RSV, имат всички тези различни неща, защото имунната им система е била толкова повредена, дори и с един изстрел. Така че, като вас, ние трябва да информираме хората за това. И мисля, че може би категория 3 е, че в един момент, Майк, основата ще се появи. И ние ще се преобърнем над върха и хората ще го получат и ще се вбесят от това. И те наистина ще принудят прозрачност и отчетност за това, което нашето правителство не само е позволило, но и това, с което активно са участвали, правят по-малко.

Майк Адамс: Е, затова тази тема и вашето съдържание са толкова критични. И затова за тези от вас, които гледат, наистина е чудесна идея да се запознаете с това, да гледате безплатното представяне, многочастичните серии. Отново отидете в BrightU.com регистър безплатно. Но можете да кажете и на приятел за това. Ако имате приятел, който едва сега осъзнава, о, боже, тези неща причиняват щети. Може би не са толкова безопасни, колкото ни беше обещано. Искам да кажа, очевидно не са. Кажи на приятел за това. Те могат да гледат сериала, дори просто да ги помолят да гледат първия ден, какво е това отново, 9 март, идва. Ако могат да прекарат един час, защото вижте всеки епизод цикли отново и отново за 24-часов прозорец. Така че, те могат да влязат, могат да отидат доBrightU.com по всяко време на 9 март, ден или нощ и могат да гледат епизод 1, помолете ги просто да гледат един епизод и да видят дали искат да продължат с епизод 2, който излъчва на следващия ден, 10 март и т.н. И те ще научат богатство от информация. Сега, Шери, забелязах нещо друго като работодател. Знаеш ли, ние работим с голям брой хора, които набират хора, наемащи и уволняващи хора рутинно. Знаеш ли, че всичко е част от бизнеса, забелязах, че броят на кандидатите, които сега са когнитивно непокътнати, намалява бързо. Виждал съм и предишни служители, които са ваксинирани, които са загубили способността си да си вършат работата, те са били добри в нещо преди 2021 г., след това са получили ваксината. И тогава те вече не можеха да го направят. Мозъците им бяха буквално повредени. И тогава кандидатите, които получаваме в момента, като наскоро, рекламираме за позиция за обслужване на клиенти, имаме стотици автобиографии, 99% от тях бяха от хора, които нямаха познанието, за да могат да свършат работата. И това дори не е трудна работа. Виждам истински когнитивен срив по целия свят заради тези ваксини. Това нещо, което се потвърждава от вашите изследвания?

Д-р. Шери Тенпенни: Да, за това говорихме по-рано за шипния протеин, преминаващ през кръвната мозъчна бариера. И знаете ли, след като сте направили неща, за да объркате познанието си и знаете, ако мислите за мозъка е голям прекъсвач, и има всички тези неврони, които се събират и те трябва да стрелят в ред в определени последователности. След като веднъж тези поредици, нека да кажем, че са били залепени така и после изведнъж заради изстрела, сега са такива, знаете, сега или трябва да ги върнем там, където са били, или трябва да създадем нови пътища, за да ги вкараме в индиректна верига, така че да, това изобщо не ме изненадва. И тъй като Covid изстрелва и с хората с миокардит, те казват, че дори един човек съжалявам, ако само вие сте имали само един от снимките, може да причини някакво ниво на лек миокардит, въпреки че може да е безсимптомно. И много хора, които може би слушат това, може да мислят, че не искам да знам, че това е твърде потискащо. И знаете ли, имах тези снимки, просто не искам да знам за това. Но е важно да усетите болката и да се придвижите през нея така или иначе, защото това беше само един кръг. И в момента ние сме новият цикъл и всичко е някак тихо. И аз гледам на това като на повикване на инхалатите преди следващото издишване, обаждането преди следващата буря. И ако сте наясно какво са инжектирали във вашата система и, честно казано, не мисля, че мисля, че хората могат да детоксикират до известна степен, те могат да излязат може би част от нанотехнологиите, може би графеновия оксид, знаете ли, може би други замърсители, които са били там. Но проблемът е, че някои от нещата заради замърсителите на ДНК, поради замърсителите на РНК на пратеника, той влиза във вашата клетка и СО се смесва с вашата ДНК, и се случва, така е, как буквално детоксикирате от това? Мисля, че, знаете, имаше някой, който каза, доста известен изследовател каза преди седмица в един от подмножествата си, те казаха, знаете, денят на тоталния детокс приключи, знаете, няма да можем да го направим. Сега винаги можем да се подобрим. И ние трябва непрекъснато да детоксикираме, защото ако мислите по този начин, ако имате празна кофа и детоксикирате до празната част на кофата, но бавно ще се запълни отново, трябва да го задържите и трябва да го задържите. Така че, винаги е добре, че можете да детоксикирате, има всякакви неща, с които можете да детоксикирате. Имаме куп селекции на нашия уебсайт, един уебсайт, който е drtdetox.com, че хората могат да отидат и да разгледат различни неща. Така че, винаги насърчавам хората да детоксикират. Но мисля, че да търсиш Светия Граал и да търсиш златната лента, която напълно ще извади тези Covid снимки от тялото ти. Честно казано, това е моето лично мнение. Не мисля, че това е възможно.

Майк Адамс: Да, това е, имам въпрос към вас за това. Но нека спомена и основния ви уебсайт, който е drtenpenny.com. Просто drtenpenny.com, но dr Вместо думата лекар, така че много връзки там за цялото ви съдържание и книги и програми. И отново, за това събитие, което идва на 9 март, това е BrightU.com, където хората могат да се регистрират и гледат цялата серия безплатно. Но искам да ви попитам във вашето изследване за колко време ще продължи да се произвежда протеинът от шипове от клетките в телата на някои хора? Знаеш ли, никога не съм имал отговор.

Д-р. Шери Тенпенни: Да, няма такъв. Никой не знае. Честно казано, честно казано, Майк, знаеш, правиш много изследвания в лабораториите си и подобни неща. Кой финансира подобни изследвания? Никой. Няма никой.

Майк Адамс: Това е вярно.

Д-р. Шери Тенпенни: И така, знаете, никой всъщност не знае и никой всъщност не го интересува. И всички хора, които биха се интересували, учените, които биха искали да направят такъв вид изследвания, те губят финансирането си, ако се опитат да го направят, защото, знаете, при хора, за да знаем от ранния аутизъм или съжалявам, проучвания за аутопсия, от рано знаем, че все още от 8 до 10 до понякога 14 месеца те все още се репликират. Този въпрос, който се появява на върха, е колко време продължава това феноменално проливане? Знаеш ли, мисията на протеина на Спайк или каквото и да е, това беше в липидните наночастици или каквото и да е това, което преминаваше от човек А на човек Б, и причиняването им да имат всякакви странични ефекти, включително необичайни менструални цикли и онези неща, колко дълго продължава това проливане? Никой също не знае отговора на това. Искам да кажа, ако някой го направи, никога не съм го виждал публикуван. И аз имам глава в тази литература всеки ден. Сега отново кой го изучава? На първо място, хората не вярват. Искам да кажа, учените не вярват. Основните пропагандисти казват, че не съществува. Така че защо бихме се опитали да създадем нещо, което да докаже, че съществува и след това да проследим колко време се случва? Няма отговор на това.

Майк Адамс: Знаеш ли, дори е по-лошо от това във Франция, те просто приемат закон. Сигурен съм, че сте наясно с това, където можете да отидете в затвора за три години, защото казвате, че не харесвате инжекциите на mRNA Covid. Можете да бъдете глобени, затворени?

Д-р. Шери Тенпенни: Да. Какво казва това на общите хора? Какво ви казва това за следващото и защо трябва да знаете за него.

Майк Адамс: Правилно, нали. Точно. Искам да кажа, забравете за науката. Предполага се, че науката може да чуе критики и да чуе нови доказателства и самокорекция въз основа на нови доказателства. Сега това не е науката, а затворът. Ако не сте съгласни с нас, отивате в затвора. И проблемът е, че правителственият разказ винаги се променя. Знаеш ли, в началото казаха, че ваксините са безопасни и ефективни. И след това по-късно излезе, казаха, е, те всъщност не предотвратяват предаването или инфекцията. И така, какво? Защото когато казахме, че преди две години, ние бяхме обезсърчени. Така че сега казвате това, което казахме, но е добре, защото го казвате. Но това означава ли, че ще пуснете хората от затвора във Франция? Ако ги сложите в затвора, но тогава разказът се променя? И тогава ли се освободиха? Има ли като програма за освобождаване на затворници, защото разказът се променя? Знаеш ли как става това? Това е безумно.

Д-р. Шери Тенпенни: Да, и си го заковал право по главата. Искам да кажа, това е абсолютно истината. И ако започне във Франция, знаете, това ви кара да се чудите какво се крие под повърхността за останалите страни в ЕС, и страните в Северна Америка. И така, знаете, трябва да знаем какво се опитват да инжектират в тялото ни какво може да направи. И може би има някои хора, които слушат това и ние, които ще го направим, ще гледам цялата тази поредица, в която съм в Брайтън, знаете ли, след като намерят един от механизмите на нараняване, може да успеят да намерят нещо, което да го раздели, за да го обърне обратно. Знаеш ли, със сигурност има лекарствени подправки и билки и хомеопатика и аюрведична медицина и много хранителни видове неща, винаги можеш да се направиш по-здрав, с всичко, което правя всичко, което правите, и вие промотирате чрез вашите сайтове и чрез вашите образователни програми всичко, което правя, винаги можем да станем по-здрави, но знаете, така че мисля, че идеята да търсим вълшебния куршум, който ще премахне напълно тези неща от нашата система. Ако направихме грешка, основана на страха, за да получим тези снимки, мисля, че това търси, знаете, иглата в сеното, Мисля, че трябва да разгледаме всяко от нещата, които това може да направи. Като че ли може да увреди сърцето ви, тогава трябва да направите неща, за да направите сърцето си по-здравословен живот, когато сте на 10 и знаете, че получавате редовни кръвни тестове, поддържайки холестерола си под контрол, не е супер ниско, не мисля, че холестеролът е по-малък от 200 или глупав. Но да го запазите по-малко от 300, със сигурност. Промяна на диетата ви, получавайки неща, които ако четете етикет и пише, че B E храни, съдържащи се тук, означава биоинженерирани, което е комбинация от направеното генетично в лабораторията или те са го направили генетично модифициран чрез поставяне на организъм, не искате да ядете такива неща. Ако не можете да прочетете 27-те различни добавки на етикета, вероятно не трябва да го поставяте в устата си. Искам да кажа, че има всякакви неща, които можем да направим, защото тялото има тази невероятна способност да се лекува. Така че, ако правим неща, за да излекуваме сърцето, да излекуваме белите дробове, да излекуваме бъбреците да лекуват мозъка ви, и приемате правилните неща, за да се опитате да увеличите максимално областите, които не са били засегнати, тогава в края на деня цялостното ви тяло ще бъде по-добро, по-здрави и движещи се назад по континуума на уелнес.

Майк Адамс: Мисля, че това е много рационален подход към това. И се радвам, че казахте, че тоталният детокс вероятно не е възможен. Не искам хората да имат нереалистични очаквания, че ще направят само едно нещо като: О, ще взема, искам да кажа, чух хора да говорят като въглерод 60, или, знаете, различни видове ... Те мислят така, това ще се погрижи за всичко. Това вероятно не е. Това ще бъде многопластово, ще бъде подход за промяна на начина на живот, който ще трябва да продължите дълго време. И можете да се подобрите всеки ден. И, знаете ли, дори ви казвах, както по телефона онзи ден, знаете, почти случайно почти отрязах показалеца си, както преди девет месеца. И човече, аз използвам храненето, много силно се облегнах на него, за да заздравя и да възродя нервите и да регенерирам кожата и кръвоносните съдове. И дори частично сухожилие се откъсна. И работи. Работи ми. Но след това отново имам наистина силна основа за добро хранене всеки ден и не правя преработени храни и не знаете ли, куп пържени храни, и не приемам никакви лекарства. Така че, като, аз някак започвам в трета база, като, вече знаете какво имам предвид? Докато обикновеният човек е толкова потиснат и след това те приемат ваксини на всичко отгоре и тогава имунната им система е просто изстреляна. И искам да кажа, че вие и аз се опитваме да възпитаме хората, но съжалявам за хората, които не знаят.

Д-р. Шери Тенпенни: Е, както казах, в началото, знаете, хората са били, знаете, живеещи под скала през последните три години и те не разбират всички различни неща, които са се случили с тези джаби, не само от здравна гледна точка, от геополитическа гледна точка, от гледна точка на правителството, искам да кажа, все още има много хора, които познавате, по-лесно е да не знаеш, че е много по-лесно да вкараш глава и да си като щраус и да сложиш глава в пясъка и да игнорираш всички тези неща. Защото след като разбереш какво знаеш, не можеш да го знаеш. И след като го знаете, вие наистина сте принудени като индивид и като човешки колектив да се опитате да направите нещо по въпроса. Дори ако това означава само онези, двама като с вас и вашето семейство, като да се храните по-добре и да почиствате диетата си и да се отървете от, вашата нежелана храна в къщата ви и замяна на закуските ви с цели органични плодове и зеленчуци и знаете, органични, ако искате пуканки, можете да имате органична пуканка, това не е ГМО и подобни неща. Искам да кажа, че все още има начини да ядете и може да е вкусно и може да бъде здравословно. И не е необходимо да се замърсява с целия боклук, който влагат в храната ни. Това е първото, това е основата. Това е първата стъпка.

Майк Адамс: Имаме нови макарони и сирене, незабавно хранене в нашия магазин. Това е не-ГМО, тествана органична лаборатория, също като шест прости съставки. И хората го обичат. Сякаш ви се струва, че изневерявате и харесвате нездравословна храна, но не е така. Всъщност е наистина вкусно и наистина полезно. Но съжалявам, че прекъснах, просто трябваше да го хвърля там. Защото се опитваме да правим и вкусни храни, които са здравословни и чисти.

Д-р. Шери Тенпенни: Да, защото хората мислят дали, ако са, ако има ново за тази дискусия, ако те мислят, казвате, че трябва да почистите диетата си и да спрете да ядете нездравословна храна. Те са като, какво ще ям? Или не мога да ви кажа колко пациенти в моя офис през годините, в които сме ги тествали и разбрах, че те са, знаете, чувствителни към глутен или млечни продукти, особено глутен. И аз имах хора да седят в офиса ми и да плачат, буквално плачат и си отиват, какво ще ям, ако не мога да ям? знаете, зърнени храни и хляб и понички и всякакви подобни неща. И така, знаете, това е процес и трябва да започнете някъде. И не трябва да е процес на всички или никой. Искам да кажа, ако подобрите диетата си с 10%, този месец и още 2% Следващият месец и знаете, че е до края на годината, направихте огромни промени. Измислихте начини да подправите храната си с добри билки и подправки. И вие сте успели да знаете, правете нещата по различен начин, че знаете, след една година ще погледнете назад и ще отидете, о, боже, Не мога да повярвам, че преди съм ял целия боклук. Но в момента, ако се опитате да преминете от точка А до точка Z с един скок, никой няма да го направи. Не е устойчиво.

Майк Адамс: Да, точно. И толкова голям натиск.

Д-р. Шери Тенпенни: Да, точно.

Майк Адамс: Маркетингът и популяризирането на преработени нежелани храни е толкова безумно в нашето общество. Но нека да сменя предавките, искам да ви задам по-голям въпрос за картината, предвид факта, че сте разкрили тези 40 механизма, които са част от вашата серия тук? Сигурен съм. Е, искам да кажа, че не ми противоречихте, ако е необходимо. Но мисля, че бихте казали, че тези механизми са били добре познати от тези, които са пуснали тези ваксини. Вече споменахте Pfizer и 1200 ефекта. Но как обяснявате факта, че знаеха, че тези неща ще се случат? И тогава те натискат ваксината все пак? Знаеш ли какво? Споменахте за био оръжие по-рано, изглежда, че това не е просто оръжие, а най-злото нещо, което бихте могли да направите на човешкото население, е да ги инжектирате с това.

Д-р. Шери Тенпенни: Това обобщава. Знаеш ли, това беше един от другите въпроси, които получих рано, освен този вид въпроси за snide, добре, кога мислите, че всички тези смъртни случаи ще се случат, д-р. Tenpenny? И тогава бих получил по-големия въпрос като, каква според вас е голямата картина тук? Какъв е общият дневен ред и от началото на 2020 г., когато за първи път пуснаха това още преди да бъда, тъй като сглобявах 40-те механизма на нараняване? Казах, че това е глобален план за обезлюдяване, за който говориха, ако отидете на сайта на Световния икономически форум, те говорят за всякакви видове, те имат всякакви видеоклипове, които говорят за това, че трябва да намалим населението на планетата. Бил Гейтс говори за това в различни TED разговори, които той направи, знаете, че имаме ниско ниво на толкова по-ниско ниво на въглерод, което също означава, че ще намалим нивото на оксигенация, защото това ще убие дърветата, но трябва да получим, знаете, те биха казали, че трябва да свалим 3,5 милиарда души от планетата. И около средата на 2022 г. казах: Човече, знаеш, за съжаление, ако числата са верни и наистина няма начин, по който знам, наистина да проверите тези числа, ако наистина е вярно, че повече от 70% от цялото световно население е имало поне един удар до 70%. Това е истинско, казах, че ще го получат. Това беше целта им, беше да се отърват от това, което Кисинджър нарече безценните ядещи преди години, знаете, преди десетилетия той спомена, за двама души в долния край на икономическата скала. Като безполезни ядещи, те просто заемаха място и бяха източване на околната среда и трябваше да спрем това. И те се опитаха да контролират населението от различни гледни точки и това не се получи. И това е част от причината, поради която казвам, знаете, обезлюдяването, ако те ще отидат на всички отделни, за да убият всички тези хора отгоре надолу, те ще направят младите хора плодородни. Така че те не могат да напълнят саксията на човечеството отдолу нагоре, за да могат да поддържат глобалната си обезлюдяване. Обзалагам се, че те наистина се чувстваха така, сякаш вече сме обезлюдили планетата. Тъй като не забравяйте това, ние нямаме данни от, знаете, малки мънички страни като Бангладеш или, знаете ли, Афганистан или дори от Иран и Ирак, които са големи страни, но те не поддържат бази данни като това, което правим.

Майк Адамс: Не вярвам по-специално на данните за населението извън Китай.

Д-р. Шери Тенпенни: Е, има друга държава, нали? И така, всъщност не знаем. Но когато започнете да питате наоколо и почти всички, знаете, знаят поне един човек, който е умрял от този удар. Е, ако вземете цялото население и всички кажат, да, познавам един човек и те не говорят за един и същи човек. Къде ви оставя това по отношение на статистиката?

Майк Адамс: Това е наистина интересен въпрос, защото съм чувал от други изследователи, че трябва да се направи доста добър случай, че най-малко 20 милиона души са били убити от ваксини по целия свят и за които знаем точно, и това беше дори преди няколко месеца за тези номера. И знам, че тези оценки бяха много консервативни. И чух други оценки от 50 милиона плюс може би повече. Но независимо дали става въпрос за 20 милиона, 100 милиона или милиард, все още магистралите в Ел Ей все още са задръстени, все още не можете да намерите паркинг, знаете, глобалистите все още не са постигнали целта си. Така ли е? И така, мислите ли, че просто това е бавно действащ дългосрочен механизъм за убиване? Или смятате, че те не са успели по някакъв начин, че не е толкова агресивно въоръжени, колкото са искали, и ще пуснат кръг 2?

Д-р. Шери Тенпенни: И двете. Мисля, че това е по-бавен механизъм, защото ако щяха да убият всички наведнъж, щях да бъда твърде очевиден. Знаеш ли, и така, когато току-що изложих от 40-те, механизми на нараняване, знаете, ние имаме период от три до пет години, и това не беше като изведнъж цял куп хора просто ще паднат мъртви. Искам да кажа, че е като онези, две години, тройки, знаете, през целия период от три до пет години. И тогава имаме, знаете, до 10 години, където създаваме наистина значими автоимунни заболявания и лекарствата, които използват за лечение на автоимунни заболявания, самите те са наистина дръзки. И така, първото нещо, което казахте, знаете ли, това бавно убийство ли е? Е, това виждаме в момента, знаете, че всяка седмица, знаете, всички материали, които са били изложени от Dr. Уилям MCES, от Ед Дауд, знаете, всички тези хора, тези изследователи, които разбиват всички тези числа, виждаме това сега. И второто нещо е, мислите ли, дали ще пуснат второ нещо? Мисля, че единственото, което чакат, е приемането на договора на СЗО. И мисля, че те не очакваха нивото на взрив, което са получили, от хората, които наистина го приеха присърце и отидоха и говориха с парламента в цяла Европа, и им показаха данните и ги включиха в това, че знаете, тези хора наистина искат да поемат вашия суверенитет. И хората отказват, знаете, във вашите страни в Европа казват, изчакайте малко, не искам да бъда част от това, знаете, трябва да направите повече от това. А Тедрос звъни на ръце и до себе си. И мисля, че те чакаха да го въведат, защото тогава нямаше да има абсолютно никакъв призив, за всичко, което са направили или да се увещават на населението, че ги е направило.

Майк Адамс: Това е наистина интересно, че споменахте, защото мисля, че Ковид в човешката история Ковид беше събитието, което събуди милиарди хора в реалността, че техните собствени правителства са терористични организации са били въоръжени срещу тях и че техните собствени правителства са във война с тях. И кой не е по-добър пример за квазиправителствена глобалистическа организация, която е във война с човешката раса.

Д-р. Шери Тенпенни: Да, добре, КОЙ, WEF, знаете, BIS Bank of International Settlements, ако стигнете до разговори за икономиката. Искам да кажа, всичко това, почти за всяка трибуквена агенция, за която можете да говорите. Искам да кажа, че FDA е кооптиран от голяма фармация, USDA е кооптиран от голяма храна и големи яйца, знаете, EPA е кооптиран от голям химикал. И тогава можете просто да продължите за три агенции за писма, ФБР, ЦРУ, знаете ли, всички различни агенции по света, които за съжаление, много от тези организации, ако се върнете исторически назад във времето, те бяха събрани да правят добри неща. И тогава с течение на времето те просто стават все по-корумпирани от това, което виждаме днес.

Майк Адамс: Но все още имате тази група хора, може би това е 40% от населението, може би е 30 или 50, не знам, които вярват на всичко, което правителството им казва. Те вярват, че ваксините им помагат. Те продължават да се разболяват от грип всяка година, но продължават да се връщат назад и да получават повече грипни снимки. Те продължават да хващат Ковид. И те се връщат назад и получават повече Covid бустери. Те са лековерни. И някои от тези хора, за които знам, че сте виждали това. Те са хора с висок коефициент на интелигентност. Сблъсквал съм се с това в AI общността на експерти по машинно обучение, експерти по математика с висок коефициент на интелигентност, знаете, научни експерти, напълно лековерно, когато става дума за доверие на правителството и доверие на ваксини и доверие на Big Pharma. Тези хора се самоубиват с ваксина.

Д-р. Шери Тенпенни: Да, те са. И не мисля, че правенето на тези решения има нещо общо с IQ.

Майк Адамс: Съгласен съм с теб, да.

Д-р. Шери Тенпенни: Преди години, преди много години, че вероятно преди повече от 10 години, бях на круиз с вече починалия си съпруг, знаете това. И ние си говорехме, стояхме някъде на круизния кораб, това беше някакво вино и сирене. И трябва да говорим за проблеми с ваксината с един от хората, които работеха на кораба. Мисля, че те бяха там като продавач. И, знаете ли, тази жена излезе, никога няма да я забравя, защото е толкова резонирала с мен. Тя наистина се защити, знаете, че всички тези неща, които тя върви, тя, но знаете какво, трябва да се доверите на някого, тя каза, Доверявам се на капитана на този кораб, той знае какво правят, Не е нужно да се качвам и да научавам работата му, само за да го квалифицирам като подходящ човек и ако летя в самолет, Трябва да се доверя, че този пилот е обучен и знае какво прави. Трябва да се доверя, че лекарите са научили какво правят това, което трябва да правят. Не мога просто да се откажа от доверието в моето правителство. О, боже, не е ли правителството избрано от хората? Не мога да изоставя доверието в това. И мисля, че ако, знаете, тя продължи и продължи. Но това ви дава идеята. Мисля, че там е много.

Майк Адамс: Напълно лековерно.

Д-р. Шери Тенпенни: Е, лековерни и също като една година, аз ми каза асистентът на моя лекар, бяхме излезли на вечеря след работа. И бях рано, когато се впусках в много от тези неща за ваксините. И никога няма да забравя тя да ми каже, знаете, аз, ако наистина вярвах, че моето правителство не ме защитава и моето правителство беше добро, беше да ме вземе. Тя каза: Не мисля, че бих могъл да стана от леглото сутрин, мисля, че бих се страхувал от всяко едно нещо, защото не бих могъл да им се доверя. Не знам как бих живял. И мисля, че хората влизат в пространството, ако, ако ги разпитам, тогава какво да правя? С какво да запълня тази празнота? И там влизаме, защото нашата работа е да запълним тази празнота за тези хора.

Майк Адамс: Мисля, че си точно прав, съжалявам, че продължавам да прекъсвам. Но отново на метафората, историята, тя казваше, знаете, ако капитанът на лодката продължаваше умишлено да се опитва да прокара лодката в фарове. Бихте казали, че нещо не е наред с капитана на лодката му, нали? Или ако пилотът на самолет катастрофира самолета, той ще се самоубие и той вече няма да е проблем. Но пилотът на ваксина, която тласка правителството, може да убие хората и те самите никога не търпят никакви последствия, нали? Искам да кажа, само на толкова много примери за това. Или, ако…

Д-р. Шери Тенпенни: Именно там влизаме вие и аз, за да попълним тази празнота, че когато хората изведнъж започнат да се събуждат и те кажат, не мога да се доверя на това, знаете, хората са бедни на това, знаете, това е просто човешка природа до лош вакуум, трябва да го попълните с някои. И там са нашите образователни програми и нещата, които предлагате в Брайтън, какво предлагаме за обучение за вас на drtenpenny.com. Всички подкасти, които правя всички интервюта, които правите, ние изпълваме хората с различен начин да мислят за почти всичко в живота, дали това е свързано с храната им, с добавки, с правителството, с парите им с, знаете, злато и сребро с всякакви неща е, за да не се чувстват като о, трябва да се насоча назад към тези злобни неща в тези същества, които се опитват да ме убият. Ако се отдалеча от тях, към какво мога да се придвижа? И това, с което мога да запълня тази празнота, ще ме защити, ще ме нахрани, ще запази парите ми в безопасност. Нашата работа е в нещата, които правите в Брайтън и това, което правим както в нашите неща, така и с други гости, които имате в предаванията си. Наша отговорност е да продължим да вървим напред и да поставяме информация пред хората, за да запълним тази празнина. Така че, те не се чувстват сякаш излизат на въздух.

Майк Адамс: Точно така. И като обобщим това, което вие и аз току-що говорихме за Шери, бих казал, че вярата в лъжливата власт ще ви убие.

Д-р. Шери Тенпенни: Абсолютно. Добре казано.

Майк Адамс: Ако нямате това разпознаване, няма значение колко висок е вашият IQ. Можете да бъдете мозъчен хирург. Можете да бъдете ракетен учен. Можете да бъдете гений по математика, ако сте твърде лековерни и вярвате в правителството и Big Pharma и FDA и CDC, те ще ви убедят да предприемете действия, които ще ви убият или лоботомизирате и между другото, една от причините да не чуваме от хора, които са убити от ваксините, защото са мъртви. Искам да кажа, че убиват собствените си жертви, които не говорят. Това е нещо като, знаете, мафията е като, да, “ мъртвите не говорят, знаете, те не разсипват тайни, изваждат ги и ги потъват в реката,” знаете, но това е ваксинната индустрия, това е убийството на хора. И тогава тези хора никога не могат да свидетелстват за случилото се с тях, защото са мъртви.

Д-р. Шери Тенпенни: Да, искам да кажа, сигурно. Мисля, че това е добра аналогия.

Майк Адамс: Добре, добре. Нека напомня на хората, уебсайтът е BrightU.com, където можете да се регистрирате, за да гледате тази пълна програма. И започва на 9 март, можете да гледате цялата работа безплатно. Просто се регистрирайте с имейл адреса си на BrightU.com Освен това имате възможност да закупите пълното цифрово изтегляне плюс бонус елементи. Шери, какво включваш с бонусните елементи, между другото?

Д-р. Sherri Tenpenny: Е, има нашите страници за разпечатване, които можете да имате, че просто ще преминем и ще изброим 40-те механизма, а също и връзките, има активни връзки към тези изтегляния, които можете да направите, които могат да ви отведат директно към проучванията, те всъщност публикуваха проучвания, където открих цялата тази информация. Така че, можете да видите, че не го правя безплатно, всъщност има книга, която събрахме за това, има цял видеоклип, както знаете, тъй като хората могат да ги накарат да гледат цялото видео от началото до края. И след като го притежавате, можете да го споделите. И така, хм, знаете, това са някои от ключовите неща, има някои други неща, които ще поставим там, това ще бъде изненади.

Майк Адамс: Добре, така че хората да могат да закупят пълното изтегляне, могат да го изтеглят и след това могат да го поставят на палеца и да го дадат на приятел и да кажат, гледай това?

Д-р. Шери Тенпенни: Да, мисля, че това е важно. Защото, знаете ли, можем да продадем стоките си и да се надяваме, че знаете, че купувате тези неща ще ме подкрепят и ние ще подкрепим Брайтън. И знаете, защото така си изкарваме прехраната, знаете, това правим ние. И така, знаете, ние получаваме заплащане за нашето време и плащаме за нашите знания, информация и нашите изследвания. И тогава, но и всичко, което купувате като стока, искам да кажа, че бихте могли да купите нещо от хранителния магазин и да го раздадете. Искам да кажа, че можете да си купите нещо, можете да си купите някой обяд и знаете, дайте го. Винаги е като споделяне на нещата напред. И така, ако имате наистина добра информация, искам да кажа, можете да ги изпратите до сайта и да ги накарате да си купят собствена. Ако те не могат да си го позволят, знаете, домакин на парти в къщата ви, искам да кажа, изтеглете го и направете пицария, знаете, с био сирене, веган сирене или нещо подобно в къщата ви, или имате органичен пуканки и организирайте парти за пуканки и хората да дойдат и те го гледат, тогава можете да го спрете по пътя и да проведете открита дискусия във форума за това какво са научили и какво могат да правят и идеи. И можете да го играете в църквата си, знаете, че имате нещо в църковно мазе, където каните всички от вашата църква да влязат за час, или мисля, че целият уебинар е около два до два часа и половина, когато купувате изтеглянето всичко в едно парче. И бихте могли да го направите в две различни нощи, можете да поканите, знаете, хора от общността и да кажете, това се е случило. Това се случва, ако поставяте под въпрос някакви странни симптоми или неща, които имате в тялото си, това се е случило. И затова трябва да знаете за това. Така че, не допускате това да се случи. Отново.

Майк Адамс: Е, заяви. Е, много ви благодаря, д-р. Tenpenny за всичко, което правиш и продължаваш да правиш за човечеството. Това, светът нямаше да има почти толкова познания по този въпрос, ако не за вас и вашата отдаденост на това. Така че, много ви благодарим.

Д-р. Шери Тенпенни: Добре дошли сте. Това беше моята житейска мисия. Искам да кажа, че сега съм на това за, знаете, повече от 24 години. И така, мисля, че някак знам малко по темата.

Майк Адамс: Да, нали. Вие сте истински шампион за човешкото познание и разказване на истината. И, знаете ли, вижте, те се опитаха да заглушат всички нас, те се провалят, особено с проекти като този, BrightU и вашия уебсайт, drtenpenny.com. Хората могат да се свържат с истината. Това е базирана на реалността информация, която трябва да знаете, за да се ориентирате и да оцелеете в случващото се в нашия свят. И вероятно ще пуснат нещо друго. Така че е изключително важно да разполагате с тази информация, преди да го направят. За да знаете как ще работи. Вероятно ще го изкарат на следващия, предполагам, че вероятно мислят, добре, че не сме убили милиардите, които искахме. Знаете ли, увеличете усилването на функцията на следващия. Пуснете това като ниво 10 Знаеш ли, а, това ще бъде диво каране. Но днес сме изчерпали времето. И много ви благодаря, Шери Тенпенни. Бог да те благослови. Винаги е чудесно да говоря с вас.

Д-р. Шери Тенпенни: Благодаря ти много, Майк. За мен беше удоволствие и се надявам, че можем да внесем много добра информация на вашата публика.

Майк Адамс: Не, правите това наистина в пика. Е, много ви благодаря, д-р. Tenpenny. Приятен ден. И за тези от вас, които гледат, благодаря, че гледахте днес. Можете да препратите това интервю и на други дати на уебсайтове, канали и платформи. И не забравяйте да се регистрирате в BrightU.com и пълният поток от това започва от 9 март с по един нов епизод всеки ден в продължение на 11 дни след това, започващ на 9 март в BrightU.com Благодаря ти за гледане днес Бог да те благослови. Аз съм Майк Адамс, основателят на Брайтън, внимавайте.

 


Изпратете корекция > >


Тагове:   увреждания,   факсини,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13397990
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК